nedjelja, 21. srpnja 2013.

Sleek Candy LE + Lip4 Palettes

U posljednje vrijeme sam nakupovala dosta novih Sleek proizvoda tako da je to glavni razlog zašto ih vrlo često recenziram, a uostalom tko ne bi volio ovako divne proizvode po vrlo povoljnim cijenama.

Danas Vam recenziram paletu sjenila i trio rumenilo iz Candy limitirane kolekcije, kao i dvije palete ruževa. Pa krenimo!

Candy kolekcija privukla me prvenstveno nazivom i preslatkom zanimljivom ambalažom (da,oduvijek padam na lijepa pakiranja). Osim ova dva proizvoda koje vam danas predstavljam u kolekciji je i sjajilo kojeg nisam naručila jer baš i nisam neki preveliki fan sjajila za usne.

 Sleek i-Divine paleta sjenila iz Candy kolekcije dolazi u klasičnom crnom plastičnom pakiranju, u količini od 12 x 1,1 g. Cijena palete je 9,99 USD na službenoj stranici.
Sleek Candy LE Eyeshadow Palette

Što se tiče samih sjenila, iste su teksture kao i sve Sleek palete, vrlo pigmentirana i postojana. Također, shimmerasta sjenila u paleti su mrvicu bolje pigmentirana od onih potpuno mat. Same nijanse u paleti su totalno ''candy'' odnosno predivne šarene roze, ljubičaste, zelenkaste i plavkaste.
Swatch: Sleek Candy LE Eyeshadow Palette

Trio rumenilo iz Candy kolekcije dolazi u crnom čvrstom plastičnom pakiranju u količini od 17 g. Cijena mu je 12,49 USD na službenoj stranici.
Sleek Blush by 3 Candy Collection

Zanimljivo je to da se u ovoj paleti rumenila nalazi jedno kremasto (Cupcake) te dva kompaktna rumenila (Dolly Mix i Candy Floss). Izuzetno su pigmentirana, vrlo lako se nanose i blendaju. Moj favorit je definitivno posljednja nijansa u paleti- dakle Candy Floss.
Swatch: Sleek Blush by 3 Candy Collection

Još jedan noviji proizvod u Sleek-ovom asortimanu su Lip4 palete koje dolaze u slatkom crnom praktičnom pakiranju, u količini od 5,4 g. Cijena im je 12,49 USD i dostupne su u ukupno 6 varijani odnosno nijansi. Ja vam danas predstavljam Mardi Grass i Showgirl palete.
Sleek Lip 4 Palette (Mardi Grass, Showgirl)

Pretpostavljam da već znate kako ja obožavam sve proizvode koji su u paletama tako da ni ovom izdanju nisam mogla odoljeti i svakako ću kupiti još koju nijansu (pretpostavljam da to bude Tease pošto sadrži prekrasne crveno/ narančaste nijanse). Ono što je zanimljivo kod ovih paleta je da su različite teksture, odnosno kako kaže pakiranje- Matte, Gloss i Satin formula koja omogućava različite kombinacije nošenja ovih divnih ruževa. Izuzetno su pigmentirani i postojani, jedino treba pripaziti kod ovih ''mekših'' da se ne uzme previše proizvoda na aplikator.
 
Mardi Grass nijansa je vrlo zanimljiva kombinacija ljubičastog, rozih  i tamno crvenkastih tonova i po meni je najposebnija od svih 6 izdanja.
Sleek Lip4 Palette in Mardi Grass
Swatch: Sleek Lip4 Palette in Mardi Grass

Paleta ruževa u nijansi Showgirl je kombinacija svijetle i tamno ružičaste i sve te roskaste nijanse su baš po mom ukusu tako da je koristim skoro svaki dan i zaista je preodlična.
Sleek Lip4 Palette in Showgirl
Swatch: Sleek Lip4 Palette in Showgirl

Nadam se da Vam se sviđaju prikazani Sleek noviteti kao i meni, tako da još jednom ponavljam kako stvarno obožavam njihove proizvode i još me niti jedan nije razočarao.
 
p.s. Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda?
 
 
x.O.x.O. Vanilla Sky!


2 komentara:

  1. I ja obozavam palete svega! Ovi ruzevi su mi prelepi, znam da cu pokleknuti i kupiti bar jednu paletu :)

    OdgovoriIzbriši