četvrtak, 6. prosinca 2012.

Catrice Revoltaire LE

Mislim da svi obožavamo i Essence i Catrice limitirane kolekcije i ja osobno sam vrlo, vrlo razočarana kad recimo ne uspijem kupiti proizvode koje bi htjela. Tako je nekako bilo i s Catrice Revoltaire LE koja je bila aktualna prije nekoliko mjeseci i iz koje sam uspjela bila kupiti samo ruž- a naravno da sam htjela i rumenilo i paletu sjenila! Upravo zbog toga me jako obradovalo to kada sam vidjela da je u moj lokalni Kozmo tek sad nedavno stigla i naravno da je netaknuta- mojoj sreći nije bilo kraja :)

Dakle danas Vam predstavljam nekoliko meni osobno najzanimljivijih proizvoda iz Catrice Revoltaire LE.

Prvi proizvod koji vam predstavljam je Smokey Eyes set odnosno mini paletica u nijansi 02 Explosive Combination. Osim navedene, postoji i u nijansi 01.

Catrice Revoltaire LE Smokey Eyes Set

Paleta dolazi u plastičnom, no vrlo luksuznom pakiranju koje djeluje vrlo skupo i kvalitetno, u količini od 3,8 g. Cijena palete je oko 35 kn.

Kao što je vidljivo na slici, u paleti se nalaze 3 nijanse sjenila, dok je najtamnija nijansa cake liner. U paleti se dobije i aplikator za nanošenje te malo ogledalo.

Catrice Revoltaire LE Smokey Eyes Set

Pigmentiranost sjenila je srednja, rekla bih prosječna za Catrice. Tamnije nijanse su nešto jačeg intenziteta, a ova najsvjetlija nešto slabijeg. Cake liner je također čisto solidno pigmentiran. Tekstura samih sjenila je svilenkasta uz minimalno trusenje. Također, sjenila sadrže sitne shimmer čestice. Sve u svemu mislim da je ovo čisto solidna paletica i napravila sam s njome nekoliko lookova i čisto sam zadovoljna- sviđa mi se dodatak narančaste nijanse koja malo razbije ove neutralne tonove.

Swatch: Catrice Revoltaire LE Smokey Eyes Set 02 Explosive Combination

Drugi proizvod koji Vam predstavljam je Revoltaire LE Powder Blush u nijansi 01 Colour Bomb, dakle rumenilo koje dolazi u količini od 8 g u čvrstom plastičnom pakiranju. Cijena mu je kojih 30-ak kn što je za ovako divan proizvod zaista prava sitnica!

Catrice Revoltaire LE Powder Blush

Pretpostavljam da svi vidite koliko divno je napravljeno ovo rumenilo i kako su predivno raspoređene nijanse. Vrlo je lagane, gotovo svilenkaste teksture (iako sadrži zlatnaste shimmer čestice) te se predivno nanosi i blenda na licu.

Catrice Revoltaire LE Powder Blush 01 Colour Bomb


Nijanse idu od svijetlo roskaste, koraljne pa sve do intenzivno roze. Mogu se koristiti svaka posebno ili zajedno izmiješati. Ja osobno volim ovakav princip tj. raspored nijansi upravo iz razloga što sami određujemo intenzitet nijansi. Pigmentiranost bi mogla možda biti i mrvicu viša, no svejedno je divno :)

Swatch: Catrice Revoltaire LE Powder Blush 01 Colour Bomb

Sljedeći proizvod koji recenziram je Revoltaire LE Velvet Matt ruž u nijansi 01 Colour Bomb.

Catrice Revoltaire LE Velvet Matt Lipstick

Ruž dolazi u sjajnom, čvrstom i elegantnom tamno sivom pakiranju u količini od 3,5 g. Cijena mu je oko 33 kn.

Sama tekstura ruža je dosta gusta i kremasta te ne ističe pretjerano suhe dijelove. Postojanost mu je čisto solidna, a sama nijansa visoko pigmentirana. Vrlo često ga nosim za vrijeme hladnih jesenskih dana i mogu reći da smo se prilično jako ''povezali'', i mogu reći da mi je žao što nisam uzela nijansu 03 jer sam u tom trenutku misla da mi ne treba, tako da se nadam da ću je još uspjeti uloviti u svom lokalnom Kozmu.

Swatch: Catrice Revoltaire LE Velvet Matt Lipstick 01
Swatch: Catrice Revoltaire LE Velvet Matt Lipstick 01

Posljednja dva proizvoda koje sam kupila iz Revoltaire kolekcije su lakovi za nokte. Dolaze u klasičnom Catrice pakiranju za lakove s nešto malo ukrašenim poklopcem, u količini od 10 ml. Cijena im je oko 21 kn.

Tekstura samih lakova srednje je gusta, vrlo su pigmentirani dok im je postojanost prosječna- uz top coat traju po 5-6 dana bez problema. Četkica je standardna kao i kod ostalih Catrice lakova i meni osobno odgovara, dovoljno je široka i gustoća dlačica je optimalna.

Nijanse u kojima imam ove lakove su:
* 03 Colour Bomb i
* 05 Mission Lilac

Catrice Revoltaire LE Nail Polish 03 Colour Bomb

Nijansa 03 Colour Bomb je vrlo topla, koraljno narančasta mat nijansa i na noktima baš nekako posebno zrači. Imam stvarno dosta koraljno/narančastih nijansi no niti jedna nije baš slična ovoj tako da sam vrlo zadovoljna.

Catrice Revoltaire LE Nail Polish 05 Mission Lilac

Nijansa 05 Mission Lilac je duboka, tamno rozo/ljubičasta, također mat. Sviđa mi se iz razloga što djeluje vrlo toplo i skupo na noktima i kao da se mijenja ovisno o jačini svjetlosti pa tako ponekad izgleda tamnije a ponekad svjetlije.

Na kraju ove zabavne Revoltaire recenzije mogu reći to da mi je većina Catrice limitiranih kolekcija vrlo zanimljiva i privlačna a ova posebno- tako da još jednom ponavljam da sam vrlo sretna što sam uspjela uloviti sve proizvode iz kolekcije koje sam smatrala zanimljivima.

x.O.x.O. Vanilla Sky!


























Broj komentara: 17:

  1. Super recenzija, jako mi se sviđa rumenilo i lila lak za nokte!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanx,i meni je lak baš zanimljiv-a rumenilo je divno!

      Izbriši
  2. rumenilo je savršeno,lakovi također! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. kod nas u BiH nije nikako došla ova kolekcija, ali došla je neka ART, inspirisana indijom ili čime već i ona mi je skroz bezveze... kao sjenila bi trebala biti super pigmenirana a ono ni p od pigmentiranosti. highlighter su same šljokice a mousse blush nisam ni imala želju probati. jedino što mi je privuklo pažnju i što sam kupila su bile parcijalne trepavice koje neću nigdje naći jeftinije (bile su 8 KM to je oko 36kn) i okej su mi :))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene već lagano izluđuju te limitirane kolekcije,toliko se čovjek mora namučiti da dođe do nekih proizvoda pošto su im količine extra male!

      Izbriši
  4. Aaa moj neprežaljeni ruž! Naravno da ga nisam uspjela uloviti. :( Divan je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanx, da zanimljiva je nijansa i vrlo je intenzivna i postojana, al mene muči i ona 03 koju glupača nisam odmah kupila jer ''imam već dosta sličnih'', tako da moram čim prije i nju još uloviti!

      Izbriši
  5. Ja ću zbog blogova da bankrotiraaam :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ambalaža je divna, ali me nijanse sjenila nisu baš privukle.
    Htjela sam rumenilo, ali je nestalo brzinom munje :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je od samih nijansi možda više privukla ambalaža :) U mom Kozmu su dobili doslovno 3 rumenila,koma...

      Izbriši
  7. Wow, otkako sam u zadnje vrijeme pomoću vas cura otkrila Catrice, stvarno sam prezadovoljna! Cijena je prihvatljiva, ambalaža za tu cijenu je fantastična, a proizvod vrhunski. Imam ovu paletu sjenila, stvarno je fantastična. Super mi je pigmentiranost!

    OdgovoriIzbriši
  8. Bokić, imam par pitanja! Zanima me jesi li probala Catrice pudere možda? Ako jesi- dojmovi? Već mi se duže vrijeme sviđa apsolutno sve što ima veze s Catrice-om. :-)Pa si nekako mislim da me puderi te marke ne bi razočarali. :-) Jedino mi se nekak ne sviđaju sjenila, naravno gledajući prema jačini istih na tvojoj ruci. Voljela bih si kupiti, sama sebi pokloniti nekakvu paletu sjenila s moćnim bojama, a fakat ne znam gdje i kakvu. Hvala na odgovoru, lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav,
      što se tiče catrice pudera (pretpostavljam da me pitaš za tekuće) probala sam onaj Infinite Matt koji mi je odgovarao ljeti kad koža nije suha i dehidrirana, prilično dobro prekriva a i vrlo je povoljan. Sad nedugo sam kupila i onaj novi u crnoj ambalaži (Ultimate Moisture) i čisto sam zadovoljna-ne ističe suhe dijelove, srednje je prekrivne moći, lijepo se blenda na licu i cijena mu je također prihvatljiva. Za njega bude uskoro recenzija na blogu pa ćeš moći i malo više pročitati o njemu :) Iz Infinite Mat kolekcije imam i puder u kamenu i odličan mi je,al također ljeti kad je potrebno kožu lica dodatno matirati.
      Što se tiče sjenila, moje osobno mišljenje je to da je većina ovih sjenila u paletama i limitiranim kolekcijama prosječne pigmentiranosti, no recimo mono sjenila su većinom po meni vrlo dobro pigmentirana, tako da ne kužim zašto nisu takva i u paletama.
      Općenito kod nas baš i nema nekog prezanimljivog izbora paleta sjenila za kupiti, sve moje najdraže palete su preko interneta kupljene tako da ako i inače naručuješ tj.kupuješ na netu bi ti svakako preporučila Sleek-ove palete,čak su i MUA pojedine vrlo solidne,ili ako hoćeš nešto skuplje Urban Decay ili Too Faced palete :)
      Nadam se da sam pomogla barem malo!

      Izbriši
    2. Jesi, puno si mi pomogla. Hvala još jednom i nastavi se baviti ovime. :-) :*

      Izbriši
  9. Cijela ova kolekcija mi je predivna, a paleta sjenila mi izgleda luksuzno baš poput paleta nekih high end brendova! Catrice je totalno nadmašio sam sebe ovom kolekcijom! Ja sam se zaljubila u rumenilo :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ova kolekcija još nije došla u Kozmo u koji ja idem! A tamo idem samo zbog Catrice stvari... I baš mi treba rumenilo! I mat lipstick. Mislim, nije da mi treba, ali treba mi :)

    OdgovoriIzbriši
  11. o pa može se s tim bojama sjenila fono nešto napraviti,a pakiranje im je divno.lakovi su lijepi baš mi se sviđaju boje samo me brine koliko je sve to dugotrajno :(


    Giveaway on my blog!
    Darivanje na mom blogu!
    http://babylovesfashion.blogspot.com/2012/12/roendansko-darivanje.html

    OdgovoriIzbriši