subota, 27. srpnja 2013.

Ljetno/Rođendanski Giveaway!!!!

Kao što sam i najavila prije nekoliko dana na svojoj Facebook stranici- vrijeme je za rođendansko darivanje! Naime meni je uskoro rođendan tako da sam odlučila i nekoga od Vas malo obradovati. Iako sam planirala da darivanje traje do 05.08. to mi se ipak čini malo prekratko tako da sam ga odlučila produžiti, svi detalji budu naravno navedeni u nastavku :)

Pretpostavljam da Vas zanima što to zanimljivo možete osvojiti ovaj put, pa da Vas ne držim u neizvjesnosti evo slika!

Dakle opet su u pitanju samo proizvodi koje i sama posjedujem odnosno koristim i zadovoljna sam s njima, jer nekako mi je bezveze darovati nešto što sama nisam isprobala. Mislim da je sve vidljivo sa slika ali da i ovako napišem što sve možete osvojiti ovoga puta: Sleek paletu sjenila, trio rumenilo i sjajilo iz limitirane Candy kolekcije, Rimmel Sexy Curves maskaru te Real Techniques Core Collection set kistova! Nadam se da Vam se sviđa moj odabir a sada na pravila darivanja odnosno što Vi morate učiniti kako bi sudjelovali u darivanju:

1) Ostaviti komentar ispod ovog posta sa Vašom e-mail adresom- obavezno

2) Pratiti moj blog preko Bloglovin-a- dakle na naslovnouj stranici bloga sa desne strane imate veliku Bloglovin ikonu na koju treba kliknuti te se prijaviti na bloglovin račun (izraditi ga ako ga nemate) te stisnuti ''follow this blog''- obavezno

3) Lajkati moju FB stranicu i sherati post o darivanju (naravno ako imate Facebook- ako ne, nije potrebno no sheranje donosi jedan unos više u Random Organizer)

Link na moju FB stranicu:


Darivanje je otvoreno do 10.08. (dakle do 12,oo odnosno ponoći) i to samo za područje Hrvatske.

Mislim da sam Vam rekla sve što je bilo u planu tako da jedino što preostaje je da Vam poželim puuno sreće u ovom novom darivanju!


                        x.O.x.O. Vanilla Sky!

nedjelja, 21. srpnja 2013.

Sleek Candy LE + Lip4 Palettes

U posljednje vrijeme sam nakupovala dosta novih Sleek proizvoda tako da je to glavni razlog zašto ih vrlo često recenziram, a uostalom tko ne bi volio ovako divne proizvode po vrlo povoljnim cijenama.

Danas Vam recenziram paletu sjenila i trio rumenilo iz Candy limitirane kolekcije, kao i dvije palete ruževa. Pa krenimo!

Candy kolekcija privukla me prvenstveno nazivom i preslatkom zanimljivom ambalažom (da,oduvijek padam na lijepa pakiranja). Osim ova dva proizvoda koje vam danas predstavljam u kolekciji je i sjajilo kojeg nisam naručila jer baš i nisam neki preveliki fan sjajila za usne.

 Sleek i-Divine paleta sjenila iz Candy kolekcije dolazi u klasičnom crnom plastičnom pakiranju, u količini od 12 x 1,1 g. Cijena palete je 9,99 USD na službenoj stranici.
Sleek Candy LE Eyeshadow Palette

Što se tiče samih sjenila, iste su teksture kao i sve Sleek palete, vrlo pigmentirana i postojana. Također, shimmerasta sjenila u paleti su mrvicu bolje pigmentirana od onih potpuno mat. Same nijanse u paleti su totalno ''candy'' odnosno predivne šarene roze, ljubičaste, zelenkaste i plavkaste.
Swatch: Sleek Candy LE Eyeshadow Palette

Trio rumenilo iz Candy kolekcije dolazi u crnom čvrstom plastičnom pakiranju u količini od 17 g. Cijena mu je 12,49 USD na službenoj stranici.
Sleek Blush by 3 Candy Collection

Zanimljivo je to da se u ovoj paleti rumenila nalazi jedno kremasto (Cupcake) te dva kompaktna rumenila (Dolly Mix i Candy Floss). Izuzetno su pigmentirana, vrlo lako se nanose i blendaju. Moj favorit je definitivno posljednja nijansa u paleti- dakle Candy Floss.
Swatch: Sleek Blush by 3 Candy Collection

Još jedan noviji proizvod u Sleek-ovom asortimanu su Lip4 palete koje dolaze u slatkom crnom praktičnom pakiranju, u količini od 5,4 g. Cijena im je 12,49 USD i dostupne su u ukupno 6 varijani odnosno nijansi. Ja vam danas predstavljam Mardi Grass i Showgirl palete.
Sleek Lip 4 Palette (Mardi Grass, Showgirl)

Pretpostavljam da već znate kako ja obožavam sve proizvode koji su u paletama tako da ni ovom izdanju nisam mogla odoljeti i svakako ću kupiti još koju nijansu (pretpostavljam da to bude Tease pošto sadrži prekrasne crveno/ narančaste nijanse). Ono što je zanimljivo kod ovih paleta je da su različite teksture, odnosno kako kaže pakiranje- Matte, Gloss i Satin formula koja omogućava različite kombinacije nošenja ovih divnih ruževa. Izuzetno su pigmentirani i postojani, jedino treba pripaziti kod ovih ''mekših'' da se ne uzme previše proizvoda na aplikator.
 
Mardi Grass nijansa je vrlo zanimljiva kombinacija ljubičastog, rozih  i tamno crvenkastih tonova i po meni je najposebnija od svih 6 izdanja.
Sleek Lip4 Palette in Mardi Grass
Swatch: Sleek Lip4 Palette in Mardi Grass

Paleta ruževa u nijansi Showgirl je kombinacija svijetle i tamno ružičaste i sve te roskaste nijanse su baš po mom ukusu tako da je koristim skoro svaki dan i zaista je preodlična.
Sleek Lip4 Palette in Showgirl
Swatch: Sleek Lip4 Palette in Showgirl

Nadam se da Vam se sviđaju prikazani Sleek noviteti kao i meni, tako da još jednom ponavljam kako stvarno obožavam njihove proizvode i još me niti jedan nije razočarao.
 
p.s. Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda?
 
 
x.O.x.O. Vanilla Sky!


ponedjeljak, 15. srpnja 2013.

Spring/Summer Make Up Favorites

Već nekoliko mjeseci nisam radila video sa favoritima tako da sam odlučila napraviti jedan proljetno/ljetni pošto volim snimati ovakav tip videa te Vam ispričati bez kojih proizvodam jednostavno nisam mogla :) 


x.O.x.O. Vanilla Sky!

subota, 13. srpnja 2013.

Back To Black...

...Ono kad je vani toplo, žuto sunce no nekako se osjećaš suprotno toj činjenici- hladno, crno i mračno... Nisi tužna, naprotiv sve je onako kako hoćeš i kako si planirala- a opet to sve skupa nije nikako ispravno...

...Nije da te neke stvari ne čine izuzetno sretnom i ispunjenom, i kad se čine da su toliko blizu i sama znaš da zapravo daleko su... Nekad si sretna, nekad bez razloga plačeš, no na kraju to si upravo ti- blistava i sjajna kako ti je netko jednom rekao, u isto vrijeme najčišća kao bijele ledene stijene, i toliko crna kao najmračnije hladne noći...

Eto pretpostavljam da iz ovog uvoda možete pretpostaviti kakva bude otprilike današnja kombinacija, a ako niste ću vam ja otkriti- crno/bijela. Dakle jedan vrlo jednostavan outfit u kojem sam išla s mamom i bakom na subotnju kavu, začinjen sa nešto zlatnastih narukvica i prstenom- kao i misterioznim Lancome Hypnose parfemom.

Kava s mamom i bakom je uvijek zanimljiva i uvijek me dobro nasmije i razveseli. Nakon kave imala sam još nešto vrlo zanimljivo za obaviti i samo ću reći da je outfit bio i više nego odličan za tu priliku!



x.O.x.O. Vanilla Sky!

nedjelja, 7. srpnja 2013.

Summer Shopping Haul odnosno što je novo u mom ormaru!

Znam da svi volite ovakve postove (a i sama ih volim čitati kod drugih blogerica) tako da mislim da je pravo vrijeme za jedan ljetni shopping haul! Moram priznati da nisam nešto pretjerano kupovala odjeću/obuću/nakit u posljednje vrijeme pošto sam više bila koncentrirana na make up, no sniženja upravo počinju tako će se to promijeniti narednih dana kako to obično već ide :) Sad ja tu pričam kao da sam kupila 2-3 stvari a kad pregledavam slike ima tu bogme malo više toga, tako da sam zapravo čisto zadovoljna kupljenim stvarima kroz 5. i 6. mjesec.

Da ja više ne dužim, krenimo!
Kao i obično, najviše stvari je (opet) kupljeno u h&m-u; moj favorit je predivna maxi haljina koju sam jedva uspjela uloviti pošto se rasprodala u sekundi, kao i flower blazer kojeg zaista obožavam i kojeg ste već imale prilike vidjeti u jednom outfit postu.
h&m, 25 e
h&m, 15 e
h&m, 25 e
h&m, 10 e
h&m, 15 e
h&m, na eBay-u za nekoliko funti
h&m, nekliko eura
h&m, 10 e
h&m, 25 e

Zatim sam slučajno naletjela jednu subotu u C&A u Ptuju kad su imali dodatnih 15 % popusta na sav asortiman, a ono što me najviše obradovalo je crna torba sa zakovicama koja mi je prepredivna.
C&A, 10 e
C&A, 15 e
C&A, 30 e

U New Yorkeru sam također (nakon dugo vremena) kupila dvije stvari i zapravo su mi obje baš super i volim ih nositi. Nedavno sam bila u Roses Outletu u Začretju i sve što sam kupila je siva oversized bluza iz Orsaya- drugo stvarno nisam ništa našla i nije mi jasno zašto imaju toliko lošu i slabu ponudu u odnosu na prije i zašto se najbolje trgovine tamo zatvaraju.
New Yorker, 8 e
New Yorker, 15 e
Orsay, oko 60 kn

U Ptuju sam svratila i do Kik-a jer tamo ponekad nađem zanimljive stvari po extra niskim cijenama, no ovaj put mi se ponuda činila nekako slaba- no pretpostavljate ipak sam nešto kupila :)
Kik, 1 e
Kik, 8 e
Kik, 10 e

I za kraj nešto obuće, u Robertu su bila velika sniženja (mislim da i sad još traju) pa sam kupila sandale i balerinke, a u nekoj No Name trgovini u Importanne-u divne ljetne čizme.
Roberto, 40 kn
Roberto, 50 kn
NoName, 200 kn

Eto to bi bilo sve za ovaj put, ima tu još nešto nakita koji ću staviti u sljedeći New In post pošto nisam stigla sve poslikati, a i kako sam spomenula uskoro stižu prava sniženja tako da se nadam da bude materijala za ovakve postove!

x.O.x.O. Vanilla Sky!