četvrtak, 28. veljače 2013.

p2 Keep The Secret LE

Nadam se da Vam nisam već dosadna sa p2 proizvodima, no jednostavno ih toliko obožavam da to moram podijeliti i s Vama.
Ovoga puta donosim vam recenziju za Keep the Secret limitiranu kolekciju koja me naprosto očarala. Već sam vam ranije spominjala kako p2 brand ima stalno limitirane kolekcije kao recimo i Essence i Catrice, te su vrlo zanimljive a proizvodi i više nego odlični!

p2 Keep the Secret LE

Proizvodi iz ove kolekcije koje sam uspjela nabaviti su sljedeći:

* Transparent Loose Powder
* Concealer Palette
* Lucid&Lure Highlighting Powder
* Be Obsessed Lipstick
p2 Keep the Secret LE

Prvi proizvod koji danas recenziram je Transparent Loose Powder, koji dolazi u čvrstoj srebrno/sivoj ambalaži u količini od 20 g. Cijena mu je oko 6 eura.

Keep the Secret LE Transparent Loose Powder

U posljednje vrijeme sam isprobala dosta pudera u prahu jer odlično matiraju i postojani su, tako da nisam ni ovome mogla odoljeti. Tekstura mu je izrazito svilenkasta, ne ističe suhe dijelove kože lica i odlično se stapa sa ostalim make up-om.

Dostupan je u samo jednoj nijansi koja bi po meni trebala odgovarati većini, a naziv nijanse je 010 Pure Sensuality. Još jedna odlična stvar kod ovog proizvoda je četkica za nanošenje koja se dobije uz puder- jednostavno je savršena! Inače rijetko kad uopće isprobam aplikatore iz sjenila/
rumenila/pudera no ova mi se odmah na prvu učinila zanimljivom iz razloga što ima vrlo guste, čvrste dlačice koje omogućuju lagano nanošenje samog proizvoda.

Swatch: Keep the Secret LE Transparent Loose Powder 010

Još jedan puder iz Keep the Secret LE mi se svidio, a to je Lucid&Lure Highlighting Powder koji dolazi u sjajnom srebrnom pakiranju u količini od 10 g. Cijena mu je oko 4 eura. 
Keep the Secret LE Lucid&Lure Highlighting Powder

Highlighter pudere, vjerujem kao i većina vas, koristim uglavnom ljeti na blago preplanuli ten kad ustvari niti ne nosim previše make up-a, no i zimi volim tu i tamo nositi neki glowy make up tako da je naravno i ovaj proizvod bio ''neophodan''. Tekstura mu je vrlo lagana, malo je praškast i treba ga nanositi mekšim kistovima. Shimmer koji se nalazi u samom puderu vrlo je sitan što je vrlo bitno kod ovakvih proizvoda te daje vrlo lijepi decentni sjaj.
 
Dolazi u samo jednoj- 010 Dazzling Brilliant nijansi i odličan je za naglasiti vrhove obraza, područje ispod obrva te ostale dijelove lica koje želimo posvijetliti.
 
Swatch: Keep the Secret LE Lucid&Lure Highlighting Powder

Proizvod iz Keep the Secret LE koji me najviše oduševio je Concealer Palette, koja dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju u količini od 4x2 ml. Cijena joj je oko 5 eura.
 
Keep the Secret LE Concealer Palette

Tekstura ovog korektora izuzetno je kremasta, lako se nanosi i blenda te solidno prekriva. Ne ističe suhe dijelove te se ne uvlači pretjerano u sitne borice ispod očiju.
 
Kao što vidite sa slike, u paleti se nalaze dvije beige nijanse, zelena i ljubičasta. Obje beige nijanse su po meni medium beige i mogli su možda jednu staviti malo svijetliju al dobro- ne može sve biti savršeno. Ljubičasta se pokazala odlična za područje ispod očiju, dok je zelena dobra za prekrivanje crvenila na koži lica.
Swatch: Keep the Secret LE Concealer Palette
 
Posljednji proizvod iz navedene LE koji predstavljam je Be Obsessed Lipstick, koji dolazi u sjajnom srebrnom pakiranju, a cijena mu je oko 3,5 eura.
 
Keep the Secret LE Be Obsessed Lipstick

p2 brand općenito ima odlične ruževe u vrlo zanimlnjivim nijansama (bude uskoro i recenzija), tako da niti s ovima nisu pogriješili. Tekstura im je vrlo, vrlo kremasta i lagana, ne ističu suhe dijelove i vrlo lijepo se nanose.

Nijanse u kojima su dostupni su 010 Satin Sheen Rose- svijetlo roskasta/beige sa shimmerom te 020 Rosewood Myths- topla smeđa/tamno roza nijansa bez shimmera no visoko sjajna.
Swatch: Keep the Secret LE Concealer Palette

Eto to bi bilo sve od mene i predivne Keep the Secret LE, nadam se da se i Vama sviđaju proizvodi te da ćete ih isprobati ukoliko budete u prilici. Ja sam već u potrazi za proizvodima iz posljednje p2 limitirane kolekcije tako da se nadam da bude uskoro i recenzija!

x.O.x.O. Vanilla Sky!

Nema komentara:

Objavi komentar