nedjelja, 26. travnja 2015.

Spring New In!!!

Pozdrav drage moje,
 
iako već lagano kasnim s ovim postom svakako sam ga htjela objaviti i pokazati Vam što ima novo kod mene kad pričamo o odjeći, obući i nakitu afkors. Razlog kašnjenja je taj što su mi kasnili neki paketi a htjela sam objaviti sve što sam imala u planu tako da se nadam da razumijete. A sad da ne duljim- krenimo na post!
 
Ovaj put krećem po kategorijama, a po logici prva bi bila jakne, blazeri, vestice i tako dalje. Najdraži komadi iz ove kategorije svakako su mi lagani kaput iz h&m-a te crno/bijeli poncho.
 
h&m, oko 200 kn
Lidl, oko 200 kn
New Yorker, oko 220 kn
h&m, 40 eura
h&m, 30 eura
Kik, oko 70 kn
C&A, oko 200 kn
 
Zatim nekoliko vestica, bluza i topova od kojih su mi najdraže šarene bluze iz h&m-a te crna vestica iz Orsaya sa cifovima.
h&m, 8 eura
Orsay, oko 150 kn
h&m, 15 eura
dresslink, 7 USD
 dresslink, 10 USD
Lidl, oko 40
Lidl, oko 40 kn
h&m, 15 eura
h&m, 15 eura
C&A, 150 kn
 
Osim što sam većinom kupovala samo preko neta, tu i tamo sam ulovila nešto i po našim trgovinama. Sljedeća kategorija su suknje i hlače od kojih mi je najdraža leather suknja iz h&m-a i ripped traperice koje su također h&m-a.
 

h&m, 12 eura
h&m, 25 eura
h&m, 15 eura
h&m, 30 eura
C&A, oko 130 kn
h&m, 15 eura
Kik, oko 80 kn
h&m, 40 eura
 
Sad slijedi meni najdraža kategorija a to su pretpostavljate HALJINE. Moram priznati da nemam neku koja mi je najdraža jer su mi sve podjednako lijepe i zanimljive!
 
Kik, oko 100 kn
dresslink, oko 8 USD
h&m, 15 eura
h&m, 30 eura

h&m, 20 eura
h&m, 30 eura
 
Posljednja kategorija za danas su naravno nakit i obuća. Što se same obuće tiče kupila sam nekoliko novih gležnjači i neizostavnu obuću za proljeće- balerinke.
 
New Look, 20 funti
Ann Christine, oko 150 kn
New Look, 30 funti
New Look, 10 funti
Roberto, 100 kn
h&m, eBay, Tally W.
h&m, eBay
eBay, Bipa, Avon
h&m
 
 
Za ovaj post bi to bilo sve, kako sam ranije rekla malo kasnim s ovim postom tako da se skuplaju već lagano i stvari za ljetni new in- nadam se da se i Vi kao i ja radujem novim modelima sandala, haljina, suknji i svega ostaloga što ima veze s ljetom!
 
Hvala na čitanju i pozdrav do idućeg posta!
 
x.O.x.O. Vanilla Sky!
 
 
 
 
 

Nema komentara:

Objavi komentar