petak, 10. siječnja 2014.

Jesen/Zima 2013. New In!

Pošto znam da svi volite ovakav tip posta odlučila sam napraviti jesensko/zimski New In u kojem ću Vam pokazati što je novo u mom ormaru! 2013.godina je bila sasvim solidna što se tiče shopingiranja tako da se nakupio popriličan broj stvari kroz 10., 11. i 12. mjesec.

Na početku nove godine popusti nas zovu sa svih strana i ponekad je stvarno teško ne kupiti ništa, tako da poznavajući sebe i sljedeći post sa novitetima bude prilično velik. Nekoliko stvari sam već kupila no nisam ih htjela stavljati u ovaj post već, kao što sam ranije napomenula, za njih bude poseban post kad završe sniženja i kad skupim dovoljan broj stvari:)

Da ja više ne duljim, krenimo sa slikama. Kao i uvijek, h&m je prvi na redu. Ove zime sam odlučila kupiti novi kaput i pronašla sam stvarno odličnog upravo u h&m-u, a našlo se tu i još nekoliko komada kojima nisam mogla odoljeti.

 h&m, 50 eura
 h&m, 40 eura
h&m, 25 eura
h&m, 20 eura
 h&m, 15 eura
h&m, 25 eura
h&m, 25 eura
 h&m, 79 kn
 h&m, 12 eura
 h&m, 10 eura
h&m, 15 eura

Nadalje, nekoliko stvari iz New Yorkera u kojem rijetko nešto nađem, no super mi je ova crno/bijela vesta i stvarno je često nosim ovih dana.
 New Yorker, 10 eura
 New Yorker, 10 eura
 New Yorker, oko 50 kn

Zatim jedan prepreodličan brend koji mi je sasvim novi, tj.nažalost nije dostupan kod nas, a zove se F&F. Koliko sam shvatila to je engleski brend i nama najbliže dostupan je u Mađarskoj, Poljskoj ili Slovačkoj. Nekoliko dana prije Božića sam bila u Bratislavi i imali smo dosta slobodnog vremena tako da sam odlučila malo istražiti koje oni sve brendove imaju i moram priznati da mi se stvarno svidjela ponuda. Nisam išla u shopping centre jer su mi bili predaleko, no u centru grada je preodlična robna kuća Tesco koja u prizemlju ima ogromnu parfumeriju, a na katu odjeću različitih brendova. Na prvu me podsjetila na Galeriu Kaufhof koju obavezno posjetim kad sam u Njemačkoj i koja mi se, kao i ova robna kuća u Bratislavi, sviđa jer nudi više brendova na jednom mjestu. Naravno većina brendova mi je bila poznata (Desigual, Ralph Lauren, Marc'o Polo, Diesel), no jedan me vrlo ugodno iznenadio- ranije spomenuti F&F. Stvari me malo podsjećaju na h&m i Zaru, a i cijene su vrlo slične istima. Također, iznenadila su me i preodlična sniženja. Bili su dakle sniženi svi brendovi i to najmanje 50%. U nastavku nekoliko stvari koje sam uzela, moram naravno spomenuti i to da mi je sada žao što nisam kupila još koju stvar odnosno što nisam imala još malo više vremena proučiti sve u miru:)

 F&F, 15 eura
  F&F, 8 eura
  F&F, 8 eura

Također, u Zari sam bila uzela dvije stvari jer u posljednje vrijeme stvarno sve manje i manje tamo kupujem, očito me prošla zaluđenost Zarom.
 Zara, 150 kn
  Zara, 100 kn

Posljednjih nekoliko komada odjeće je iz Lidla, Kik-a i Mane. Također, ovdje su i tajice naručene na eBayu koje su me stvarno iznenadile kvalitetom (i dužinom!). U Lidlu većinom kupujem neke basic stvari kao što su trenirke i slično, no svidjela mi se ova topla beige vesta tako da sam je naravno morala kupiti. U Manu također rijetko zalazim no pošto je u sklopu maxi Konzuma u mom gradu sam malo išla pogledati kakva im je ponuda i našla također predivnu oversized vestu.
Lidl, oko 80 kn
Kik, oko 70 kn
 Kik, oko 40 kn
 Mana, oko 90 kn
eBay, po nekoliko dolara svake

I na kraju ovog poprilično dugog posta cipele i nešto nakita. Čizme ove zime (hvala Bogu) nisam kupovala jer sam nove kupila prošle godine, no uzela sam gležnjače i jedne predivne balerinke. Nakit sam također malo zapostavila no tako to uvijek ide kod mene, uvijek me nešto drži jedno vrijeme pa onda nešto drugo i tako:)
 Deichmann, oko 300 kn
 eBay, oko 80 kn
  h&m, 20 eura
 eBay setovi narukvica- po nekoliko dolara
h&m crno/zlatni prsten- oko 40 kn
eBay rozi cvjetni prsten- nekoliko dolara
no name narukvie i handmade prsten
Claire's narukvica, oko 8 eura

I eto to bi bilo sve za ovaj put, a ja naravno već polako fotkam i planiram sljedeći New in post ovakvog tipa! Nadam se da Vam se sviđaju moje nove stvari, a ako Vas zanima što novog ima kod mene kad govorimo o beauty proizvodima svakako pogledajte ovaj video post:

http://vanillaskyfashionobsession.blogspot.com/2013/12/bozicni-new-in.html

 x.O.x.O., Vanilla Sky!

  


Broj komentara: 6:

  1. Bome si se lijepo opremila :-) ona bež F&F haljinica mi je predivna!!uživaj u novim krpicama i lijepo ih nosi a ja planiram u subotu pokoriti rasprodaje u Europarku :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vau, koliko stvarčica! Ovu kik majicu "amazing" sam ja platila 1 euro u Postojni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanx:-) Sad su najceca snizenja pa valjda zato,ali nisam je ni ja puno platila. A i kod nas u Hr niti ne mozes kupiti stvari snizene ne 1 euro nazalost.

      Izbriši
  3. Odlična mi je većina stvari, hlače sve, ma sve osim balerinki jer ih ne volim bilo kakve haha :D Kolko se sjećam mi smo rođene na isti datum pa onda nije čudno što imamo sličan stil hahah

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga;-) Vidis nisam znala ovo za rodjendan,bas fora! Hehe,moguce da iz tog razloga volimo slicne stvari:-)

      Izbriši