četvrtak, 27. prosinca 2012.

Essence Breaking Dawn & HOME Sweet Home LE

Pretpostavljam da ste već odavno zamjetile vrlo zanimljivu Essence limitiranu kolekciju inspiriranu zadnjim nastavkom Sumrak sage i ja definitivno malo kasnim s ovim postom no žao mi je da ne predstavim proizvode iz navedene kolekcije. Osim ''Breaking Dawn'' LE, mogle ste zamjetiti i HOME Sweet Home kolekciju koja također ima pokoji zanimljiv proizvod.

Da ja ne duljim (ionako već podosta kasnim sa postom), krenimo sa proizvodima iz Breaking Dawn LE!


Kolekcija se sastoji od rumenila, highlightera, ruža, 4 nijanse pigmenata, 4 nijanse lakova za nokte, 2 nijanse šljokičastog eye linera te 2 nijanse sjajila za usne.

Essence Breaking Dawn (part II) LE

Kao što vidite sa slike, proizvodi koji su me se najviše dojmili i koje sam kupila su:

* Rumenilo
* 2 nijanse pigmenata
* Lak za nokte

Rumenilo dolazi u klasičnoj prozirnoj ambalaži u količini od 5,5 g. Cijena mu je oko 28 kn (barem mislim).

Essence Breaking Dawn LE Blush 01 Renesmee Red

Tekstura rumenila vrlo je lagana i svilenkasta, te se minimalno trusi. Izuzetno je pigmentirano i nije ga potrebno previše nanijeti jer je vrlo lako pretjerati :) Također, preporučam čim mekši kist kako se ne bi ni najmanje trusilo i kako ga ne bi previše nanijeli.

Swatch: Essence Breaking Dawn LE Blush 01 Renesmee Red

Dostupno je dakle u samo jednoj- 01 Renesmee Red nijansi koja je predivna zagasito crvenkasto/narančasta i po meni je baš nekako posebna i odlična za zimu kako bi naglasili ionako već rumene obraze od hladnoće. Na licu djeluje vrlo prirodno ukoliko se pravilno nanese i izblenda i mogu reći kako ovo rumenilo koristim već više od mjesec dana skoro svaki dan i da sam i više nego zadovoljna!

Sljedeći proizvodi koji su mi zapeli za oko su naravno pigmenti koji dolaze u slatkom pakiranju uobičajenom za pigmente u količini od 1,7 g. Cijene se ne mogu sjetiti no uglavnom bila je oko 20 i nešto kn.
Breaking Dawn LE Pigments 01 Jacob's Protection & 02 Alice had a Vision-Again

Dakle ono što vrijedi za obje nijanse pigmenata je to da su izuzetno pigmentirana i da je odlično raditi s njima. Uz neki kremastiji primer ili eventualno korektor bez problema se nanose, naravno pošto se radi o pigmentima treba biti malo oprezniji jer se lagano truse- najjednostavnije je da nekako zaštitite područje ispod očiju ili da prvo nanesete pigmente a zatim ostali make up.
 
 
Swatch: Breaking Dawn LE Pigment 01 Jacob's Protection

Nijansa 01 Jacob's Protection je vrlo zanimljiva visoko pigmentirana crna sa mnoštvom šarenih pigmenata i odlično izgleda u različitim smokey lookovima.
 
Swatch: Breaking Dawn LE Pigment 02 Alice Had A Vison-Again

Nijansa 02 Alice Had A Vision-Again također je vrlo visoko pigmentirana, tamno ljubičasta sa visokim sjajem i iako baš nisam neki fan ljubičastih sjenila/pigmenata ovu sam nosila već nekoliko puta i mogu reći da sam čisto zadovoljna.
 
Posljednji proizvod iz Breaking Dawn LE koji sam kupila je lak za nokte u nijansi 03 A Piece of Forever. Dolazi u količini od 10 ml a cijena mu je 20 kn.
 
Breaking Dawn LE Nail Polish 03 A Piece of Forever

Zapravo su sve nijanse lakova u ovoj kolekciji bile zanimljive no pošto imam dosta sličnih odlučila sam se za ovu toplu, zlatnu zimsku nijansu i zaista nisam požalila- odlične je teksture, lako se nanosi i uz nadlak bez problema traje po nekoliko dana.
 
Swatch: Breaking Dawn LE Nail Polish 03 A Piece of Forever

HOME Sweet Home LE mi je na prvu djelovala prilično prosječno da tako kažem, no ono što me razuvjerilo su definitivno divna rumenila. Inače, kolekcija sadrži sljedeće proizvode: 2 nijanse rumenila, 4 nijanse lakova za nokte, naljepnice za nokte, sjajilo za usne, 2 nijanse ruževa te 3 nijanse sjenila za oči.


Cijela kolekcija djeluje nekako toplo i mene zaista asocira na dom i toplinu za vrijeme hladnih zimskih dana.

 HOME Sweet Home LE

Kao što vidite sa slike, proizvodi koje sam kupila iz ove LE su:

* Ruž za usne i
* Rumenila

Ono što nisam uspjela kupiti su sjenila koja mi također djeluju vrlo zanimljiva, no možda ih još ulovim negdje.

Ruž za usne dolazi u slatkom tamno crvenom/berry pakiranju u količini od 4 g. Cijena mu je bila 20 i nešto kn.

HOME Sweet Home LE Lipstick 02 Berry Me

Nijansa u kojoj imam ovaj ruž je 02 Berry Me. Ruž je vrlo lagane kremaste teksture, ne ističe suhe dijelove na usnama i prilično je dugotrajan. Vrlo je pigmentiran a sama nijansa je divna tamno crvena (no ne pretjerano tamna) i odličan je za ovo blagdansko razdoblje.

Swatch: HOME Sweet Home LE Lipstick 02 Berry Me

A sad napokon na rumenila, koja su toliko divna da jednostavno nemam riječi kojima bi ih opisala!

Dolaze u klasičnom prozirnom pakiranju u količini od 8 g a cijena im je bila oko 20 i nešto kn.

Tekstura rumenila je vrlo svilenkasta, mekana te se nimalo ne truse. Također, vrlo posebno su napravljena i meni osobno su ova rumenila jedna od zanimljivijih Essence-ovih limitiranih izdanja. Posebno mi se sviđa što svako rumenilo ima dvije nijanse koje se mogu kombinirati na puno načina. Obje nijanse sadrže vrlo sitne shimmer čestice koje su zapravo jedva primjetne, no svakako doprinose tome da se rumenila decentno presijavaju. Vrlo se lako blendaju upravo zbog svilenkasto nježne teksture i potrebno ih je nanositi mekšim kistevima.

Kao što sam već spomenula rumenila su dostupna  u 2 nijanse, a prva koju Vam predstavljam je nijansa 01 Knits For Chicks.

HOME Sweet Home LE Blush 01 Knits For Chicks

Mislim da iz slike vidite zašto je ovo rumenilo toliko posebno, bilo da govorim o samoj teksturi ili zanimljivoj kombinaciji baby roze i bordo crvene nijanse. Na licu odlično izgledaju obje nijanse pomiješane, ali i svaka posebno kad se nanese je vrlo pigmentirana i posebna.

Swatch: HOME Sweet Home LE Blush 01 Knits For Chicks

Sljedeća nijansa ovog rumenila je 02 Wool-d You Cuddle Me?  
 
HOME Sweet Home LE Blush 02 Wool-d You Cuddle Me?

Kod nijanse 02 Wool-d You Cuddle Me? (divnog li naziva) vrijedi isto pravilo kao i kod nijanse 01- dakle predivna i vrlo posebna kombinacija tople narančaste sa hladnijom crvenom.

Swatch: HOME Sweet Home LE Blush 02 Wool-d You Cuddle Me?

To bi bilo sve od mene što se tiče Essence Breaking Dawn i HOME Sweet Home LE, koje definitivno odskaču od dosadašnjih limitiranih kolekcija, naravno kad gledamo pojedine proizvode. Moram priznati da me zadnjih nekoliko Essence LE razočaralo i baš sam čekala da se trgnu i plasiraju nešto zanimljivije- i eto desilo se. Nadam se da ste i Vi uspjele uloviti željene proizvode iz navedenih kolekcija i da ste zadovoljne s njima kao i ja ;)
 
x.O.x.O. Vanilla Sky!

Broj komentara: 8:

  1. Tako mi je žao što nisam uspjela kupiti HOME Sweet Home rumenila. :(
    Šmrc. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam imala žestoku potragu, i na kraju mi je jedna divna cura kupila pa poslala poštom- hvala joj još jednom :)

      Izbriši
  2. Jao, poslije ovog posta mi je taaako žao što nisam kupila ništa ni iz jedne kolekcije.. Možda ulovim koje rumenilo iz Home Sweet Home kolekcije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S tim limitiranim kolekcijama je uvijek tako,zanimljiviji proizvodi nestanu u trenu ili nesto ne kupis odmah iz neznam kojeg razloga pa ti je poslije zao. Ja imam cijelu listu proizvoda iz lim.kolekcija koje nisam usphela kupiti,ahhh

      Izbriši
  3. Knits For Chicks mi je baš krasno rumenilo :) a iz Breaking Dawn kolekcije sam uspjela ulovit jedan lak, točnije Alice :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mrzih Mullere jer nemaju u svma istu ponudu, htjela sam HSH rumenila:(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene to izluduje,a da ne pricam o dm-u gdje uvijek kasne kolekcije i pola ih niti ne dobiju!! Al najzesce mi je kad u Kozmo stigne neka Essence ili Catrice kolekcija od prije par mjeseci pa kupis nesto sto nisi uspio :-)

      Izbriši