subota, 27. listopada 2012.

Jesensko/zimsko darivanje by VanillaSky!

Pošto se već jedno vrijeme nismo igrali, odnosno pošto Vas u posljednje vrijeme nisam s ničim darivala vrijeme je za jedan jesensko/zimsko Giveaway!

Prvotna ideja je bila napraviti make up natječaj ali vas je većina bila ipak za Random.org i takav način igre tako da je sve što će Vam trebati ovoga puta opet samo SREĆA!

Razmišljala sam i o tome s čime da vas darujem ovoga puta a pošto imam običaj za darivanje staviti nešto što i sama koristim/ posjedujem tako je ispalo i ovoga puta. Također, bitno mi je i to da poklon koji sam pripremila bude nekako koristan i univerzalan da tako kažem.

Dakle dva proizvoda s kojima Vas darujem smatram vrlo zanimljivim jesensko/zimskim podizačima raspoloženja i mislim da će s njima hladni, sivi i monotoni dani ipak biti malo šareniji! Da je više ne duljim, radi se o slijedeća dva MUA proizvoda:

* MUA Immaculate Collection Palette i
* MUA Mosaic Blush (English Rose)



Nadam se da vam se sviđaju darovi koje sam izabrala i nadam se da će razveseliti sretnu dobitnicu, a kako bi možda baš Vi osvojile ova dva odlična proizvoda trebate napraviti sljedeće:

* postati sljedbenik mog bloga http://vanillaskyfashionobsession.blogspot.com/

* lajkati moju Facebook stranicu (ukoliko imate fejs)

* podijeliti objavu da je u tijeku darivanje na mom blogu (također samo ukoliko imate fejs i neka objava bude javna da mogu provjeriti), a ovaj post je već objavljen na mojoj Facebook stranici i oni koji ga podijele imaju jedan unos više na Random-u :)

* i naravno ovdje na blogu u komentarima ispod posta ostaviti svoju e-mail adresu i link s fejsa gdje ste podijelili objavu o darivanju

p.s. Darivanje je otvoreno do 21.11.2012. do ponoći!

Nadam se da je sve jasno i jedino što još mogu reći je to da sretno svima!!!

x.O.x.O. Vanilla Sky!

nedjelja, 21. listopada 2012.

Review: Misslyn Magnum Bronzing Powder & Creamy Compact Foundation

Nedavno sam dobila na recenziju nekoliko Misslyn proizvoda koje Vam predstavljam u današnjem postu. Do sada sam isprobala nekoliko zanimljivih proizvoda kad govorimo o Misslyn-u i mogu reći da su neki proizvodi solidni no neki mi ne odgovaraju- prvenstveno sjenila koja nisu dovoljno pigmentirana. Moj dosadašnji dojam o Misslyn-u je taj da su proizvodi za lice (bronzeri, puderi, rumenila)kao i olovke za oči i usne puno bolji od ostalih proizvoda za oči- prvenstveno sjenila.

Danas Vam predstavljam Magnum Bronzing Powder & Creamy Compact Foundation.
Magnum bronzer dolazi u količini od 28 g što je stvarno puno i ovo je definitivno najveći bronzer koji posjedujem. Dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju s ogledalom a cijena mu je oko 120 kn u Muelleru.
Misslyn Magnum Bronzing Powder

Tekstura ovog proizvoda vrlo je mekana i svilenkasta te je vrlo ugodan na licu. Pigmentiranost je sasvim solidna, proizvod ne sadrži nikakvih sjajnih čestica i nema previše narančastog pigmenta tako da može poslužiti i za naglašavanje kontura lica.

Misslyn Magnum Bronzing Powder- 01

Misslyn Magnum Bronzing Powder- 02

Kao što vidite na slici, ovaj proizvod imam u dvije nijanse- 01 i 02. Meni osobno više je sjela nijansa broj 02 iz razloga što više naginje prema smeđoj i nema toliko narančastog pigmenta u sebi. Obje nijanse na licu djeluju prirodno no osobama sa svjetlijim tenom bi možda bile mrvicu pretamne.
Swatch: Misslyn Magnum Bronzing Powder- 01(down), 02

Swatch: Misslyn Magnum Bronzing Powder- 01(down),02    
                                                                                         
Drugi proizvod koji recenziram je kremasta podloga koja dolazi u crnom čvrstom pakiranju s aplikatorom za nanošenje, u količini od 8 g. Cijena proizvoda je 50 kn. Ova kremasta podloga dostupna je u 3 nijanse što bi za neke moglo biti problem (pogotovo one svjetlije puti).
                         
Misslyn Creamy Compact Foundation
                           
Misslyn Creamy Compact Foundation- 03

Misslyn Creamy Compact Foundation- 05

Misslyn kremasta podloga sadrži u sebi reflektirajuće čestice koje licu daju zdrav i blistav izgled, i to je po meni najbolja odlika ovog proizvoda. Što se same teksture tiče čini mi se da je prerijetka i ''preprozirna'', odnosno navikla sam da proizvodi ovog tipa budu kremastiji. Prekrivanje je srednje- dakle potrebno je koristiti i korektor za one s problematičnijom kožom.

Swatch: Misslyn Creamy Compact Foundation- 03 (down), 05

Swatch: Misslyn Creamy Compact Foundation- 03 (down), 05

Swatch: Misslyn Creamy Compact Foundation- 03 (down), 05

I ovaj proizvod imam u dvije nijanse- 03 Pale Almond te 05 Soft Sand. Osim ove dvije, postoji i nijansa 08 Sunny Beige. Meni nijansa 03 odgovara, dok je nijansa 05 prilično tamna i namijenjena za žuti podton.
Na kraju ono što mogu reći vezano uz ova dva Missly proizvoda je to da ću bronzer svakako dugo imati zbog zaista velike količine u kojoj dolazi i da pošto s bronzerima stalno eksperimentiram te ih koristim za razne namjene sigurno neće ostati neiskorišten.
Što se tiče kremaste podloge koristila sam je nekoliko puta i sviđa mi se blistavost koju daje koži lica te činjenica da je vrlo lagana i prozračna. Sve u svemu po meni su ovo dva prosječna proizvoda koje svakakao nije loše imati :)
Napomena: PR uzorak!
x.O.x.O.,Vanilla Sky!

srijeda, 10. listopada 2012.

Ljetno/jesenski favoriti!

Pošto sam u 8. i 9.mj. preskočila video sa mjesečnim favoritima u današnjem videu Vam donosim svoje ljetno/jesenske make up favorite kao i nekoliko odličnih preparativnih proizvoda! Uživajte ;)



x.O.x.O. Vanilla Sky!