nedjelja, 6. siječnja 2013.

Make Up Factory Blusher

Eto mene sa prvim postom u Novoj, 2013. godini! Rekla bi na početku to da sam do neba zahvalna onima koji prate moj blog, jer upravo Vi ste mi motivacija za daljnji rad i napredak bloga. U prošloj godini mnogo mi se toga izdešavalo- i na privatnom i poslovnom planu, no ono što je još važnije dogodile su se i lijepe stvari vezane uz blog. Bilo je tu zanimljivih suradnji, hrpa recenzija i postova, pokoje darivanje s kojim Vas uvijek nastojim malo razveselim i još hrpa sitnica koje život čine uzbudljivijim. Naravno nije uvijek sve pozitivno i onako kako bi trebalo biti, no kroz takve situacije učimo se boriti i postajemo otporniji i jači za nadolazeće prepreke. U 2013. god. također ću se truditi da blog bude svestraniji, da bude čim više zanimljivih suradnji, da pišem o nekim novim stvarima za koje do sada nisam imala vremena, da bude više outfit postova, da bude više DIY tutoriala i još svašta nešto :) Vama još jednom zahvaljujem jer da nije vas bloga naravno niti ne bi bilo- tako da hvala svima od srca i veselim se druženju u novoj godini!

Prvi post u Novoj godini je o predivnim Make Up Factory kompaktnim rumenilima koje sam prije nekoliko dana dobila na recenziju s web shopa http://daljepoti.hr/ na kojem je odnedavno dostupan i Make Up Factory brand.

Rumenilo dolazi u elegantnoj srebrnoj sjajnoj ambalaži, u količini od 6 g. Cijena mu je oko 110 kn. Na web shopu DaLjepoti.hr dostupne su 4 nijanse rumenila koje Vam danas i recenziram.
Make Up Factory Blusher 21 Light Marlow
 
Make Up Factory Blusher 2 Apricot
 
Make Up Factory Blusher 24 Warm Sand
Make Up Factory Blusher 42 Cinnamon

Prije nego kažem nešto o svakoj nijansi- nekoliko riječi o glavnim značajkama ovih rumenila. Ono što mi se najviše sviđa je vrlo fina, lagana i svilenkasta tekstura koja omogućuje precizno nanošenje te se divno stapa s kožom lica i vrlo lako se blenda. Rumenilo ima lagano svjetlucav finish- rekla bih čak decentan i nema vidljivih shimmerastih čestica niti u jednoj nijansi. Pigmentiranost je također vrlo solidna te nije potrebno puno proizvoda da se dobije željeni efekt.


A sada nešto više o pojedinim nijansama. Dakle nijanse koje Vam danas predstavljam su:

* 21 Light Marlow
* 22 Apricot
* 24 Warm Sand
* 42 Cinnamon

#21 Light Marlow

Nijansa 21 Light Marlow vrlo je prirodna i nosiva. Djeluje kao neka kombinacija zagasite roskaste i ciglaste nijanse- vrlo toplo i prirodno.

#22 Apricot

Rumenilo u nijansi 22 Apricot također je vrlo zanimljivo i nosivo, no ne bih se baš složila sa nazivom nijanse. Razlog je taj što meni osobno više prevladava rozi ton nego breskvasti koji je također primjetan, no definitivno bi ga svrstala u hladne roze tonove. I ova nijansa je kao što sam rekla vrlo nosiva i po mom ukusu.

#24 Warm Sand

Nijansa 24 Warm Sand je također vrlo topla, ciglasto narančasta sa brončanim finishem i mislim da je primjerenija ljetnim mjesecima odnosno da bolje izgleda na blago preplanulom tenu.

#42 Cinnamon

Posljednja nijansa koju Vam predstavljam je 42 Cinnamon, divna hladna narančasto/ smećkasta nijansa za koju sam također mislila da je bolja za ljetne mjesece, no nosila sam je proteklih dana sa zlatno/smeđim smokey eyes i odlično je izgledalo.

Pretpostavljam da Vas zanimaju i swatchevi, pa eto i njih napokon:

 
S lijeva: 21, 22, 24, 42
 S lijeva: 21, 22, 24, 42 
 S lijeva: 21, 22, 24, 42 

Nadam se da Vam se sviđaju ova rumenila i da ćete isprobati koju nijansu, ja općenito volim Make Up Factory proizvode tako da me niti ovi nisu razočarali. Rumenila su divne svilenkaste teksture, lako ih je blendati te su na licu vrlo prirodna- meni čisto dovoljno!

* PR objava 

X.o.X.o. Vanilla Sky! 


 

 
 

Broj komentara: 6:

  1. imam jedno njihovo rumenilo,dobro si me podsjetila,nepravedno sam ga zapustila :) 22 je prekrasno <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Divne su! Koliko im je trajnost na licu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogu ti reci da cisto solidna,vrlo su lagana i svilenkasta tj.nisu onako teska pa da nestanu nakon nekog vremena. Ja ovih dana izbjegavam tekuce podloge i koristim uglavnom bb kreme matirane lagano sa transparentnim puderom i odlicno se slazu,rumenilo ne mrda par sati :-)

      Izbriši
  3. Ja bih to na licu vidjela :))) Sretna i uspješna i 2013.!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanx ;-) Budem poslikala kroz tjedan pa ubacim u post!

      Izbriši