petak, 29. lipnja 2012.

Review: Essence Souffle Touch Blush

Da li Vam je poznat onaj osjećaj kad vidite/čujete za neki proizvod i zatim si stvorite u glavi sliku da je odličan a onda dođete i isprobate ga- i jako se razočarate? Mislim da se većina Vas našla više puta u takvoj situaciji- pa tako i ja s Essence Souffle Touch kremastim rumenilom.

Moram napomenuti i to da inače stvarno obožavam kremasta rumenila, zadnje koje sam kupila je bilo iz Catrice FeMALE LE i stvarno je odlično, tako da sam i od ovih Essence koja su od nedavno dostupna imala ista očekivanja.

Dakle ova rumenila dolaze u slatkom okruglom pakiranju od 8 ml i nisu pretjerano skupa-oko 25 kn, a dostupna su u 3 nijanse:

* 010 Fresh Apricot
* 020 Frozen Strawberry
* 030 Cold Wildberry




Dakle ovo su kremasta rumenila na bazi vode i činjenica je da su vrlo lagane i kremaste teksture, i sama tekstura je pod prstima vrlo ugodna te se lijepo blendaju. I sve bi bilo savršeno da kad se rumenilo izblenda da se vidi bilo kakav trag boje na obrazima- no nema ga. Dakle rumenila su skroz nepigmentirana i čak i ako nanesete veću količinu proizvoda nećete dobiti željeni efekt. Uglavnom stvarno sam mislila da ovo budu odlična kremasta rumenila no definitivno sam razočarana, a čak su i same nijanse bile vrlo obećavajuće (i lijepih naziva naravno!).

Essence Souffle Touch Blush 010 Fresh Apricot


Essence Souffle Touch Blush 020 Frozen Strawberry


Essence Souffle Touch Blush 030 Cold Wildberry 

Eto na kraju ove recenzije mogu samo reći da mi je zaista žao što mi ovaj proizvod ne odgovara odnosno što je jednostavno preslabo pigmentiran, nadam se sve u svemu nekoj boljoj verziji :)

 

xOxO, Vanilla Sky!

utorak, 26. lipnja 2012.

What's In My Bag

Pregledavajući svoje postove na blogu shvatila sam da je malo onih koje ''svaki bloger mora odraditi'' tako da Vam danas donosim video u kojem možete vidjeti što se to sve nalazi u mojoj torbi, a pošto znam da smo sve mi ženske poprilično radoznale- nadam se da će vam se video svidjeti!



xOxO, Vanilla Sky!

subota, 23. lipnja 2012.

L'oreal Lumi Magique Primer & Foundation

Od nedavno ste na policama u drogerijama mogli zamijetiti neke nove L'orealove proizvode tako da naravno niti meni nisu promakli i danas Vam donosim recenziju za L'oreal Lumi Magique bazu za lice i tekuću podlogu.


 
Poznato Vam je od ranije to da ja obožavam isprobavati baze za lice odnosno tekuće podloge tako da naravno niti ovoj L'orealovoj nisam mogla odoljeti a pošto ovaj brand i inače dosta cijenim očekivanju su moram priznati bila visoka.

Lumi Magique Pure Light Primer odnosno baza za lice dolazi u količini od 20 ml u zanimljivom duguljastom pakiranju i moram napomenuti da sama ambalaža u potpunosti odgovara nazivu i namjeni proizvoda. Cijena ovog proizvoda je 89,90 kn.

L'oreal Lumi Magique Pure Light Primer

Kao što joj i samo ime govori, ovo je dakle baza za tekuću podlogu s reflektirajućim česticama koje licu daju jedan zdravi i sjajni izgled. Kao što je svima dobro poznato, baze omogućuju to da podloga ljepše ''sjedne'' na lice kao i hidrataciju i zaglađenost istog. Još jedan razlog iz kojeg ih toliko volimo je to da nam podloga ostaje na licu puno duže nego kad ne koristimo bazu-

Osobno sam do sada isprobala oko 10-ak različitih baza za lice i moram priznati da me svaka iznenadi jer su zapravo toliko različite, a istovremeno imaju isti cilj odnosno namjenu. Upravo tako je i sa ovom Lumi Magique bazom, nakon što se nanese na lice ono postaje svilenkasto, zaglađeno te što je najbolje ima onaj poseban svježi i zdravi sjaj. 

Sama tekstura proizvoda je općenito vrlo svilenkasta i sjajna, kad se pogleda na jačem svijetlu mogu se primjetiti sitne iluminirajuće čestice. Do sada sam ovu bazu isprobala sa tekućom podlogom iz iste linije koju također danas recenziram, ali i sa ostalim podlogama i zaključak je taj da definitivno najbolje i najoptimalnije funcionira sa Lumi Magique tekućom podlogom. Također, za vrijeme ovih (pre)vrućih dana pokušavam izbjegavati preteške tekuće podloge i uglavnom koristim samo tonirane/bb kreme i kompaktne/pudere u prahu tako da sam nekoliko puta Lumi Magique bazu koristila i samu- dakle samo fiksiranu transparentnim puderom i mogu reći da sam i više nego zadovoljna.

Proizvod iz iste linije kojeg slijedećeg recenziram je L'oreal Lumi Magique Ligh Infusing tekuća podloga za lice koja dolazi u količini od 30 ml u klasičnom pakiranju (ovime mislim to da je pakiranje slično kao i kod većine L'orealovih tek.podloga) s pumpicom koja omogućava precizno i optimalno doziranje. Cijena ovog proizvoda je 114,90 kn.

L'oreal Lumi Magique Ligh Infusing Foundation C2 Rose Porcelain

 
Kao što sam već ranije spominjala, već dugo godina volim L'orealove proizvode a posebno tekuće podloge i mislim da sam ih sve isprobala koje su bile dostupne kod nas i taman kad sam mislila da ne može bolje- stigla je ova podloga koja je za mene i više nego savršena!

Sama tekstura ove podloge je toliko lagana i svježa, a nije niti previše gusta i preteška tako da je super za ove ljetne dane. Kao i baza, i ova tekuća podloga na licu ostavlja prirodan i blistav sjaj a zanimljivo je i to da sadrži gotovo 40% vode u sebi tako da ujedno i hidratizira lice i o isticanju suhih dijelova nema ni govora!

Dolazi u 5 različitih nijansi podijeljenih na hladne i tople podtonove kože, a nijansa moje podloge je C2 Rose Porcelain- koja mi savršeno odgovara i iako je ''hladna'' na mojoj koži izgleda vrlo prirodno te se odlično stapa s mojim tenom (i inače L'orealove podloge najčešće kupujem one najsvijetlije).

Što se prekrivanja tiče, rekla bih da je ono srednje i onima koji nemaju nešto previše problematičnu kožu lica biti će čisto dovoljno za ujednačavanje i prekrivanje sitnih nepravilnosti.

Na kraju, preostali su swatchevi baze i tekuće podloge a ono što ja još moram napomenuti je to da zaista nisam požalila što sam kupila navedene proizvode jer su i više nego odlični i jedva čekam hladnije dane jer će oni još bolje istaknuti tu prirodnu blistavost koju ovi proizvodi neupitno pružaju.

Swatch: L'oreal Lumi Magique Primer & Foundation( C2 Rose Porcelain)

Swatch: L'oreal Lumi Magique Primer & Foundation( C2 Rose Porcelain)

 
Swatch: L'oreal Lumi Magique Primer & Foundation( C2 Rose Porcelain)

p.s. osim ova dva proizvoda, L'oreal ima i svoju prvu BB kremu koju sam također kupila i koju trenutno testiram- tako da uskoro bude recenzija!
 
xOxO, Vanilla Sky!

utorak, 19. lipnja 2012.

Review: John Frieda Luxurious Volume Collection!

Pošto mi često pišete da volite recenzije proizvoda za kosu kao i tutoriale na istu temu nadam se da će Vas i današnji post razveseliti pošto Vam predstavljam John Frieda Luxurious Volume liniju za kosu.

Luxurious Volume linija za kosu sastoji se dakle od šampona, regeneratora, laka za kosu, pjene i losiona koji će kosi podariti potrebnu punoću i volumen.

Proizvodi iz ove linije koje Vam ja danas predstavljam su šampon, regenerator i pjena i nakon mjesec dana korištenja mislim da je pravo vrijeme za objektivnu recenziju.



Kao što sam vam već više puta spomenula, moja kosa je prilično duga, ravna i glavni ''problemi'' su to što je dosta naelektrizirana, mekana i bez volumena. Također, tretirana je pramenovima pa zna biti suha na vrhovima a općenito se dosta brzo zamasti. Spomenula sam ranije i to da oduvijek patim za volumenom i punoćom kose tako da naravno volim i neprestano isprobavati razne proizvode za postizanje samog volumena a novu John Frieda liniju za volumen sam jedva dočekala isprobati.

Krećemo dakle od šampona, koji dolazi u količini od 250 ml a cijena mu je 60-ak kn- ovisno gdje ga kupujete. Dolazi u plavom prepoznatljivom John Frieda pakiranju.

John Frieda Luxurious Volume Shampoo

Šampon je vrlo ugodnog mirisa, ne preguste teksture i vrlo brzo se zapjeni nakon nanošenja i ne treba ga prevelika količina. Također, već pri samom pranju odnosno ispiranju osjeti se pod rukom da je svaka vlas kose kao ''napuhana'' i voluminoznija.

Sljedeći proizvod je regenerator i mislim da već znate kako ja nisam preveliki fan istih iz razloga što dosta omekšavaju kosu tako da sam sretna što to nije slučaj i sa ovim. Dolazi u količini od 250 ml a cijena mu je ista kao i šamponu.

John Frieda Luxurious Volume Conditioner


 Za puno J.F. regeneratora sam čula jako puno pohvala i sama sam ranije isprobala nekoliko istih, a moram priznati da sam i sa ovim vrlo zadovoljna. Razlog tome je što ne omekšava kosu pretjerano i kao i kod šampona, odmah pri pranju se osjeti kako kosa postaje punija i čvršća.

Posljednji proizvod iz Luxurious Volume linije za kosu koji danas predstavljam je pjena za kosu koja dolazi u količini od 200 ml u praktičnom pakiranju- nije kao većina pjena u onom uskom duguljastom pakiranju nego je niska ;)

John Frieda Luxurious Volume Mousse

Pjene za kosu koristim malo češće u zadnjih pola godine iz razloga što mi nikad nisu pretjerano odgovarale (činile su mi kosu tvrdom, sljepljenom, suhom i beživotnom) tako da mi je drago da sam naišla na neke koje mi odgovaraju, a ova iz John Frieda linije za volumen je stvarno sve što tražim od jedne pjene za kosu. Dakle potpuno je lagane, pjenaste teksture i nimalo ne sljepljuje kosu niti je kosa tvrda od nje već čvršća nego obično. Nanosim je nakon što kosu prosušim ručnikom i to uglavnom uz sam korijen kosu i već na početku sušenja se vide rezultati.

Na kraju ono što mogu zaključno reći o J.F. Luxurious Volume liniji za kosu je to da onima koji poput mene žele puniju kosu sa više volumena će ova linija neupitno pružiti sve navedeno. Naravno, neznam sad koliko bi sve to skupa funkcioniralo da se koristi samo jedan proizvod iz linije, no koristeći šampon, regenerator i pjenu ja sam zadovoljna kako mi kosa izgleda- nije otežana, sljepljena niti beživotna, a opet je nekako lepršava i voluminoznija. Također, moja kosa je dosta duga pa ne mogu očekivati čuda i to da mi kosa bude potpuno podignuta od samog korijena no ipak se vidi razlika kada koristim ove proizvode. Po meni, ova linija ne bi možda odgovarala onima kojima se kosa dosta brzo masti dok bi oni sa suhom kosom bili i više nego zadovoljni- ja sam tu u nekoj sredini što se navedenog tiče tako da definitivno preporučam ovu liniju!

* PR uzorak


xOxO, Vanilla Sky!

nedjelja, 17. lipnja 2012.

Moj prvi shopping na DaLjepoti.hr!

Već sam Vam nekoliko puta spominjala novi hrvatski online shop http://daljepoti.hr/ 
tako da je napokon i vrijeme za post odnosno recenziju proizvoda koje sam s istog naručila. Sve u svemu obradovalo me to što se na shopu mogu pronaći brandovi koji do sada nisu bili dostupni u Hrvatskoj, a mene osobno su najviše zanimali Malu Wilz i Be:Yu proizvodi- tako da sam za prvu narudžbu upravo njih izabrala.

Proizvodi koje sam naručila i koje Vam danas recenziram su:

* BeYu Catwalk Compact Powder
* BeYu Eye Base
* BeYu Blusher
* Malu Wilz Camouflage Stick
* Malu Wilz Regeneration Milk & Honey Mask




Prvi proizvod koji Vam danas predstavljam je BeYu Catwalk Compact Powder u nijansi broj 2. Dolazi u vrlo elegantnom pakiranju u količini od 9 g a cijena mu je 109 kn.


BeYu Catwalk Compact Powder nB.2

BeYu Catwalk Compact Powder nB.2


Kao što se vidi na slici, s puderom se dobije i vrlo kvalitetan aplikator za nanošenje a obradovalo me naravno i veliko ogledalo.
Puder je vrlo mekane, svilenkaste teksture, pomalo praškaste i savršeno se stapa s kožom lica.

BeYu Catwalk Compact Powder nB.2


Swatch: BeYu Catwalk Compact Powder nB.2

Swatch: BeYu Catwalk Compact Powder nB.2

  
Nijansa broj 2 je srednja beige i prilično neutralna tako da mislim da bi odgovarala većini. Začudilo me i samo prekrivanje ovog kompaktnog pudera koje je čisto solidno, a odlično je i to što poprilično fiksira tekuću podlogu i lice se ne zasjaji nekoliko sati nakon nanošenja. Sve u svemu mislim da je ovo i više nego odličan kompaktni puder koji se može koristiti ili sam ili u kombinaciji sa tekućim podlogama ili toniranim/bb kremama sada u ljetnim mjesecima.

Sljedeći proizvod koji sam kupila je također BeYu, a radi se o bazi (primeru) za sjenila. Ova baza dolazi u količini od 7 ml a cijena joj je 59,80 kn. Pakiranje je vrlo praktično i omogućuje optimalno doziranje samog proizvoda.

BeYu Eye Base

BeYu Eye Base


Mislim da Vam je već svima poznata moja opsesija bazama za sjenila/tek.podlogu tako da je logično da niti ovoj nisam odoljela. Odlična mi je zbog same teksture koja je vrlo gusta i na prvi pogled u boji kože, no kad se nanese ostavlja jedan sjajni i glatki sloj na očima. Testirala sam je već nekoliko puta i mogu reći da je solidno odradila posao, pogotovo ako uzmemo u obzir ovih par toplih dana, dakle nekoliko sati mi je sjenilo ostalo na mjestu- bez nakupljanja u pregibu oka.


Swatch: BeYu Eye Base


Ova baza za sjenilo dolazi dakle samo u ovoj jednoj nijansi kao što je to i inače običaj kad govorimo o bazama i sve u svemu mislim da je ovo čisto povoljna baza koja vas sigurno neće razočarati a i jako sporo se troši pošto je potrebna stvarno mala količina proizvoda, upravo zbog vrlo guste teksture.

Posljednji Beyu proizvod koji sam kupila je rumenilo u nijansi 120. Rumenilo dolazi u količini od 3 g u poznatom BeYu pakiranju. Cijena mu je 54 kn.

Beyu Blusher 127

Beyu Blusher 127


Rumenilo je predivne svilenkaste teksture, dosta tvrdo i rekla bih čak malo masnije- dakle nije previše praškasto i ne trusi se. Po meni, lakše se nanosi tvrđim sintetičkim kistovima. Vrlo je pigmentirano i nije ga potrebno nanositi više puta da bi se uopće primjetilo na licu a još jedna dobra strana mu je i postojanost i to što se vrlo lako blenda.

Swatch: Beyu Blusher 127

Swatch: Beyu Blusher 127


Nijansa 127 je srednje do tamnije roskasta sa sitnim, zapravo neprimjetnim shimmerastim česticama koje dolaze do izražaja tek kad se rumenilo nanese dajući lagani sjaj. Jedina zamjerka ovom rumenilu je možda količina koja bi i mogla biti veća no prilično se sporo troši pa ću preživjeti ;) Također, rumenilo ukupno dolazi u 6 zanimljivih nijansi.

Nakon BeYu proizvoda, vrijeme je za Malu Wilz Camouflage Stick u nijansi 02. Ovo mi je neupitno najdraži proizvod koji sam kupila i kao što ćete vidjeti na slikama nisam mogla izdržati da ga ne isprobam prije slikanja jer je stvarno odličan. Cijena mu je 67,80 kn a dolazi kako mu i samo ime kaže- u sticku.


Malu Wilz Camouflage Stick 02


Razlog iz kojeg me ovaj korektor toliko oduševio je taj što je vrlo kremaste teksture (nije premekan nego baš taman kako treba biti) i što odlično prekriva. Također, većina i kremastih i tekućih korektora zna dosta brzo ''iskliznuti''  s lica no s ovim to nije slučaj jer je vrlo postojan čak i ako se ne fiksira puderom u prahu ili kamenu. Još jedna stvar zbog koje je poseban je to što je vodootporan- dakle odličan za one dane kad smo na moru!

Swatch: Malu Wilz Camouflage Stick 02

Swatch: Malu Wilz Camouflage Stick 02


Osim ove moje 02 nijanse, korektor dolazi u još 3 zanimljive nijanse- 08, 11 i 12. Ja obavezno u sljedećoj narudžbi naručujem nijanse 08 i 11 iz razloga što je svaka namijenjena za određena područja (tamni krugovi ispod očiju, crvenilo, ožiljci, nepravilnosti...) tako da pošto me ovaj oduševio moram kupiti i ostale.

Posljednji proizvod koji recenziram nisam kupila nego sam ga dobila kao poklon uz narudžbu, a to je Malu Wilz Regeneration Milk&Honey kremasta maska. Dolazi u količini od 50 ml a cijenu neznam jer ovaj proizvod nisam uspjela naći na stranici.

Malu Wilz Regeneration Milk&Honey Creme Mask


Ovo je dakle maska koja hidratizira i hrani kožu a pritom i reducira odnosno smanjuje sve nedostatke kao što su bore i sve ostale nepravilnosti na koži. Nakon korišenja primjetila sam i to da je koža vrlo elastična i zaglađena, a uz to i intenzivno hidratizirana.

Swatch: Malu Wilz Regeneration Milk&Honey Creme Mask


Ono što još mogu napomenuti za ovu kremastu masku je to da ima predivan miris po medu i mlijeku (što mi je inače vrlo draga kombinacija) i to da sam vrlo zadovoljna izgledom kože nakon korištenja iste.


Na kraju, ono što moram napomenuti je to da je meni osobno vrlo drago što se otvorio web shop DaLjepoti.hr iz razloga što do sada nismo imali prilike kupovati Malu Wilz i BeYu proizvode koji su zaista odlični. Također, služba za kupce vrlo je pristupačna i susretljiva, a dostava i plaćanje brzi i jednostavni.

p.s. Jeste li već kupile nešto na http://daljepoti.hr/  ?




xOxO, Vanilla Sky!

subota, 16. lipnja 2012.

200 FB fanova GIVEAWAY!

Kao prvo puuuuuno Vam hvala na ovoj (za mene) ogromnoj brojci fanova moje stranice na FB-u i naravno na tome što vjerno pratite moj blog!

Kao što sam i obećala, čim bude 200 fanova (a to će svaki čas) ide GIVEAWAY!!! I ovaj put sam pripremila glavnu nagradu kao i onu utješnu, a sve što trebate napraviti je sljedeće:

1) Ostaviti svoju e-mail adresu u komentarima i ako niste lajkajte moju stranicu na FB-u

http://www.facebook.com/VanillaSkyFashionObsesion?ref=tn_tnmn

(To ću provjeravati pošto je giveaway za one koji su fanovi moje stranice)

2) Ako imate Facebook možete sherati ovaj post da imam darivanje a ako nemate onda ništa :)

Također, ukoliko ste prvi put na mom blogu bilo bi mi drago da postanete njegov sljedbenik.

Već ste mogli na FB-u vidjeti s čime vas ovoga puta nagrađujem, no evo i ovdje slika i nadam se da Vam se sviđa poklon:



Dakle svima dobro poznata UD Naked paleta, Essence Urban Messages LE parfem, Maybelline Nude Airfoam podloga, Catrice lak za nokte i Eveline ruž za usne. A utješna nagrada je ova:



Utješna nagrada se sastoji od Loreal Glam Bronzera, p2 Viva Argentina LE trio sjenila, najboljeg lip balma na svijetu iz Hong Konga te rozog ruža obogaćenog vitaminima.

Sretno svima i hvala Vam još jednom,
                                 Vanilla Sky!

utorak, 12. lipnja 2012.

Misslyn ''In The Navy'' kolekcija

Malo kasnim s ovom recenzijom ali bitno da ću je sada napisati, zar ne? :)

Dakle kao što vidite i iz samog naslova, danas Vam predstavljam Misslyn ''In The Navy'' kolekciju koju ste već mogli zapaziti na policama u drogerijama- a po meni svakako ''upada u oči''.

Proizvodi koje sadrži ova ljetna mornarska kolekcija su: 3 različite nijanse ruževa (53,90 kn), 2 nijanse olovki za oči (22,90 kn), 2 nijanse olovki za usne (22,90 kn), 3 nijanse lakova za nokte (37,90), trio sjenila (52,90 kn), 2 različita izdanja duo sjenila (44,90) te highlighter (59,90 kn).

Ova razigrana Misslyn mornarska kolekcija svakako će razveseliti sve one koji vole ljeto, more i sunce- jer proizvodi u kolekciji su upravo takvi i uglavnom prevladava crvena, zlatna i plava boja. Meni osobno najviše se sviđaju ruževi te olovke za oči i usne.

Danas Vam donosim swatcheve i predstavljam sljedeće proizvode:

* High Shine Trio sjenila
* Intense Color olovku za oči (nijansa 188)
* Ruž u nijansi 82
* Lak za nokte u nijansi 588

Misslyn ''In the Navy''


High Shine Trio paleta sjenila dolazi u prepoznatljivom Misslyn pakiranju koje je dosta čvrsto (što kod većine takvih paletica nije slučaj tako da je to za mene plus) u 3 plavkasto/sivkaste nijanse, a u pakiranju se nalazi i mali dvostrani aplikator za nanošenje.

Misslyn ''In The Navy'' High Shine Trio Eyeshadow

Misslyn ''In The Navy'' High Shine Trio Eyeshadow



Što se tiče samih nijansi, meni se sviđaju ovakvi hladni plavo/sivi tonovi jer je inače većina mojih sjenila u toplim nude nijansama tako da je dobro malo promjene. Sjenila su rekla bih srednje pigmentirana, dosta svilenkaste i masnaste teksture.

Swatch: Misslyn ''In The Navy'' High Shine Trio Eyeshadow


Swatch: Misslyn ''In The Navy'' High Shine Trio Eyeshadow



Misslyn Intense Color olovka za oči u nijansi 188 me zapravo najviše iznenadila od svih proizvoda- i to pozitivno. Također, to mi je prva olovka za oči u plavoj nijansi :) Razlog zbog kojeg me oduševila je taj što je vrlo  pigmentirana, kremasta i postojana, što je za ovakvu cijenu zapravo vrlo rijedak slučaj.

Misslyn ''In The Navy'' Intense Color Liner 188

Swatch: Misslyn ''In The Navy'' Intense Color Liner 188


Swatch: Misslyn ''In The Navy'' Intense Color Liner 188



Proizvodi iz ove kolekcije koji su mi također zapeli su za oko su neupitno ruževi, osim ovog crvenog u nijansi 82 kojeg vam danas predstavljam sviđa mi se i onaj u divnoj losos nijansi.

Misslyn ''In The Navy'' Lipstick 82


Ovo je jedna hladna crvenkasta nijansa sa jednom dozom narančastih pigmenata, a takvih meni osobno nikad dosta. Tekstura samog ruža vrlo je kremasta a sam ruž vrlo pigmentiran i postojan na usnama.

Swatch: Misslyn ''In The Navy'' Lipstick 82


Swatch: Misslyn ''In The Navy'' Lipstick 82



Posljednji proizvod iz ''In The Navy'' kolekcije koji Vam danas predstavljam je lak za nokte u nijansi 588. Dolazi u količini od 10 ml.

Misslyn ''In The Navy'' Nail Polish 588


Nijansa ovog laka je vrlo zanimljiva tamno plava sa sivkastim odsjajem. Još jedna odlična stvar je to da je mat (baš onako kako volim) i što se vrlo lako nanosi. Također, dovoljan je jedan sloj laka da se dobije nijansa koju vidimo u bočici a što se tiče postojanosti ocjenila bih ga kao srednje postojan.

Swatch: Misslyn ''In The Navy'' Nail Polish 588


Swatch: Misslyn ''In The Navy'' Nail Polish 588



Na kraju još jednom napominjem kako mi se iz ove ljetne mornarske Misslyn kolekcije najviše sviđaju ruževi i definitivno moram kupiti barem još jedan, kao i olovke za oči koje su stvarno odlično pigmentirane i postojane. Nadam se da su i Vas neki proizvodi iz ove kolekcije oduševili te da ste zadovoljni s njima!

*Napomena: PR uzorak

xOxO, Vanilla Sky!