nedjelja, 23. rujna 2012.

Milani Illuminating Face Powder & Baked Blush

Kako to već obično funkcionira kod mene, kad mi je dosadno i kad nemam obveza vrijeme volim provoditi pregledavajući internet stranice i naravno da mi uvijek neki proizvodi budu zanimljivi i ne mogu odoljeti da ih ne kupim i isprobam. Eto upravo tako sam kupila dva proizvoda koje Vam danas predstavljam, a to su Milani Illuminating Face Powder & Baked Blush.


Milani iluminirajući puder (desno na slici) dolazi u količini od 10 g u čvrstom plastičnom pakiranju. Cijena proizvoda na beautyjoint.com stranici je oko 10 USD.

Milani Illuminating Face Powder- 01 Amber Nectar
Milani Illuminating Face Powder- 01 Amber Nectar

Ne moram niti napominjati da je tekstura proizvoda stvarno predivno napravljena i da me upravo to i najviše privuklo da ga kupim. Također, tekstura mu je vrlo lagana i svilenkasta te se vrlo lijepo blenda na licu. Kao što mu i sam naziv kaže, sadrži iluminirajuće čestice koje licu daju blistavi sjaj. Do sada sam ga koristila kao highlighter, rumenilo i kao bronzer no najviše mi se sviđa kad je u funkciji highlightera u kombinaciji sa nekim peachy rumenilom- stvarno divno izgleda na licu.

Swatch: Milani Illuminating Face Powder- 01 Amber Nectar
Swatch: Milani Illuminating Face Powder- 01 Amber Nectar

Nijansa u kojoj imam ovaj proizvod je dake 01 Amber Nectar (predivnog li naziva) a osim navedene postoji u još 2 zanimljive kombinacije- roskastoj i brončano smeđoj.
 
Drugi Milani proizvod koji recenziram je pečeno rumenilo koje dolazi u količini od 3,5 g u elegantnom zlatno/prozirnom plastičnom pakiranju u kojemu se nalazi i malo ogledalce te aplikator za nanošenje. Cijena mu je oko 7 USD.
 
Milani Baked Blush- 02 Rose D'Oro
Milani Baked Blush- 02 Rose D'Oro

Pošto općenito volim pečena rumenila naravno da sam htjela i ovoga isprobati- i nisam požalila. Proizvod se vrlo sporo troši i najbolje ga je nanositi tvrđim sintetičkim kistom naravno zbog toga što je pečeno. Sama tekstura mu nije prepraškasta tako da nema straha da ćete uzeti previše proizvoda na kist. Također, ovo rumenilo je izuzetno pigmentirano i postojano na licu.
 
Swatch: Milani Baked Blush- 02 Rose D'Oro
Swatch: Milani Baked Blush- 02 Rose D'Oro

Nijansa 02 Rose D'Oro je kombinacija roskaste i koraljne sa dodatkom sitnih zlatnih shimmerastih čestica i stvarno divno izgleda na licu te se lijepo stapa s kožom odnosno odlično se blenda tako da se može nanijeti u tanjem sloju za ''blaži'' izgled ali i za naglašeniji izgled kada se ne izblenda previše. Ukupno dolazi u 9 zanimljivih nijansi.
 
Ono što mogu reći za navedene proizvode talijanskog branda Milani je to da su i više nego odlični kao i to da su cjenovno vrlo pristupačni tako da sam uvjerena kako nećete požaliti ukoliko kupite koji Milani proivod!
 
xOxO, Vanilla Sky!

Nema komentara:

Objavi komentar