nedjelja, 7. srpnja 2013.

Summer Shopping Haul odnosno što je novo u mom ormaru!

Znam da svi volite ovakve postove (a i sama ih volim čitati kod drugih blogerica) tako da mislim da je pravo vrijeme za jedan ljetni shopping haul! Moram priznati da nisam nešto pretjerano kupovala odjeću/obuću/nakit u posljednje vrijeme pošto sam više bila koncentrirana na make up, no sniženja upravo počinju tako će se to promijeniti narednih dana kako to obično već ide :) Sad ja tu pričam kao da sam kupila 2-3 stvari a kad pregledavam slike ima tu bogme malo više toga, tako da sam zapravo čisto zadovoljna kupljenim stvarima kroz 5. i 6. mjesec.

Da ja više ne dužim, krenimo!
Kao i obično, najviše stvari je (opet) kupljeno u h&m-u; moj favorit je predivna maxi haljina koju sam jedva uspjela uloviti pošto se rasprodala u sekundi, kao i flower blazer kojeg zaista obožavam i kojeg ste već imale prilike vidjeti u jednom outfit postu.
h&m, 25 e
h&m, 15 e
h&m, 25 e
h&m, 10 e
h&m, 15 e
h&m, na eBay-u za nekoliko funti
h&m, nekliko eura
h&m, 10 e
h&m, 25 e

Zatim sam slučajno naletjela jednu subotu u C&A u Ptuju kad su imali dodatnih 15 % popusta na sav asortiman, a ono što me najviše obradovalo je crna torba sa zakovicama koja mi je prepredivna.
C&A, 10 e
C&A, 15 e
C&A, 30 e

U New Yorkeru sam također (nakon dugo vremena) kupila dvije stvari i zapravo su mi obje baš super i volim ih nositi. Nedavno sam bila u Roses Outletu u Začretju i sve što sam kupila je siva oversized bluza iz Orsaya- drugo stvarno nisam ništa našla i nije mi jasno zašto imaju toliko lošu i slabu ponudu u odnosu na prije i zašto se najbolje trgovine tamo zatvaraju.
New Yorker, 8 e
New Yorker, 15 e
Orsay, oko 60 kn

U Ptuju sam svratila i do Kik-a jer tamo ponekad nađem zanimljive stvari po extra niskim cijenama, no ovaj put mi se ponuda činila nekako slaba- no pretpostavljate ipak sam nešto kupila :)
Kik, 1 e
Kik, 8 e
Kik, 10 e

I za kraj nešto obuće, u Robertu su bila velika sniženja (mislim da i sad još traju) pa sam kupila sandale i balerinke, a u nekoj No Name trgovini u Importanne-u divne ljetne čizme.
Roberto, 40 kn
Roberto, 50 kn
NoName, 200 kn

Eto to bi bilo sve za ovaj put, ima tu još nešto nakita koji ću staviti u sljedeći New In post pošto nisam stigla sve poslikati, a i kako sam spomenula uskoro stižu prava sniženja tako da se nadam da bude materijala za ovakve postove!

x.O.x.O. Vanilla Sky!

Broj komentara: 9:

  1. Blogerska majica je prezakon :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanx,zbog blogerskog natpisa sam je i kupila:-)

      Izbriši
  2. 5. slika od gore i sama imam ovakvu haljinu,na prvu mi se nije cinila zanimljivom no kasnije me mama uvjerila u to a i cijena je bila niska :D pa rekoh zasto ne :P samo sam ja moju morala malo suzit jer sam slucajno uzela za broj vecu tako da sam je odlucila suzit i vise strukirat :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fora je haljina,i meni je moja malo prevelika jer sam je narucila preko online shopa,al je nosim s remenom uglavnom kao neku oversized tuniku na legginsuce i tajice i cisto je okej:-)

      Izbriši
  3. Posjeti moj novi Fashion blog. Unaprijed hvala !

    http://uniqueyeah27.tumblr.com/

    -Uniqueyeah27

    OdgovoriIzbriši