ponedjeljak, 14. siječnja 2013.

Review: NYX Powder Blush

U posljednje vrijeme isprobala sam dosta NYX proizvoda i mogu reći da sam i više nego zadovoljna s obzirom na cijenu! Danas sam odlučila predstaviti Vam NYX rumenila u dvije vrlo zanimljive nijanse- Mocha & Pinched.

NYX Powder Blush

Prvo dakle nešto općenito o NYX rumenilima: dolaze u manjem četvrtastom plastičnom pakiranju u količini od 5,2 g. Cijena jednog rumenila je (s uključenom poštarinom) na eBay-u između 40 i 50 kn, no kad se uzima više komada cijena se dosta smanji (kao i sa svim NYX proizvodima ne eBay-u).

Razlog iz kojeg sam uzela baš ove dvije nijanse je taj što je jedna mat a jedna shimmerasta, a naravno i zbog toga što volim takve roskaste nijanse.

NYX rumenila su izrazito dobro pigmentirana, vrlo mekane teksture no ne truse se previše i lako se blendaju. Na licu izgledaju vrlo prirodno i prilično su postojana.

Nijansa Mocha je dakle srednje tamna roskasta mat nijansa i vrlo lijepo izgleda na licu.

NYX Powder Blush in Mocha
Swatch: NYX Powder Blush in Mocha
Swatch: NYX Powder Blush in Mocha

Nijansa Pinched sadrži sitne zlatne shimmeraste čestice u sebi i visoko je sjajna. Također, odlično izgleda kroz ljeto kad je lice lagano preplanulo.
 
NYX Powder Blush in Pinched
Swatch: NYX Powder Blush in Pinched
Swatch: NYX Powder Blush in Pinched

Na kraju evo i slika obje nijanse radi usporedbe, dakle nijanse su vrlo slične zapravo ali je svaka opet malo drugačija- iz razloga što je jedna mat a druga shimmerasta a također i zato jer je nijansa Pinched ipak malo svjetlija. Lijevo na slici je Mocha, a desno nijansa Pinched.
 
Swatch: NYX Powder Blush in Mocha & Pinched
 
Mene su ova NYX rumenila definitivno osvojila i svakako ću kupiti još nekoliko nijansi (naravno favorita imam već nekoliko) tako da ću Vam uskoro i njih predstaviti. Cijena rumenila je zapravo vrlo povoljna a kvaliteta i više nego solidna tako da mislim da nećete požaliti ukoliko kupite koje!
 
 
xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 7:

  1. Kad sam pročitala "sad kroz ljeto" zbunjeno sam skrolala dolje da pogledam kad je post objavljen :D Lijepa su. Stvarno se isplati naručiti s ebaya.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe,moja greška,ispravila sam sad :) Uvijek kad krenem pisati za neki proizvod da ga volim ljeti koristiti nešto zeznem!
    Nyx se definitivno isplati na eBay-u,pogotovo ako se kupuje više komada- recimo 6 ruževa za 100 i nešto sitno kn je i više nego odlično!

    OdgovoriIzbriši
  3. Definitivno naručujem Pinched! :D Oduševila sam se njime još prije par mjeseci kad ga je u jednom svom videu preporučila missglamorazii i još onda sam si rekla da ga moram naručiti... Ali kako to obično sa mnom biva, totalno sam zaboravila na to! Hvala na podsjetniku! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijansa je zanimljiva i vrlo nosiva tako da ces sigurno biti zadovoljna :-) I ja isto neke stvari mjesecima nikako da narucim,al polako sve dodje na red!

      Izbriši
  4. dosta sam o njima gledala na yt a i na ebayu tako da cu ih svakako naručit

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da ce ti se svidjeti,ja moram jos nekoliko nijansi naruciti koje su mi zapele za oko ;-)

      Izbriši
  5. Sviđa mi se nijansa in Mocha, a i nisu preskupa :)

    OdgovoriIzbriši