subota, 9. ožujka 2013.

Review: MUA Undressed Me Too Palette & Shimmer Highlighter

Ukoliko ste u toku s MUA novitetima pretpostavljam da već znate da imaju novu ''Undress'' kolekciju koja sadrži nekoliko zanimljivih proizvoda.

Mene osobno privukla je paleta sjenila koja slovi kao kopija UD Naked 2 palete te highlighter.

Undress Me Too paleta dolazi u elegantnom bijelom čvrstom pakiranju u količini od 9 g te se sastoji od 12 sjenila, a cijena joj je oko 40 kn.
MUA Undress Me Too Eyeshadow Palette

Tekstura samih sjenila prilično je svilenkasta i ne truse se, kao ni sjenila iz ostalih MUA paleta. Pigmentiranost dosta varira od nijanse do nijanse- one mat su slabije pigmentirane kao i svjetlije nijanse u paleti. Tamnije i shimmeraste nijanse su sasvim solidno pigmentirane i postojane.

Što se tiče usporedbe sa UD Naked 2 paletom mogu reći to da je sama tekstura sjenila poprilično drugačija i da se sjenila iz Naked palete puno ljepše blendaju te su potojanija, no neke nijanse su zaista identične i na prvu je teško primjetiti iz koje su palete- tako da je ovo prilično jeftino i solidno rješenje ukoliko Vam se ne da davati puno love za sjenila:)

Na swatchevima se vidi nedostatak pigmentacije kod svijetlijih nijansi kao i kod onih mat, no uvijek ih možete iskoristiti kao highlight ispod obrva ili za posvjetljivanje unutarnjih rubova očiju.

Swatch: MUA Undress Me Too Eyeshadow Palette

Dakle po meni je ovo sasvim solidna paleta (kao i ostale MUA palete koje posjedujem) koja sadrži nekoliko zanimljivih neutralnih nijansi te se s njome može napraviti mnogo raznih kombinacija ukoliko volite nude nijanse.
 
Sljedeći proizvod koji recenziram je Undress Your Skin Shimmer Highlighter koji također dolazi u bijelo/prozirnom plastičnom pakiranju, u količini od 7,5 g. Cijena mu je oko 30 kn.
 
MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Kao što možete vidjeti na slici ovaj proizvod ima predivnu ''valovitu'' teksturu i moram priznati da sam ga upravo zbog toga i kupila, dakle zbog zanimljivog izgleda.
 
Osim što estetski lijepo izgleda, iznenadio me i kvalitetom. Naime ne volim highlightere koji sadrže grube i krupne shimmer čestice u sebi nego onakve gdje je sve fino sjedinjeno i kompaktno- a ovaj je upravo takav. Svilenkaste je teksture, decentnog sjaja koji se presijava u zlatno/roskastim tonovima te izgleda odlično na koži. Mogu reći da me zaista iznenadio i za tako malo novaca je i više nego odličan proizvod.
 
Teško je na swatchevima vidjeti njegovu pravu ljepotu i presijavanje, no nadam se da ste iz opisa shvatili o čemu pričam :)
 
Swatch: MUA Undress Me Too Eyeshadow Palette

Osim ova dva proizvoda iz Undress kolekcije uzela sam i MUA Blending EyeShadow Brush koji je također sasvim solidan. Dlačice na kistu su taman čvrste koliko trebaju biti, tj. nije pregrubi i super je za blendanje.
 
 
Na kraju mogu reći to da sam sa ovom posljednjom MUA kupovinom čisto zadovoljna te da se navedeni proizvodi isplate kupiti. Nažalost to ne mogu reći za sve njihove proizvode pošto su neki po meni poprilično loši, no za tu cijenu bilo bi čudno da su svi odlični. Uglavnom imam još cijelu hrpu MUA proizvoda za recenzirati tako da slobodno napišite ako Vas neki proizvodi posebno zanimaju pa da oni dođu prvi na red :)
 
x.O.x.O. Vanilla Sky!

2 komentara:

  1. paleta je prekrasna. ja ima pastele aletu i meni je teski uzasa

    OdgovoriIzbriši
  2. Narucila sam tu paletu, sad cekam veliku narudzbu da stigne. Imam i UD Naked 2 s toga sam htjela tu MUA da ih mogu usporediti, a i paletica mi je u svojem bijelom pakiranju bila preslatka. :) A sto se tice kistova, imam njihov kosi kist i sasvim sam zadovoljna kako nanese gel tus. Ako imas mozda Pro-Base Conceal and Brighten Kit ili neke korektore od njih - ja bi voljela tu recenziju. :)

    OdgovoriIzbriši