ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

...nude sunday...

Drage moje ja malo zapostavila blog u zadnjih nekoliko dana, no imam neke ''situacije'' za riješiti pa sam sva u tome. Inače, osim rješavanja problema, našlo se vremena i za duge kave s frendicama a to me svaki put iznova razveseli, vjerujem da nisam jedina.

Jučer sam provela opušteno popodne sa svojom obitelji, malo prošetala svog maltezera i to je to, uglavnom bilo mi je zabavno. Kombinacija je jednostavna ljetna, prozračna i nekako nježna! Haljina je stigla neki dan u paketu s još nekoliko predivnih h&m stvarčica (očekujte uskoro slike i recenzije). Neo je lagano trčkarao oko mene i ''ometao'' slikanje, no naravno njemu uvijek sve oprostim. Uz miris obližnje šljive u zraku je lagano plovio i miris mog Hypnose-a, kojeg sam u posljednje vrijeme malo zapostavila pa sam ga stavila da me malo podsjeti na prošle dane koje je definitivno obilježio (pogotovo one srednjoškolske).

Pa eto i kombinacije:






Haljina: h&m
Balerinke: New Look
Clutch: h&m
Narukvice: Tally W. i NY
Prsten: handmade
xOxO, Vanilla Sky

Broj komentara: 7:

  1. Prsten - Christelle <3

    OdgovoriIzbriši
  2. točno,od Kristine je prsten,stvarno radi divne prstene,nadam se da će i moji jednog dana tako izgledati :))

    OdgovoriIzbriši
  3. haljina ti je prekrasna! <3 volim i ja christelle nakit, bas ima divnih pstencica. hoce li uskoro bit kakvih izvjestaja h&m robice?
    radujem se novom postu :)
    pozdrav od jedne petre :*

    OdgovoriIzbriši
  4. hoće li novi post uskora ili si odustala od bloganja? :/

    OdgovoriIzbriši
  5. Zavidim ti na toj haljinici !
    I koliko sam uspela da vidim u tvojim postovima, imaš preeeedivan nakit :))
    Pratim :)

    mymakeupandu.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. thanx na komentarima,evo vraćam se opet bloganju(nakon preeduge stanke od 5 mj.),al dobro,u Novoj godini definitivno bez zapostavljanja bloga :))

    OdgovoriIzbriši