U ovom gadgetu postoji pogreška

četvrtak, 28. veljače 2013.

p2 Keep The Secret LE

Nadam se da Vam nisam već dosadna sa p2 proizvodima, no jednostavno ih toliko obožavam da to moram podijeliti i s Vama.
Ovoga puta donosim vam recenziju za Keep the Secret limitiranu kolekciju koja me naprosto očarala. Već sam vam ranije spominjala kako p2 brand ima stalno limitirane kolekcije kao recimo i Essence i Catrice, te su vrlo zanimljive a proizvodi i više nego odlični!

p2 Keep the Secret LE

Proizvodi iz ove kolekcije koje sam uspjela nabaviti su sljedeći:

* Transparent Loose Powder
* Concealer Palette
* Lucid&Lure Highlighting Powder
* Be Obsessed Lipstick
p2 Keep the Secret LE

Prvi proizvod koji danas recenziram je Transparent Loose Powder, koji dolazi u čvrstoj srebrno/sivoj ambalaži u količini od 20 g. Cijena mu je oko 6 eura.

Keep the Secret LE Transparent Loose Powder

U posljednje vrijeme sam isprobala dosta pudera u prahu jer odlično matiraju i postojani su, tako da nisam ni ovome mogla odoljeti. Tekstura mu je izrazito svilenkasta, ne ističe suhe dijelove kože lica i odlično se stapa sa ostalim make up-om.

Dostupan je u samo jednoj nijansi koja bi po meni trebala odgovarati većini, a naziv nijanse je 010 Pure Sensuality. Još jedna odlična stvar kod ovog proizvoda je četkica za nanošenje koja se dobije uz puder- jednostavno je savršena! Inače rijetko kad uopće isprobam aplikatore iz sjenila/
rumenila/pudera no ova mi se odmah na prvu učinila zanimljivom iz razloga što ima vrlo guste, čvrste dlačice koje omogućuju lagano nanošenje samog proizvoda.

Swatch: Keep the Secret LE Transparent Loose Powder 010

Još jedan puder iz Keep the Secret LE mi se svidio, a to je Lucid&Lure Highlighting Powder koji dolazi u sjajnom srebrnom pakiranju u količini od 10 g. Cijena mu je oko 4 eura. 
Keep the Secret LE Lucid&Lure Highlighting Powder

Highlighter pudere, vjerujem kao i većina vas, koristim uglavnom ljeti na blago preplanuli ten kad ustvari niti ne nosim previše make up-a, no i zimi volim tu i tamo nositi neki glowy make up tako da je naravno i ovaj proizvod bio ''neophodan''. Tekstura mu je vrlo lagana, malo je praškast i treba ga nanositi mekšim kistovima. Shimmer koji se nalazi u samom puderu vrlo je sitan što je vrlo bitno kod ovakvih proizvoda te daje vrlo lijepi decentni sjaj.
 
Dolazi u samo jednoj- 010 Dazzling Brilliant nijansi i odličan je za naglasiti vrhove obraza, područje ispod obrva te ostale dijelove lica koje želimo posvijetliti.
 
Swatch: Keep the Secret LE Lucid&Lure Highlighting Powder

Proizvod iz Keep the Secret LE koji me najviše oduševio je Concealer Palette, koja dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju u količini od 4x2 ml. Cijena joj je oko 5 eura.
 
Keep the Secret LE Concealer Palette

Tekstura ovog korektora izuzetno je kremasta, lako se nanosi i blenda te solidno prekriva. Ne ističe suhe dijelove te se ne uvlači pretjerano u sitne borice ispod očiju.
 
Kao što vidite sa slike, u paleti se nalaze dvije beige nijanse, zelena i ljubičasta. Obje beige nijanse su po meni medium beige i mogli su možda jednu staviti malo svijetliju al dobro- ne može sve biti savršeno. Ljubičasta se pokazala odlična za područje ispod očiju, dok je zelena dobra za prekrivanje crvenila na koži lica.
Swatch: Keep the Secret LE Concealer Palette
 
Posljednji proizvod iz navedene LE koji predstavljam je Be Obsessed Lipstick, koji dolazi u sjajnom srebrnom pakiranju, a cijena mu je oko 3,5 eura.
 
Keep the Secret LE Be Obsessed Lipstick

p2 brand općenito ima odlične ruževe u vrlo zanimlnjivim nijansama (bude uskoro i recenzija), tako da niti s ovima nisu pogriješili. Tekstura im je vrlo, vrlo kremasta i lagana, ne ističu suhe dijelove i vrlo lijepo se nanose.

Nijanse u kojima su dostupni su 010 Satin Sheen Rose- svijetlo roskasta/beige sa shimmerom te 020 Rosewood Myths- topla smeđa/tamno roza nijansa bez shimmera no visoko sjajna.
Swatch: Keep the Secret LE Concealer Palette

Eto to bi bilo sve od mene i predivne Keep the Secret LE, nadam se da se i Vama sviđaju proizvodi te da ćete ih isprobati ukoliko budete u prilici. Ja sam već u potrazi za proizvodima iz posljednje p2 limitirane kolekcije tako da se nadam da bude uskoro i recenzija!

x.O.x.O. Vanilla Sky!

Nema komentara:

Objavi komentar