subota, 29. ožujka 2014.

New In- drugi dio!

Pozdrav drage moje,
kao što sam Vam i obećala u prošlom New In odnosno ''što sam kupila u posljednje vrijeme'' postu, slijedi nastavak istog:)

Uglavnom neki paketi mi još nisu bili stigli a i bilo je dosta stvari tako da sam iz tog razloga odlučila napraviti dva posta.

Kao i uvijek, većina stvari je iz h&m-a, no naravno nekoliko stvari kupljeno je i drugdje. Da se ja ne raspišem kao obično- krenimo na ono bitno!

Počasno mjesto kao što već sigurno pretpostavljate ima naravn h&m. Favorit mi je ovoga puta diivna kratka jakna od umjetnog krzna, bolero sa puf rukavima i karirana košulja koju sam stvarno puno nosila ovih dana.

h&m, 20 eura
h&m, 17 eura
h&m, 20 eura
h&m, 17 eura
h&m, 7 eura
h&m, 12 eura
h&m, 17 eura
h&m, 15 eura
h&m, 5 eura
h&m, 7 eura
h&m, 5 eura
h&m, 25 eura

Zatim sam u New Yorkeru uzela jednu divnu bluzu, a u Mani sam našla fora tajice s uzorkom.

New Yorker, 25 eura
Mana, 50 kn

U posljednje vrijeme našla sam dosta zanimljivih stvari u C&A. Ono što bi izdvojila su preodlične traperice, i dvoje legginsice koje zaista super stoje. Također, od mame sam dobila predivnu loose vesticu!

C&A, 150 kn
C&A, 99 kn
C&A, 99 kn
C&A, 20 e

Od majke sam dobila i preslatku bijelu vesticu, i za kraj ostaje nešto nakita i obuće. Kako lagano stiže proljeće vrijeme je napokon za balerinke!

Primark, 10 funti
Roberto, 50 kn
NN, 20 e
 Deichmann, 30 e
Catwalk, dobiveno na poklon :)
Prsten h&m, ogrlica&manji prsteni eBay
Narukvica/sat eBay, 6 $
eBay, par dolara

Eto drage moje to bi bilo sve za ovaj put, pošto volite ovakve postove mogu ih čak i češće pisati pa da budu manjeg opsega, svakako recite kako Vam više odgovara. Kako u trgovinama sve vrvi od divnih šarenih proljetnih bluza, haljina i nakita- materijala za postove sigurno bude!

p.s. Što ste vi kupovale ovih dana?

x.O.x.O. Vanilla Sky!