četvrtak, 30. lipnja 2011.

Retro Dots!!!

Vrlo je zanimljivo kako neke stvari ponekad same nađu put do svojih vlasnika, a upravo tako je bilo s košuljom iz današnje kombinacije. Već sam napomenula da često kupujem na Ebay-u, i tako sam jednom izbidala jednu narukvicu za nekoliko funti a kad je paket nakon dva tjedna stigao na moja vrata-bogme sam se iznenadila! Umjesto narukvice h&m košulja i to u mojoj veličini. Kad sam je isprobala i shvatila kako mi se jaako sviđa narukvica je ubrzo postala prošlost. Stoga danas jedna točkasta kombinacija u čast ovoj košulji koja je sasvim slučajno postala moje vlasništvo. Također, u kombinaciji s Rock'n'Rose Couture cijeli outfit djelovao je pomalo dalek, odnosno vratio me dosta godina unatrag pošto sam kao mala imala haljinu identičnog uzorka u kojoj sam provela predivne dane.(kombinacija je od prije dva dana :))

Inače, ova sparina danas me toliko omamila da mi je cijeli dan vrlo neobično zamoran, kao da sam u nekom polusnu. Miris vrućeg asfalta poslije kiše zamijenio je miris rascvalog cvijeća iz okolnih dvorišta, no blaga ljetna kiša u ove vruće dane mislim da je bila i više nego dobrodošla. Kad sam u podne izlazila iz kuće kiša mi nije bila u planu tako da sam trčkarajući po gradu i prilično pokisla, no to mi je na neki način i odgovaralo i malo me razbudilo! Da ne duljim, evo kombinacije:








Skinnyce: Zara
Košulja: h&m
Narukvice: ?
Ogrlica: Takko Fashion
Clutch: Asos
Wedges: h&m
Naočale: Vogue

utorak, 28. lipnja 2011.

Lastavice moja mala!

Drage moje, nadam se da uživate u ovim toplim ljetnim danima, ja sam sva u nekim obvezama i promjenama tako da jedva čekam malo slobodnog vremena. Dobila sam stažiranje u Turističkoj zajednici svoga grada tako da sam presretna zbog toga pošto je to moja struka i mislim da ću puno toga naučiti:)

Motiv lastavica bio je vrlo moderan prošle sezone, no meni se oduvijek sviđa i naprosto obožavam komade odjeće, nakita i torbi s ovim uzorkom,a Vi?

Kombinacija je bila za popodnevnu subotnju kavu s frendicom. Veeliki Nescafe vanilija, voda s nekoliko kockica leda i trosatno čavrljanje bili su čisto dovoljni za podizanje raspoloženja i osjećaja da je vikend! Oko nas je lagano lepršao miris mog Cacharel Scarlett-a, koji je na jedan profinjen i blagi način zaokružio ovu nježnu lastavica-kombinaciju :)








p.s. pratite pažljivo blog jer uskoro je veeliko darivanje,pa da ne bi propustile priliku za osvajanje predivnog poklona :))

xOxO, Vanilla Sky

ponedjeljak, 27. lipnja 2011.

Spring/Summer Fashion Trends!


Točkice vs. Prugice!
Točkice vs. Prugice!






Posljednji set (meni ujedno i najdraži) su naravno neizbježne točkice i prugice koje su ove sezone u svim mogućim oblicima, kombinacijama i materijalima, kao i na nakitu i obući. Prvo nešto o točkastom uzorku: Nekima ovaj uzorak djeluje možda djetinjasto odnosno neozbiljno no izbor točkastih komada veći je nego ikad prije tako da ako ne želite nositi odjeću s ovim uzorkom, možete nabaviti torbu, rajfove, marame ili nakit s točkastim uzorkom i svojoj odjevnoj kombinaciji dati vrlo zanimljiv i moderan touch. Najveći modni dizajneri poput Dolce&Gabbane predlažu kombiniranje točkastog uzorka s leopard printevima( ovo je samo za one hrabrije), dok dizajneri iz Moschina kombiniraju točkice i prugice. Ukoliko niste skladne građe izbjegavajte komade s velikim točkama jer će takav uzorak još više naglasiti nepravilnosti, tako da se bolje odlučiti za komade sa sitnijim točkicama. Ja savjetujem kombiniranje ovih uzoraka sa jednostavnijim jednobojnim komadima pošto je vrlo lako pogriješiti kad se ovaj uzorak pokuša kombinirati sa nekim sličnim uzorkom Ja osobno obožavam ovaj uzorak, imam nekoliko točkastih suknji, cardyja, topova i nakita, a ovaj uzorak nosim već godinama, tako da mi je drago što je opet in i što mogu smišljati nove kombinacije s ovim točkastim uzorkom.

Što se tiče prugica, već godinama se ponovno vraćaju u modu, također na svim odjevnim komadima, kao i na dodacima i obući. Većinom ovaj uzorak podsjeća na mornarski štih, kojeg vjerujem svi obožavaju, pogotovo ljeti. Ove godine prugice su dobile i jedno novo obilježje- nose se s jarkim bojama i printevima, od glave do pete. Kao i kod točkastog uzorka, i s ovim treba biti pažljiv, pošto nije lako biti odjeven u prugice od glave do pete i pritom izgledati trendy. Naravno nismo svi modni dizajneri i vrhunski modni znalci pa da uspijevamo kombinirati naizgled nespojive komade i pritom odlično izgledati. Zato se bolje pridržavati jednostavnim pravila kod kombiniranja prugastih komada. Pošto su ove sezone moderne roze, crvene, plave, zelene pruge na neutralnim podlogama kombinirajte ih s jednostavnijim jednobojnim komadima pošto ti prugasti komadi jarkih boja sami po sebi su vrlo ''jaki'', a ako baš želite još koji prugasti detalj uz takvu kombinaciju- neka to bude nakit, torbica, marama ili cipele, no pazite na boje i sam izgled prugica-dal su okomite, vodoravne, šire ili uže). Priča koju već vjerojatno svi znaju je i ta da oni koji imaju višak kilograma ne bi trebali nositi komade s vodoravnim, širim prugama jer kao dodatno proširuju, no ja se s tim ne slažem u potpunosti jer sitnije pruge tamnijih boja po mom mišljenju stoje svima, a sam izbor komada je stvarno velik, tako da svi imaju mogućnost pronaći odgovarajuće komade za sebe. Imam poprilično prugastih komada u ormaru, nekoliko haljina, suknji, topova, jaknica i vestica, ali i prugastog nakita s daškom mornarskog štiha koji mi je super za ove vruće ljetne dane.

Eto drage moje, ovime završavam ovu svoju verziju proljetno/ljetnih trendova, nadam se da ćete u ovim postovima pronaći barem nekakvu inspiraciju za svoje osobne kombinacije. Naravno da trendove ne trebamo slijepo slijediti i ne smijemo vjerovati da ako nosimo ono što je u trendu da imamo stila i da smo ''in'', već stvarati i graditi svoj osobni stil i pritom ga ukomponirati sa trendy komadima kojima ćemo uvijek dodati neki svoj osobni touch!
xOxO, Vanilla Sky 

nedjelja, 26. lipnja 2011.

Spring/Summer Fashion Trends!

Colour blocking!
Colour Blocking!




Ovaj set, kao što i same vidite, naprosto odiše bojama tako da oni koji to vole će sigurno biti zadovoljni. Ovo ljeto boje su neupitno u modi, i to ne samo jedna, nego spajanje čim više boja u jednoj kombinaciji odnosno suprotstavljanje boja koje su se do sada rijetko zajedno nosile. Na primjer kombinacija plave i zelene, ljubičaste i narančaste, žute i roze... Sve to upotpunjuje se nakitom i ostalim modnim dodacima, cipelama i torbama u također jarkim bojama. Moram priznati da je ovaj trend stvarno za one hrabre, ja sam što se tiče boja još uvijek ''ziheraš'', odnosno u mojem ormaru vjerojatno niti nema svih ovih gore nabrojenih boja, no sama ideja tzv. colour blockinga mi se sviđa pa možda i ja nešto slično iskombiniram, recimo narančastu coral suknju sa ljubičastim topom? :)




Spring/Summer Fashion trends!

Animal Print(Into the Wild)
Animal Print(Into the Wild)




Treći vrlo zanimljiv set također je ''divlji'' a to je naravno animal print inspired trend. Iz godine u godine opet se vraća u modu, bilo na jaknama, bundama, topovima, cardyjima, suknjama, haljinama, obući, kupaćim kostimima ili modnim dodacima. Ovaj uzorak postao je popularan nakon pojavljivanja Jackie Kennedy u leopardovoj bundi na jednom događaju, ali od onda su se stvari uvelike promijenile. Više nije ''it'' nositi pravo krzno nego lažno (ovome se stvarno veselim i podržavam), a boje i uzorci brojniji su nego ikad prije.
No nošenje ovih životinjskih uzoraka može završiti i kao totalni modni promašaj. Svaki put kad ovaj trend ponovno dođe u modu netko pomisli kako bi bilo dobro iskombinirati uzorak zebre sa crvenom ili rozom bojom- vjerujte nije! Vrlo važno je i to da ako odaberete jedan komad sa životinjskim uzorkom da ne pokušavate to iskombinirati sa još jednim komadom životinjskog uzorka, recimo na leopard bundu odjenuti zebra suknju ili cipele, čak niti leopard cipele na leopard bundu :))! Životinjski uzorak, bilo uzorak zebre, leoparda ili geparda, najbolje se slaže sa bojama kao što su crna,bijela, smeđa i bež. Također, ako se ovi životinjski uzorci ne uklapaju u vaš stil odijevanja- svoju kombinaciju upotpunite nakitom s navedenim uzorkom, nakit će također podići kombinaciju a ostat ćete vjerni svom stilu.

Spring/Summer Fashion trends!

Elegant Safari Touch!
Elegant Safari Touch!




Drugi trend koji je u posljednjih nekoliko godina također vrlo napredovao i promijenio se je ''safari style''. Boje koje prevladavaju u ovim odjevnim komadima, obući i nakitu su bež, maslinasto zelena i smeđi tonovi. Ja sam u posljednje vrijeme, inspirirana ovim stilom, nabavila nekoliko komada kao što su smeđe chinos hlače s remenom, smeđe wedges gležnjače i naravno hrpu smeđe/zlatnog nakita! Ovo ljeto zasigurno nećete pogriješiti s hot pants u navedenim bojama, wedges sandalama ili laganim košuljama ili haljinama u ovom zanimljivom, divljem safari stilu. Stvari iz mojeg seta tj. neke od njih su elegantnije, odnosno ja sam malo prilagodila safari stil urbanim gradskim ulicama, tako da mislim da bi svi trebali za ovu sezonu nabaviti koji komad inspiriran safari stilom!

Spring/Summer Fashion trends!

Floral splash!
Floral splash!
Drage moje, evo danas sam Vam odlučila složiti nekoliko setova odnosno predstaviti proljetno/ljetne trendove i apsolutne must-have komade odjeće, obuće i dodataka.

Ovaj gore prvi set, kao što i same vidite, predstavlja meni jedan od dražih trendova ove sezone- a to je naravno cvjetni uzorak, kojeg obožavamo i na suknjama, i na haljinama, topovima, cardyjima, ali i nakitu,remenju i sandalama. Stvarno možete iskombinirati na stotine kombinacija, no budite pažljive da ne kombinirate po nekoliko različitih cvjetnih uzoraka jer je svaki sam za sebe dovoljno jak, pa da to sve skupa ne bi izgledalo kao cirkus:) ako recimo imate suknju s cvjetnim uzorkom-majica ili top neka budu jednobojni, ili obrnuto. Također,ako je haljina jačeg cvjetnog uzorka, nemojte k tome dodati još i floral sandale. Razumijete o čemu pričam, znači nakit recimo može imati neki slični uzorak kao i haljina ili suknja, ali glavne komade odjeće i obuće ne treba suprotstavljati s različitim uzorcima!







petak, 24. lipnja 2011.

Članak o darivanju!

Drage moje, jedna predivna bloggerica i moja prijateljica ima super darivanje na svom blogu: http://thechloee-everyday.blogspot.com/2011/06/sigma-f80-review-giveaway.html 

Darivanje je otvoreno za sve tako da sve imate šansu osvojiti predivan Sigma Flat Top Syntetic Kabuki Brush( F80) kojeg možete koristiti za sve vrste podloga, rumenila, bronzere, odnosno ovo je zapravo all-over-face brush! Sigmine kistove inače i sama koristim tako da slobodno mogu reći da im kvaliteta na razini, kao i sam izbor kistova.



Sva pravila darivanja možete naći na navedenom blogu (na gore navedenom linku, i naravno svima puno sreće!

četvrtak, 23. lipnja 2011.

Floral day!

Drage moje, nadam se da uživate i odmarate u slobodnim danima,odnosno u ovim praznicima kojih ovaj tjedan bogme ima čisto dovoljno (po meni i previše)! Ja ću današnji dan provesti s frendovima u vikendici, malo roštiljati i to je to uglavnom, danas je sve nekako usporeno, vruće i lagano.

Evo jedne kombinacije od nedjelje, koja je bila prilično kišna i prohladna, no to mi je baš nekako odgovaralo, oko mene je bio miris mokre trave i Viva la Juicy-a, i još i danas mi je ta predivna kombinacija mirisa u nosu :)









Top: Mango
Cardigan: Primark
Skinnyce: Zara
Balerinke: New Look
Clutch: h&m
Narukvice: h&m i Tally W.
Ogrlica: Accessorize
Prsten thboxes

Evo to bi bilo sve od mene za danas, uskoro jedno veeeeeliko darivanje, samo najavljujem tako da znate, odnosno da budete spremne :) To bude jedno fashion/beauty darivanje da vas malo razveselim u ove ljetne dane!

xOxO, Vanilla Sky



utorak, 21. lipnja 2011.

Foundation Review!

Drage moje,evo kao što sam i obećala, slijedi malo opširnija recenzija o podlogama odnosno o tekućim puderima koje sam kupila u posljednja 2-3 mjeseca, pošto sam bila u potrazi za onom pravom a to stvarno nije lako i vjerujem da svima predstavlja problem pošto treba voditi računa o nijansi odnosno podtonu kože, prekrivanju, matiranju i naravno cijeni.

Post je zapravo jučer bio napravljen i kad sam ga htjela objaviti mi se srušio server i sve otišlo u vjetar, bila sam u takvom raspoloženju da ne moram ni pričati pošto sam cijelu večer provela pisajući recenziju, al dobro, eto pokušaj nB.2!

Pa krenimo, radi se dakle o ovih 6 podloga sa slike, krećemo s lijeva na desno, znači prvi je Bourjois puder!


Dakle prva podloga o kojoj pišem je Bourjois Brush Foundation koju imam u nijansi 32 Rose Clair.


Postojanost/Prekrivanje- Ova podloga ima super miris, lagane je lako mazive teksture, no mislim da je ne bi trebali koristiti oni s masnijom kožom, odnosno ja bi je preporučila za one sa suhom kožom pošto djeluje dosta masno ako se ne fiskira sa puderom u kamenu ili prahu, onda je po meni čisto dovoljno postojan, ako ga nosite samog nakon nekog vremena sklizne s lica. Prekrivanje mu je po meni onako srednje, za neke sitne nepravilnosti. S ovim kistom koji je na puderu lijepo se da nanijeti (možete si pomoći s vašim kistom za tekuće podloge ili bockalicom), jer je kist fiksno postavljen na puder i ne može se skinuti pa stoga niti oprati pa vam može uzrokovati prištiće na licu.  

Izbor nijansi/Ambalaža- Ova podloga dolazi u 5 nijansi no problem je u tome što i najsvijetlija nijansa je zapravo pretamna za svijetliji ten,tako da bi ovu podlogu preporučila samo onima sa nekim medium beige prema tamnijem tenu. Ambalaža je po meni vrlo zanimljiva, također i zbog kista koji je fiksiran na samu podlogu i doziranje mu je praktično, tj.moguće je istisnuti manju količinu pudera, a pakiranje ima 16 ml što je zapravo dosta malo pudera za njegovu cijenu.

Cijena- Kao što sam već rekla, cijena mu baš i nije mala za tu količinu pudera- 120-130 kn, tako da je za te novce moguće naći kvalitetniju podlogu.

Na kraju, meni ova podloga i nije toliko loša, pogotovo sad za ove ljetne dane, imam mješovitu kožu pa mi odgovara da ne ističe suhe dijelove i uvijek preko njega nanesem puder u kamenu ili prahu tako da ne ''sklizne''  s lica, no definitivno nije za one sa masnijom kožom i nedostatak je što se kist, koji je inače guste strukture i vrlo mekan, ne da skinuti da se opere.

Moja ocjena: 3.5/5

Druga podloga je Max Factor Xperience Weightless Foundation koju imam u nijansi 55 Fair Sugar Cane.


Prekrivanje/Postojanost- Ova podloga je vrlo lagane, vodenaste strukture i postojanost je zapravo ravna nuli. Kad se nanese jedino je dobro to da ne ''zacementira'' lice ali za duže nošenje trebalo bi ga nanositi nekoliko puta dnevno što je apsurdno. Prekrivanje mu također nije jača strana, eventualno prekriva crvenilo ali prištiće definitivno ne. I od ove podloge koža na licu se brzo zasjaji tako da bi dobar bio eventualno u kombinaciji s nekim matirajućim puderom. Sadrži ulje jojobe, osvježavajuću vodu krastavca i šipak i namijenjen je osjetljivoj koži, no to definitivno nije istina, ima SPF 10.

Izbor nijansi/Ambalaža- Podloga dolazi u 5 nijansi i sve vuku na neku čudnu žutu nijansu i nakon nekog vremena oksidiraju na licu, izbor svijetlijih nijansi je jako loš. Ambalaža je praktična ali i dosadna i nezanimljiva, dobro je to što je tamna pa štiti podlogu od vanjskih utjecaja.

Cijena- Za ovako nekvalitetan puder mislim da je definitvno previsoka- između 90 i 100 kn.

Generalno, ovaj puder je po mom mišljenju pravo razočarenje, ne prekriva skoro ništa, prebrzo nestaje sa lica i izaziva prištiće i previše se koža zasjaji od njega.

Moja ocjena: 2.5/5

Slijedeća, treća podloga je Vichy Aera Teint Pure Fond de Teint Creme koju imam u nijansi 23 Ivory.


Prekrivanje/Postojanost- Ovu podlogu slučajno sam kupila tek toliko da bude jedna iz ljekarne a ne neke drogerije i moram priznati da me ugodno iznenadila. Lijepo prekriva manje nepravilnosti na koži i što je još bolje- koži daje potrebnu hidrataciju bez isticanja suhih dijelova i zdravi blistavi sjaj. Postojanost mu je također sasvim solidna, s obzirom na teksturu koja je lagana, kao da se nanosi krema. Lako ga je nanijeti kistom za tekući puder, tj.lijepo se da razmazati. Sadrži termalnu vodu i štiti kožu od štetnih utjecaja i svakako ga preporučam za suhu i mješovitu kožu.

Izbor nijansi/Ambalaža- Dolazi u 4 nijanse što je zapravo malo ali je takvih tonova da se jako lako stopi s tenom i ujednačava ga, tako da je izbor nijansi zadovoljavajuć. Ambalaža je prilično jednostavna i praktična.

Cijena- Mislim da za one koji imaju osjetljivu i suhu kožu i nije previsoka- iznosi oko 135 kn a ova podloga stvarno opravdava ono za što je namijenjena.

Na kraju, po meni je ova podloga pravo rješenje za suhu i osjetljivu kožu, ako želite jači efekt, dovoljno je staviti malo mineralnog pudera da izmatira kožu iako je i ova podloga sama po sebi takva da ne djeluje masno i sjajno na koži. U pakiranju se nalazi 30 ml pudera.

Moja ocjena: 4/5

Četvrta podloga je Rochas Teint Hydra-Comfort koju imam u nijansi 22 Honey.


Prekrivanje/Postojanost- Mislim da ove podloge nema za kupiti u Hr, ja sam je kupila na internetu kad je bilo neko sniženje- i stvarno nisam požalila.Po teksturi izgleda da je puder vrlo lagan i da neće prekrivati no za manje nepravilnosti i prištiće je iznenađujuće dobar. Probala sam ga duže vremena nositi u kombinaciji s primerom i bez i mogu reći da je puder vrlo postojan i da ne ''sklizne'' s lica kao puno drugih podloga. Također, ne ističe suhe dijelove i daje koži zdravi i sjajni izgled.

Izbor nijansi/Ambalaža- Koliko se sjećam, ova podloga bila je dostupna u 5 nijansi, moja je honey i jako lijepo se stopi s tenom. Ambalaža mi se također sviđa, ponajprije zbog pumpice koje inače preferiram na tekućim puderima, a i općenito mi se dizajn sviđa, u pakiranju ima 35 ml pudera.

Cijena- Redovna cijena ove podloge je kojih 140 kn što mislim da nije prevelika cijena gledajući količinu i kvalitetu pudera.

O ovoj podlozi imam same pohvale, za moju kožu je stvarno savršen, lagan je i ne djeluje kao maska na licu, a opet s druge strane solidno prekriva i dugo izdrži na licu.

Moja ocjena: 5/5

Pretposljedna, peta podloga je Calvin Klein Infinite Hydration koju imam u nijansi 11101.


Prekrivanje/Postojanost- Ovo je također podloga koja me ugodno iznenadila, prekrivanje mu je srednje ali to mu niti nije glavna namjena, super je to što je hidratantni tako da ga preporučam onima sa suhom do mješovitom kožom koji od pudera traže da ne ističe suhe dijelove i da koži daje zdravi i blistavi izgled. Što se postojanosti tiče, mogu reći da prilično dugo ostaje na licu, pogotovo ako ga fiksirate sa nekim laganim matirajućim mineralnim puderom. Ima antioksidativno djelovanje što je za mene veliki plus, pošto mrzim podloge koje mijenjaju nijansu na koži nakon nekog vremena. Sama tekstura je malo gušća no bez problema se nanosi kistom ili spužvicom.

Izbor nijansi/Ambalaža- Podloga dolazi u 8 nijansi što je i više nego dovoljno, pošto ova podloga ne oksidira na licu i jako lijepo ujednačava ten. Ambalaža mi se također sviđa, napravljena je od debljeg stakla a gornji dio ima pumpicu što olakšava doziranje, proizvod u pakiranju u količini od 30 ml.

Cijena- Mislim da mu je cijena u Hr oko 180-190 kn no to za ovakav puder stvarno nije puno, pošto po kvaliteti može parirati Diorovim i Chanelovim podlogama, tako da se stvarno isplati uložiti u ovaj puder.

Na kraju, za ovu podlogu stvarno nemam nikakvih zamjerki, lako se nanosi, hidratizira kožu i jako lijepo ujednačava ten te solidno prekriva nepravilnosti na koži, a usto je i postojan.

Moja ocjena: 4.5/5

Posljednja, šesta podloga je Lancome Teint Idole u nijansi 045.


Prekrivanje/Postojanost- U ovom slučaju marka odnosno brand opravdao je kvalitetom, što ponekad nije slučaj, barem u nekim proizvodima koji su me razočarali. Puder prekriva srednje do jako, daje koži zdrav izgled a ujedno je i dovoljno mat. Za veće nepravilnosti dovoljno ga je malo više nanijeti. Sviđa mi se i sama tekstura, lijepo se u trenu stopi s kožom i super je za ujednačavanje tena. Postojanost mu je također na visokoj razini, bez problema izdrži nekoliko sati i lice se ne zasjaji kao s nekim podlogama koje je stalno potrebno dodatno matirati. Ima SPF 15 što je odlično za ove ljetne dane, za koje je po meni pogodniji nego za one zimske.

Izbor nijansi/Ambalaža- Podloga dolazi u 6 nijansi i ja inače koristim neke medium beige no ovu sam uzela u prilično tamnoj (vidi se i na slici u nastavku), no to je baš iz tog razloga što se u trenu stopi s kožom pritom je ujednačavajući. Ambalaža je staklena s pumpicom, meni osobno djeluje vrlo profinjeno i elegantno, a sadrži standardnih 30 ml pudera.

Cijena- Jedini nedostatak je zapravo cijena koja iznosi preko 300 kn, no gledajući samu teksturu i kvalitetu podloge mislim da i nije previše, pogotovo ako se uzme u obzir da se sporo troši jer nije potrebno stavljati veću količinu.

Generalno, ova podloga je super za ujednačavanje tena i koži daje vrlo prirodan izgled. Ako imate suhe dijelove lica mogao bi ih možda malo istaknuti, tako da preporučam nanošenje hidratantnog seruma prije stavljanja ove podloge.

Moja ocjena: 4.5/5

Eto drage moje, nadam se da će vam ova recenzija barem malo pomoći ukoliko ste planirale kupiti koji od ovih tekućih pudera, ja sam se bogme namučila naći one koji mi odgovaraju u većini elemenata. U nastavku su swatchevi navedenih podloga, znači uvijek gledate s lijeva na desno (prvi je dakle Bourjois), a na okomitim slikama gledate od dolje prema gore (znači dolje prvi je opet Bourjois) :




xOxO, Vanilla Sky 

četvrtak, 16. lipnja 2011.

Fast and Furious!!

Drage moje, nadam se da su Vama protekli dani malo mirniji i usporeniji nego moji, ja sam od jutra do navečer u strci, tako da sam već stvarno sva luda i nervozna, tj.definitivno mi treba malo odmora!

U žurbi sam čak stigla uloviti nekoliko slika, kombinacije su bile uglavnom za kavu s frendicom (2.i 3.), a 1. za izlazak u petak! Danas sam također sva u nekom poslu, točnije čišćenju, spremanju i vozikanju, al dobro... Zato sutra imam dan samo za sebe- točnije za shopping :))) Počela su neka sniženja u pojedinim trgovinama pa se nadam da ću uloviti nekoliko dobrih komada, ali u to uopće nekako ne sumnjam. Očekujte sutra ili prekosutra slike kupljenih stvari, ili možda da pričekam kad stigne i nekoliko paketa s Ebay-a koje čekam i nekoliko novih h&m stvarčica, onda bude malo više toga!

Eto drage moje slika od 3 kombinacije koje sam uspjela uloviti zadnjih nekoliko dana, tajice su uglavnom samo na jednoj i to zato jer je bilo hladno tu večer, kod nas je prošli tjedan navečer bilo toliko hladno da svi u jaknama hodali,pa tek toliko da znate...





Haljina: h&m
Cardy: h&m
Clutch&Remen: h&m
Wedges: NY
Prsten: NY
Narukvice: Accessoriess&NY







Haljina: h&m
Clutch&Remen: h&m
Balerinke: New Look
Narukvice: Tally W.&h&m
Prsten: Top Shop





T Shirt: WD
Skinnyce: Zara
Sandale&Clutch: h&m
Narukvice: Tally W.
Prsten: handmade

xOxo, Vanilla Sky