četvrtak, 28. veljače 2013.

p2 Keep The Secret LE

Nadam se da Vam nisam već dosadna sa p2 proizvodima, no jednostavno ih toliko obožavam da to moram podijeliti i s Vama.
Ovoga puta donosim vam recenziju za Keep the Secret limitiranu kolekciju koja me naprosto očarala. Već sam vam ranije spominjala kako p2 brand ima stalno limitirane kolekcije kao recimo i Essence i Catrice, te su vrlo zanimljive a proizvodi i više nego odlični!

p2 Keep the Secret LE

Proizvodi iz ove kolekcije koje sam uspjela nabaviti su sljedeći:

* Transparent Loose Powder
* Concealer Palette
* Lucid&Lure Highlighting Powder
* Be Obsessed Lipstick
p2 Keep the Secret LE

Prvi proizvod koji danas recenziram je Transparent Loose Powder, koji dolazi u čvrstoj srebrno/sivoj ambalaži u količini od 20 g. Cijena mu je oko 6 eura.

Keep the Secret LE Transparent Loose Powder

U posljednje vrijeme sam isprobala dosta pudera u prahu jer odlično matiraju i postojani su, tako da nisam ni ovome mogla odoljeti. Tekstura mu je izrazito svilenkasta, ne ističe suhe dijelove kože lica i odlično se stapa sa ostalim make up-om.

Dostupan je u samo jednoj nijansi koja bi po meni trebala odgovarati većini, a naziv nijanse je 010 Pure Sensuality. Još jedna odlična stvar kod ovog proizvoda je četkica za nanošenje koja se dobije uz puder- jednostavno je savršena! Inače rijetko kad uopće isprobam aplikatore iz sjenila/
rumenila/pudera no ova mi se odmah na prvu učinila zanimljivom iz razloga što ima vrlo guste, čvrste dlačice koje omogućuju lagano nanošenje samog proizvoda.

Swatch: Keep the Secret LE Transparent Loose Powder 010

Još jedan puder iz Keep the Secret LE mi se svidio, a to je Lucid&Lure Highlighting Powder koji dolazi u sjajnom srebrnom pakiranju u količini od 10 g. Cijena mu je oko 4 eura. 
Keep the Secret LE Lucid&Lure Highlighting Powder

Highlighter pudere, vjerujem kao i većina vas, koristim uglavnom ljeti na blago preplanuli ten kad ustvari niti ne nosim previše make up-a, no i zimi volim tu i tamo nositi neki glowy make up tako da je naravno i ovaj proizvod bio ''neophodan''. Tekstura mu je vrlo lagana, malo je praškast i treba ga nanositi mekšim kistovima. Shimmer koji se nalazi u samom puderu vrlo je sitan što je vrlo bitno kod ovakvih proizvoda te daje vrlo lijepi decentni sjaj.
 
Dolazi u samo jednoj- 010 Dazzling Brilliant nijansi i odličan je za naglasiti vrhove obraza, područje ispod obrva te ostale dijelove lica koje želimo posvijetliti.
 
Swatch: Keep the Secret LE Lucid&Lure Highlighting Powder

Proizvod iz Keep the Secret LE koji me najviše oduševio je Concealer Palette, koja dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju u količini od 4x2 ml. Cijena joj je oko 5 eura.
 
Keep the Secret LE Concealer Palette

Tekstura ovog korektora izuzetno je kremasta, lako se nanosi i blenda te solidno prekriva. Ne ističe suhe dijelove te se ne uvlači pretjerano u sitne borice ispod očiju.
 
Kao što vidite sa slike, u paleti se nalaze dvije beige nijanse, zelena i ljubičasta. Obje beige nijanse su po meni medium beige i mogli su možda jednu staviti malo svijetliju al dobro- ne može sve biti savršeno. Ljubičasta se pokazala odlična za područje ispod očiju, dok je zelena dobra za prekrivanje crvenila na koži lica.
Swatch: Keep the Secret LE Concealer Palette
 
Posljednji proizvod iz navedene LE koji predstavljam je Be Obsessed Lipstick, koji dolazi u sjajnom srebrnom pakiranju, a cijena mu je oko 3,5 eura.
 
Keep the Secret LE Be Obsessed Lipstick

p2 brand općenito ima odlične ruževe u vrlo zanimlnjivim nijansama (bude uskoro i recenzija), tako da niti s ovima nisu pogriješili. Tekstura im je vrlo, vrlo kremasta i lagana, ne ističu suhe dijelove i vrlo lijepo se nanose.

Nijanse u kojima su dostupni su 010 Satin Sheen Rose- svijetlo roskasta/beige sa shimmerom te 020 Rosewood Myths- topla smeđa/tamno roza nijansa bez shimmera no visoko sjajna.
Swatch: Keep the Secret LE Concealer Palette

Eto to bi bilo sve od mene i predivne Keep the Secret LE, nadam se da se i Vama sviđaju proizvodi te da ćete ih isprobati ukoliko budete u prilici. Ja sam već u potrazi za proizvodima iz posljednje p2 limitirane kolekcije tako da se nadam da bude uskoro i recenzija!

x.O.x.O. Vanilla Sky!

srijeda, 20. veljače 2013.

Review: Rimmel London Lycra PRO Nail Polish

Svi znamo za česte akcije u Bipi koje su ponekad stvarno odlične odnosno može se dosta uštedjeti te dobiti koji proizvod gratis ili slično. Tako je nedavno bila akcija Rimmelovih lakova- ukoliko se kupe dva laka treći se dobije besplatno, što sam ja naravno odmah iskoristila jer su mi se činili zanimljivi.
Dakle danas Vam predstavljam Rimmel London Lycra PRO lakove za nokte koji dolaze u količini od 12 ml u klasičnoj čvrstoj ambalaži. Cijena im je oko 30 kn te postoje u 22 zanimljive nijanse.

Što se tiče općih karakteristika ovih lakova kao meni osobno najznačajniju navela bi svakako samu teksturu- kao što i sam naziv proizvoda kaže ovi lakovi sadrže formulu obogaćenu lycrom koja ove lakove čini prilično različitima od većine ostalih. Upravo zbog te lycre na noktima izgledaju visoko sjajni i nekako ''zaglađeno''. Također, srednje su gustoće te visoko pigmentirani- nijansa koju vidimo u bočici je nijansa koju ćemo dobiti nanošenjem jednog sloja laka.

Još jedna zanimljiva stvar kod ovih lakova je svakako maxi četkica za nanošenje koja omogućava vrlo precizno, ujednačeno i ravnomjerno nanošenje. Nije okrugla i zaobljena kao kod većine lakova već široka, plosnata sa blago zaobljenim vrhom. Po meni, čak i oni koji nisu spretni kad nanose lak sa ovom bi četkicom definitivno trebali to solidno odraditi :)

Na samoj amabalaži proizvoda ima još jedno ''obećanje'' za koje se ne bi u potpunosti složila- a to je da lak na noktima izdrži do 10 dana. Ja bi ipak rekla ovako- bez nadlaka maximalno 3 dana, a sa nadlakom 4-5. Također, vrlo brzo se suše što je meni vrlo bitno kod lakova pošto većinom nemam vremena predugo čekati da se osuši jer uvijek nešto radim i totalno zeznem manikuru svaki put.

Prva nijansa laka koju sam kupila je 292 Sorbet So Good- neutralna svijetla mat lila nijansa koja je meni osobno vrlo draga i posebna, iz razloga što kad sam bila manja postojao lak u sličnoj nijansi koji je bio u vlasništvu moje mame i s vremena na vrijeme bi ga ja ukrala i nalakirala nokte i sjećam se da sam bila extra oduševljena, eto zato mi je baš nekako draga nijansa.

Rimmel Lycra PRO 292 Sorbet So Good
Swatch: Rimmel Lycra PRO 292 Sorbet So Good
Swatch: Rimmel Lycra PRO 292 Sorbet So Good

Druga nijansa koju sam kupila je 297 Show Off, prilično intenzivna visoko pigmentirana mat roza fuksija i moram priznati da iako imam dosta sličnih nijansi u svojoj kolekciji nisam mogla niti ovoj odoljeti.

Rimmel Lycra PRO 297 Show Off
Swatch: Rimmel Lycra PRO 297 Show Off
Swatch: Rimmel Lycra PRO 297 Show Off

Posljednja nijansa koju sam kupila je 306 Velvet Rose i iako je na prvu dosta slična ovoj prethodnoj zapravo je dosta tamnija i više vuče na mat srednje tamnu ljubičastu. Općenito, izbor nijansi u mojoj lokalnoj Bipi i nije nešto prevelik tako da ću još nekoliko nijansi koje su mi zapele za oko planiram naručiti online.

Rimmel Lycra PRO 306 Velvet Rose
Swatch: Rimmel Lycra PRO 306 Velvet Rose
Swatch: Rimmel Lycra PRO 306 Velvet Rose

Na kraju mogu reći to da sam prilično zadovoljna ovim lakovima prvenstveno zbog lakog i preciznog nanošenja, kao i brzog sušenja, a evo i slike gdje se vidi usporedba među nijansama:

S lijeva: 292 Sorbet Good, 297 Show Off, 306 Velvet Rose
S lijeva: 292 Sorbet Good, 297 Show Off, 306 Velvet Rose


xOxO, Vanilla Sky!

















srijeda, 13. veljače 2013.

Siječanjski shopping!!!

Pretpostavljam da ima puno pripadnica ljepšeg spola koje obožavaju shoppingiranje, pogotovo za vrijeme sniženja! Naravno ako je nešto sniženo ne znači da mi to moramo i kupiti, moj savjet (i moje osobno pravilo) je takvo da nekoliko puta prije kupnje dobro razmislim da li ću tu stvar nositi ili ne. Razna sniženja nas uvijek privlače no bitno je da ne pretjerujemo i ne kupujemo stvari koje će kasnije ležati u kutu ormara.

Uglavnom dosta mojeg brbljanja, pa da počnem pričati o pravoj temi posta. Dakle u ovom postu ću Vam pokazati što sam ja sve kupila prošlog mjeseca- moram priznati da sam većinom kupovala dekorativnu kozmetiku no nekoliko puta sam bila u WG-u i Mariboru tako sam kupila nekoliko zanimljivih komada, a nije izostala niti internet kupovina kojoj sam vjerna svaki mjesec ;)

I ovoga puta krećem s h&m-om pošto je većina stvari upravo iz te trgovine. Nisam sve našla u WG-u i na Cvjetnom pa sam jedan dio stvari naručila s njihovog online shopa preko drage kokoshke. Najdraži kupljeni komad mi je beige suknja sa cvjetićima te puderasto roza košulja sa labudovima.

h&m haljina, 10 e (nisam je stigla ispeglati:) )
h&m haljina, 10 e
h&m haljina, 10 e
h&m haljina, 15 e
h&m suknja, 15 e
h&m top, 5 e
h&m bluza, 100 kn
h&m bluza, 15 e
h&m bluza, 50 kn
h&m leather leggins, 7 e

h&m clutch, 10 e
h&m gumica za kosu, 2 e
h&m balerinke, 70 kn

Sljedeće stvari koje ću Vam pokazati su iz New Yorkera i Ann Christine te su kupljene onako neplanirano, u jurnjavi.
NY kimono, 19 kn
NY Top, 19 kn
Ann Christine jaknica, 120 kn

Zatim je na redu predivna Escada suknja koju sam dobila od mame i koju obožavam, te ''kožna'' bluza s eBay-a s kojom sam također vrlo zadovoljna jer je prilično kvalitetno i zanimljivo napravljena.
Escada suknja
eBay top, cca 70 kn

Za kraj je ostalo nekoliko sitnica s eBaya koje su stigle prošli mjesec. Cijena im je po nekoliko dolara, neznam više točno na pamet.
Ogrlica
Narukvica
Prsten
Hairbands

To bi uglavnom bilo sve što se tiče moje siječanjske kupovine, smatram da nisam pretjerala i definitivno sve što sam kupila ću zaista i nositi. Kao što sam spomenula na početku, kupovala sam više kozmetike iz razloga što sam naišla na puno zanimljivih proizvoda, no već polako slažem proljetnu wish listu sa zaista divnim komadima odjeće, obuće i accesoara- tako da se bacam uskoro u nove shoppingoholičarske pohode ;)

Sa čime ste se Vi počastile prošlog mjeseca?


x.O.x.O. Vanilla Sky