utorak, 20. kolovoza 2013.

L'oreal Paris Super Liner Gel Intenza 24 h

U današnjem postu donosim Vam recenziju novog L'orealovog gel linera koji se odnedavno može naći i u našim drogerijama.

Dolazi u vrlo elegantnom staklenom pakiranju sa kistićem, u količini od 2,8 g. Cijena mu je oko 70 kn.
 
Tekstura ovog gel linera je vrlo kremasta i lako je s njime raditi. Obećava postojanost od 24 h no mislim da je to ipak malo pretjerano. Istina da se vrlo brzo osuši i stopi s kožom no ipak se nakon nekog vremena malo preslika- upravo zbog izrazito kremaste teksture.

Kod nas je za sada dostupna samo jedna nijansa (01 Pure Black) koja je kao što joj i sam naziv kaže- čista intenzivna crna. Što se tiče kistića koji također dolazi u pakiranju- mene baš nije pretjerano oduševio pošto prefeiram one klasične koso rezane kistove za tuševe u gelu.

Dakle na kraju mogu reći da je ovaj proizvod i više nego solidan- za one koji vole gel linere i naviknuti su s njima raditi mislim da će biti odličan. S druge strane smatram da bi za cijenu od 70-ak kuna količina samog proizvoda trebala biti malo veća, jer se za dosta manje novaca može također naći odličnih sličnih proizvoda tako da mu je po meni to zapravo jedina ''negativna'' strana.

Jeste li već isprobale ovaj tuš u gelu ili više preferirate one tekuće ili u olovkama?

  
x.O.x.O. Vanilla Sky!

petak, 2. kolovoza 2013.

Colours Of The Rainbow Tag

Vjerojatno ste već na YouTube-u vidjele ovaj šareni i veseli Tag, pa Vam eto i ja donosim svoju verziju! Radi se dakle o tome da za svaku boju koju sadrži duga ispričate o predmetu na koji vas ta boja asocira. To dakle mogu biti samo beaty proizvodi, no eto ja sam malo proširila sve to skupa pa sam dodala i odjeću/obuću/nakit. Uživajte u videu i nadam se da Vam se sviđa!


x.O.x.O. Vanilla Sky!