nedjelja, 25. siječnja 2015.

Winter New In

Pozdrav drage moje!

Iako već lagano kasnim s ovim postom žao mi je da ga ne napišem pošto volim ovakav tip posta- odlučila sam ga ipak natipkati. Dobra strana je to što je kraj 01.mj. i što se neke od ovih stvari mogu naći po trgovinama po nižim cijenama. Kao što možete pretpostaviti ovo je još jedan ''Odjeća/Obuća/Nakit'' New In sa stvarima koje sam kupila uglavnom u 11. i 12.mj. sada već prethodne godine:) Općenito moram priznati da i nisam nešto pretjerano kupovala, odnosno čuvala sam energiju za sniženja u 01.mjesecu a s druge strane nekako sam više bila fokusirana na make up i preparativnu kozmetiku od odjeće tako da je i ta činjenica svakako pridonijela relativno uspješnoj shopping dijeti.
 
Post gdje ću Vam pokazati što sam sve ulovila na sniženjima tokom 01.mj. je također u pripremi a i čekam još neke stvari da stignu tako da i njega uskoro očekujte!
 
A sad se vratimo na današnji post; kao i uvijek krećem s h&m-om gdje sam kao i obično kupila najviše stvari- nešto u trgovinama a nešto je naručeno preko austrijskog online shopa. Mislim da je svima već dobro poznato kako zaista obožavam h&m jer uvijek ima stvari koje mi se u tom trenutku sviđaju.

h&m, 25 eura
h&m, 50 eura
h&m, 40 eura
h&m, 35 eura
h&m, 15 eura
h&m, 15 eura
h&m, 15 eura
h&m, 30 eura
h&m, 10 eura
h&m, 10 eura
h&m,15 eura
h&m, 15 eura
h&m, 15 eura
h&m, 30 eura
 h&m, 15 eura
h&m, 15 eura
h&m, 7 eura
h&m, 15 eura
h&m, 25 eura
h&m, 25 eura
h&m, 15 eura
h&m, 15 eura
h&m, 30 eura
h&m, 25 eura
 
Nadalje imam nekoliko stvari iz C&A, New Yorkera, Lidla i New Look-a, na koje sam onako ''slučajno'' naletjela kad sam tražila zapravo nešto drugo ili kupovala za druge.
 
eBay, nekoliko dolara

Lidl, 80-90 kn
Lidl, oko 70 kn
New Yorker, oko 100 kn
C&A, oko 100 kn
New Look, oko 6 funti
 
I na kraju naravno nešto obuće i acesoara. Pošto smo u zimskim mjesecima kupila sam nekoliko šalova/marama i gležnjače, ali naravno i one ''nezimske'' stvari:)
 


New Look, oko 20 funti
New Look, 15 funti
h&m, 7 eura
h&m, 10 eura
eBay, nekoliko dolara
eBay, nekoliko dolara
h&m, Tally W., eBay
 
Eto to bi bilo sve za današnji post, kao što sam ranije spomenula bila sam prilično razumna i nisam kupovala ono što mi ne treba, već sezonske stvari kojih naravno nikad dosta. Post sa ulovima sa zimskih sniženja također uskoro stiže a do onda lijepi pozdrav!
 
x.O.x.O. Vanilla Sky!