subota, 9. srpnja 2011.

Bags&Shoes&Accessories

Drage moje, nadam se da uživate u vikendu i da vam nije prevruće mada čisto sumnjam, al dobro, ljeto je ipak zanimljivo zbog puno drugih stvari :)

Jučer je tu kod mene u blizini, točnije u Trakošćanu, bila motorijada i bilo je stvarno odlično. Od izvođača najviše su mi se svidjeli Zoran Mišić i Opća opasnost, pošto je motorijada normalno da su bili samo rock-bendovi! Ako nekoga zanima,danas nastupa Jura Stublić i Film i mnogi drugi, pa ako nemate još ideju gdje izaći danas a ako ste u blizini Varaždinske županije, možete posjetiti motorijadu!

A sad na posao natrag:) Kao što sam Vam i obećala, malo sam poslikala novu obuću, torbe i nakit pa budem napravila recenziju o tim proizvodima čisto da znate ako ih možda planirate kupiti. Za odjeću također uskoro recenzije i slike, no čekam još neke pakete iz h&m-a pa kad sve to stigne onda poslikam!Pa krenimo:

*h&m Clutch

Neki dan mi je stigao ovaj ''leopard'' print clutch i jako sam zadovoljna s njim. Kao što ste mogle vidjeti u ranijim kombinacijama, imam već isti takv iz h&m-a samo drugi uzorak (onaj crno/beige) pa sam znala zbog toga koje je veličine i kvalitete. Osim ovog leopard uzorka i onog crno/beige, postoji i s cvjetnim uzorkom i neki rozo/koraljni.Clutch je napravljen od onog slamnatog materijala i veličine je otprilike 16x29. Što se tiče same kvalitete, ovog od prije imam već koja 3 mjeseca i dosta često ga nosim i jedino što se desilo je to da se na jednom rubu izvukla ta jedna slamnata nit, ostalo je sve na mjestu zasad. Znači veličine je takve da taman stane novčanik, mobitel, cigarete, maramice i još neke sitnice, a cijena mu po meni čisto povoljna-9,95 eura.

Ocjena: 4,5/5

Wholesale-Dress Clutch




Ovaj clutch naručila sam na stranici http://www.wholesale-dress.net/
i jučer je stigao i stvarno sam oduševljena i samim izgledom clutcha i kvalitetom. Ima krokodilski uzorak i beige je boje sa crnim rubovima. Kao što vidite, ima i ovaj dodatni remen pa ga možete nositi i preko ramena. Iznutra je napravljen od čvrstog materijala a i ovaj vanjski dio mi se čini prilično kvalitetno napravljeni. Osim ovog u beige boji, postoji i crni, smeđi i bordo crveni. Kopčanje mu je klasično na magnet, a što se tiče dimenzija one su 23x34 i dosta je veći od recimo ovog iz h&m-a, a s vanjske strane ima još dodatni pretinac. Cijena mu je također odlična- košta oko 11 dolara što je po meni i više nego povoljno za ovako super clutch!

Ocjena: 5/5
h&m sandale







Kao što vidite, ove crne i beige sandale sa prve slike su iste, prvo sam bila dobila crne od jedne frendice i baš su mi se svidjele pa sam naručila i ove beige. Inače, postoje i takve koraljne i s cvjetnim uzorkom. Druge sam naručila čisto iz razloga jer su preudobne i bez problema možete u njima trčkarati po gradu jer su vrlo stabilne, odnosno imaju punu petu pa vjerojatno zbog toga. Crne sam već dosta nosila i nema nikakvih promjena na njima, tako da je kvaliteta na zadovoljavajućoj razini. Redovna cijena im je bila 20 eura, no sada su na h&m online shopu snižene na 9,95 eura što je stvarno super cijena za tako lijepe i udobne sandale.

Ove druge po redu crne sandale također su me osvojile na prvi pogled. Iz te kolekcije imam i slične puderasto roze balerinke, a i ove sandale postoje u navedenoj boji. Peta je malo viša nego kod ovih prvih, no prilično su stabilne, no ipak je problem u njima provesti cijeli dan, barem meni. Kopčaju se remenčićem oko gležnja i ako ih kupujete-broj odgovara onome koji i inače nosite. Kvaliteta je po meni možda malo bolja nego kod ovih prethodnih, pa im je zbog toga i redovna cijena malo viša-40 eura, no sad trenutno su snižene sa samo 20 eura što je naravno odlično!

Ocjena za 1.sandale: 4,5/5
Ocjena za 2.sandale: 4/5

No Doubt catwalk shoes



Ove krasotice izbidala sam na eBay-u za kojih desetak funti pošto su mi se jako svidjele tako da me to jako obradovalo. Cipele su predivno napravljene, imaju platformu no peta je svejedno poprilično visoka- kojih 14 cm, no čak i nije toliko teško hodati u njima. Posebno mi se sviđa ovaj lakirani dio jer im baš daje jedan posebni touch. Čine mi se vrlo čvrsto i kvalitetno napravljene a inače im se cijena kreće otprilike oko 35 funti na eBay-u.


Ocjena: 5/5

h&m nakit






I inače obožavam h&m nakit, naravno uz Accessorize, tako da uvijek iskoristim priliku kad sam u h&m-u da nađem nešto lijepog nakita. Cijena ovom nakitu sa slika bila je na sniženju uglavnom koja 3-4 eura, a redovnih cijena se stvarno ne sjećam. S prvim setom narukvica stvarno sam zadovoljna (imam od prije i takvu ogrlicu), a druga narukvica sa slike poklon je od frendice i stvarno sam joj zahvalna jer je nisam nigdje mogla nabaviti pošto je iz starije kolekcije. Treći set narukvica mi se isto jako sviđa, baš je onako ljetni, s cvjetnim uzorkom. Ova prva 3 prstena dolaze u kompletu i stvarno su predivno napravljeni, jedan je beige srce, drugi plava ruža a treći s ptičicom :)) Zadnja dva prstena dolaze odvojeno, tj.nisu u kompletu i ovaj lijevi je stvarno zanimljivo napravljen, ima onako neravnu površinu a inače postoji i u tamnije smeđe/crvenkastoj boji. Prsten sa desne strane slike također dolazi u više boja- koraljnoj, roskastoj i tirkiznoj!

Ocjena: 5/5

Eto drage moje, nadam se da će vam ova recenzija biti korisna ukoliko ste planirale kupiti koji od ovih proizvoda, ja sam uglavnom zadovoljna s njima, a uskoro očekujte i opširnu recenziju odjeće koju sam kupila u posljednje vrijeme!

xOxO, Vanilla Sky

4 komentara:

  1. super su ti sve stvari <3 <3 <3
    i hvala na izvjestaju, sigurno ce nekome tko naruciva s neta dobro doci :)

    OdgovoriIzbriši
  2. nema na čemu,uskoro i recenzija o h&m odjeći koju sam kupila u posljednje vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
  3. cipele crne koje si izbidala na ebayu su wow! ajd' iskombiniraj neku kombinaciju u njima da vidim kako stoje. mislim da su jako efektne :)
    dobar blog inace ;)

    http://pretty-praise.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši