nedjelja, 21. listopada 2012.

Review: Misslyn Magnum Bronzing Powder & Creamy Compact Foundation

Nedavno sam dobila na recenziju nekoliko Misslyn proizvoda koje Vam predstavljam u današnjem postu. Do sada sam isprobala nekoliko zanimljivih proizvoda kad govorimo o Misslyn-u i mogu reći da su neki proizvodi solidni no neki mi ne odgovaraju- prvenstveno sjenila koja nisu dovoljno pigmentirana. Moj dosadašnji dojam o Misslyn-u je taj da su proizvodi za lice (bronzeri, puderi, rumenila)kao i olovke za oči i usne puno bolji od ostalih proizvoda za oči- prvenstveno sjenila.

Danas Vam predstavljam Magnum Bronzing Powder & Creamy Compact Foundation.
Magnum bronzer dolazi u količini od 28 g što je stvarno puno i ovo je definitivno najveći bronzer koji posjedujem. Dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju s ogledalom a cijena mu je oko 120 kn u Muelleru.
Misslyn Magnum Bronzing Powder

Tekstura ovog proizvoda vrlo je mekana i svilenkasta te je vrlo ugodan na licu. Pigmentiranost je sasvim solidna, proizvod ne sadrži nikakvih sjajnih čestica i nema previše narančastog pigmenta tako da može poslužiti i za naglašavanje kontura lica.

Misslyn Magnum Bronzing Powder- 01

Misslyn Magnum Bronzing Powder- 02

Kao što vidite na slici, ovaj proizvod imam u dvije nijanse- 01 i 02. Meni osobno više je sjela nijansa broj 02 iz razloga što više naginje prema smeđoj i nema toliko narančastog pigmenta u sebi. Obje nijanse na licu djeluju prirodno no osobama sa svjetlijim tenom bi možda bile mrvicu pretamne.
Swatch: Misslyn Magnum Bronzing Powder- 01(down), 02

Swatch: Misslyn Magnum Bronzing Powder- 01(down),02    
                                                                                         
Drugi proizvod koji recenziram je kremasta podloga koja dolazi u crnom čvrstom pakiranju s aplikatorom za nanošenje, u količini od 8 g. Cijena proizvoda je 50 kn. Ova kremasta podloga dostupna je u 3 nijanse što bi za neke moglo biti problem (pogotovo one svjetlije puti).
                         
Misslyn Creamy Compact Foundation
                           
Misslyn Creamy Compact Foundation- 03

Misslyn Creamy Compact Foundation- 05

Misslyn kremasta podloga sadrži u sebi reflektirajuće čestice koje licu daju zdrav i blistav izgled, i to je po meni najbolja odlika ovog proizvoda. Što se same teksture tiče čini mi se da je prerijetka i ''preprozirna'', odnosno navikla sam da proizvodi ovog tipa budu kremastiji. Prekrivanje je srednje- dakle potrebno je koristiti i korektor za one s problematičnijom kožom.

Swatch: Misslyn Creamy Compact Foundation- 03 (down), 05

Swatch: Misslyn Creamy Compact Foundation- 03 (down), 05

Swatch: Misslyn Creamy Compact Foundation- 03 (down), 05

I ovaj proizvod imam u dvije nijanse- 03 Pale Almond te 05 Soft Sand. Osim ove dvije, postoji i nijansa 08 Sunny Beige. Meni nijansa 03 odgovara, dok je nijansa 05 prilično tamna i namijenjena za žuti podton.
Na kraju ono što mogu reći vezano uz ova dva Missly proizvoda je to da ću bronzer svakako dugo imati zbog zaista velike količine u kojoj dolazi i da pošto s bronzerima stalno eksperimentiram te ih koristim za razne namjene sigurno neće ostati neiskorišten.
Što se tiče kremaste podloge koristila sam je nekoliko puta i sviđa mi se blistavost koju daje koži lica te činjenica da je vrlo lagana i prozračna. Sve u svemu po meni su ovo dva prosječna proizvoda koje svakakao nije loše imati :)
Napomena: PR uzorak!
x.O.x.O.,Vanilla Sky!

1 komentar:

  1. nisam ni jedan njihovo proizvod koristila,ja sam srednje svijetli tip sa zutim podtonom

    OdgovoriIzbriši