četvrtak, 10. veljače 2011.

...my first post ever...

...potaknuta mnogobrojnim blogovima koje pratim i onih koje ću tek početi pratiti,evo i ja sam se odlučila za pisanje bloga...moj blog bude zapravo kombinacija mode&stvarnog života&raznih tema o kojima budete htjeli da pišem...u ovom moru blogova nadam se da će moja kapljica ipak zaintrigirati određene čitatelje i nekoga razveseliti ili uljepšati dan...pa eto,nakon uvoda bio bi red da napišem nešto o sebi,barem ono najzanimljivije,jer ipak kad se sve zbroji mi sami za sebe često mislimo da smo nešto posebno i da smo zanimljivi....i to je sasvim u redu i mislim da bi svi trebali biti upravo takvi-posebni i jedinstveni!...


...iz Lepoglave sam,maloga gradića u Hrvatskom Zagorju kojeg se najćešće povezuje samo sa zatvorom,ali vjerovali ili ne-ima i onih koji baš žive tamo i nisu u zatvoru ;)...kako je to uvijek u manjim sredinama,i moj grad se može pohvaliti poznatim malograđanskim ''primitivizmom'' i neshvaćanjem svega onoga što nije regularno i po njihovim pravilima...ja sam još od srednjoškolskih dana obožavala šokirati svoje sugrađane zanimljivim odjevnim kombinacijama koje su se uglavnom sastojale od jaako puno lanaca,killera,crne olovke za oči i nezamjenjivih starka i marti...i u tom razdoblju nisam niti mogla pomisliti da ću za nekoliko godina starke i lance zamijeniti suknjama s volanima,mašnicama,puf rukavićima i cipelama na petu...no to je sasvim normalno,svi smo morali proći kroz te neke faze vlastitog definiranja samoga sebe pa tako i stila odjevanja...


...što se tiče mojih odjevnih kombinacija koje budem stavljala,nadam se da će barem nekome biti inspiracija za definiranje vlastitog stila,a u postovima ću nastojati prenositi glavne vijesti iz svijeta mode i naravno iz mog života....također ću vas pokušati savjetovati oko kupovine na internetu,novim kolekcijama u trgovinama i ono što je moja najveća strast-parfemi(kojih posjedujem ''samo'' pedesetak i to mi je stvarno najveći porok!


...eto,mislim da je ovo za početak čisto dovoljno, a sve savjete,komentare,prijedloge,pohvale i kritike možete slati na mail ili jednostavno ih napisati ovdje na blogu..


....za početak ovog vizualnog dijela,evo slika jedne moje proljetne kombinacije:

xOxO, Vanilla Sky

4 komentara:

  1. jedina dobra kombinacija

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala na komentaru, kao što znamo svakome je pojam ''dobre kombinacije'' vrlo različit pošto nismo svi isti i pošto nam se ne sviđaju svima iste stvari, ja se kod odijevanja vodim idejom da nosim ono što se sviđa meni osobno i u čemu se kad se odjenem i pogledam u ogledalo jednostavno dobro osjećam!
    A sad normalno je da će to nekome biti lijepo a nekome ne. Ne mislim da imam savršen i besprijekoran stil na koji bi se svi trebali ugledati niti bilo što slično, jednostavno volim odjeću, nakit i sve što već ide uz to i za mene je sve to samo igra koju ne shvaćam nešto preozbiljno, no pošto imam blog i svoje kombinacije objavljujem oke je čuti i tuđe mišljenje kao neku povratnu informaciju...eto to je moje mišljenje, svaku kritiku koja je utemeljenja uvijek prihvatim-ali tvoj komentar da je ovo jedina dobra kombinacija ne objašnjava baš previše što nije u redu kod drugih, vjerojatno je stvar u tome da ti i ja jednostavno gledamo na modu drugačijim očima. Lp ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. čitam tekst: "i u tom razdoblju nisam niti mogla pomisliti da ću za nekoliko godina starke i lance zamijeniti suknjama s volanima,mašnicama,puf rukavićima i cipelama na petu.."
    i u potpunosti se pronalazim u njemu...ja isto u ono vrijeme nisam mogla to ni pomisliti-čak sam se i smijala svakoj cipeli koja nije bila marta,starka....a saaad,eh..mislim si: gdje mi je pamet bila i slatko se nasmijem svakoj fotografiji gothic sebe XD
    sretno u daljem postanju...a ja idem dalje po redu čitat postove ...pozzz :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se bogme znam iznenaditi kad vidim neku svoju staru sliku i poprilično se zamislim kako sam onda drugačije razmišljala!...mislim da je normalno da svi prođemo te neke faze da bi napokon nakon nekog vremena polako mogli izgraditi neki svoj stil kojeg se naravno ne moramo slijepo držati no trebamo nekako ostati ''vjerni sebi'' i uvijek svoj stil nadograđivati, upotpunjavati i prilagođavati!

      Veeliki pozdrav i hvala što pratiš blog :)

      Izbriši