srijeda, 19. prosinca 2012.

Just Another Buvljak Haul!!!

Prije kojih mjesec dana unatoč strašnoj hladnoći ujutro oko pola 7, nisam mogla odoljeti a da ne prošećem varaždinskim buvljakom pošto sam već bila u blizini. Kao i svaki puta kada ga posjetim, našla sam nekoliko zanimljivih komada koje vrlo često nosim u posljednje vrijeme.
 
Kao što ćete vidjeti iz slika, kupila sam najviše šarenih oversized bluza, a našla su se tu i tri blazera, vestice te vintage torba i clutch! Pa krenimo :)
 
Karirani blazer- 10 kn
Prljavo rozi blazer- 15 kn
Oversized blazer- 5 kn
Mint oversized vestica- 10 kn
Beige-zlatna ručno rađena vesta- 20 kn
Ledeno plava oversized bluza- 5 kn
Beige vintage bluza- 10 kn
Nude vintage bluza- 5 kn
Pink oversized bluza- 5 kn
Oversized bluza s cvjetnim uzorkom- 5 kn
Oversized cvjetna bluza- 5 kn
Vintage torba- 10 kn
Vintage clutch- 5 kn
 
Dakle ovo je sve što sam kupila prilikom svog zadnjeg posjeta varaždinskom buvljaku. Nisam imala previše vremena za kupovinu no svejedno sam zadovoljna jer sam uspjela naići na nekoliko meni vrlo zanimljivih komada koje vrlo rado nosim u posljednje vrijeme. Sve u svemu veselim se ponovnom odlasku na varaždinski buvljak kojem se uvijek iznova vrlo radujem! Volite li i Vi kupovati na buvljacima? 
 
 
 


Broj komentara: 13:

  1. Blazeri su super,meni je baš ujna donijela jedan sličan ovom rozom hehe baš sam bila sretna a star je valjd sto godina :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanx :-) Mene sve te stare stvari odusevljavaju sto puta vise od ovih dostupnih u trgovinama?

      Izbriši
  2. super mi je bluzica s ružicama :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa ne mogu vjerovati sve što si našla, a nisi ni vremena imala :o Što bi sve iskopala tek da si imala vremena.. Morat ću def krenuti više po 2nd hand shoppovima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe,imala sam kojih 45 min. jer sam morala lijecniku no eto bilo je dovoljno za par zanimljivih stvari! Ponekad hodam 3 sata i nadjem jednu stvar tako da sve ovisi :-) Ja obozavam shs-ove,steta da ih kod nas nema previse,no i buvljaci posluze!

      Izbriši
  4. ajme, meni je ovo katastrofa, bar većina...
    ovo bi doslovno obukla moja baka, čak mislim da neke stvari i ne bi, tak da...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svatko ima svoje misljenje i svatko se drugacije oblaci... Ja obozavam vintage stvari i kad se recimo na oversized kosuljicu stavi neka moderna da tako kazem suknja sa visokim strukom,dobar komad nakita i sve ostalo sto ide uz to-meni izgleda odlicno ;-)

      Izbriši
  5. Ja obožavam ići na hrelić, al najčešće mi se neda kopati po robi, već tražim gluposti iliti nakit, torbice ili neki zanimljivi ukras za kuću :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Budes li prodavala beige vintage bluzu ili ovu cvjetnu.... javi!

    OdgovoriIzbriši
  7. (garavuša85) na Forumu, zaboravila se predstaviti ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ovo je vecini ljudi riskatno,jer se boje "slaganja"sa dr.odjecom odnosno ne znaju uklopiti. A drugi su opet navikli kupiti vrlo slicnu odjecu za puno vise novca u trgovini,ali oni su markirani:-/Osobno sve stvari sa buvljaka najvise volim, nosim i cuvam i ponosna sam na to sto nadjem povoljno:) Svidjaju mi se vintage bluze,posebno prva;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se s tobom,svi imaju neke svoje navike i uvjerenja-bilo da se radi o odjeci ili necem trecem.
      I ja takodjer obozavam svoju odjecu sa buvljaka:-)

      Izbriši