četvrtak, 13. rujna 2012.

L'oreal Nude Magique BB Cream

Mislim da smo svi zadovoljni što napokon i u Hrvatskoj imamo izbor od nekoliko bb krema i što ih ne moramo kupovati na internetu, a bb krema koju Vam danas predstavljam je L'oreal Nude Magique u Fair Skin Tone nijansi.

L'oreal Nude Magique BB Cream- Fair

Ovaj proizvod dolazi u zanimljivom bijelo/ ljubičastom pakiranju u količini od 30 ml, a cijena proizvoda je 99,oo kn.

Do sada sam isprobala kojih 6-7 različitih bb krema i mada sve imaju istu namjenu svaka je ipak malo drugačija od ostalih, pa tako i ova L'orealova. Ono po čemu se dosta razlikuje od ostalih je to što sadrži pigmentirana zrnca(smart pigment capsules) koja prilikom nanošenja ''otpuštaju'' boju koja se u potpunosti prilagođava tenu. Sama tekstura ovog proizvoda je dosta rijetka i lagana, no opet je dovoljno kremasta i koža lica je vrlo mekana nakon nanošenja.


Razlog iz kojeg općenito volim bb kreme, bilo ljeti ili zimi, je definitivno to da je koža lica hidratizirana i da se ne ističu suhi dijelovi. Također, koža lica izgleda vrlo prirodno upravo zbog lagane i kremaste teksture.

L'oreal Nude Magique BB Cream- Fair Skin Tone
L'oreal Nude Magique BB Cream- Fair Skin Tone

Kao i većina bb krema, i ova ima SPF 12 što je naravno vrlo korisno u ljetnim mjesecima, a i općenito je u ljetnim mjesecima praktičnije koristiti proizvode ovakvog tipa umjesto tekućih podloga- čisto iz razloga jer su lakši i ''prozračniji'' na koži.
 
L'oreal Nude Magique bb krema dostupna je dakle u 2 nijanse: Fair Skin Tone & Medium Skin Tone odnosno za svjetli tip kože te srednje tamni tip. Razlog iz kojeg sam ja uzela ovu svjetliju je taj što se bb kreme općenito bolje stapaju i prilagođavaju tenu nego tekuće podloge tako da većinom uzimam svjetlije nijanse jer djeluju prirodnije na licu.
L'oreal Nude Magique BB Cream- Fair Skin Tone
L'oreal Nude Magique BB Cream- Fair Skin Tone

Prekrivanje općenito kod bb krema u većini slučajeva nije nešto prejako, pa tako i kod ovog proizvoda. Manje nepravilnosti i nedostatke će prekriti no za one veće je potreban korektor. Iako je dosta kremasta lice se pretjerano ne zasjaji od nje tako da je fiksiranje transparentnim puderom gotovo nepotrebno, eventualno ako netko ima masniju T-zonu će trebati malo fiksirati ovu bb kremu.
 
Na kraju mogu reći to da pošto i inače volim bb kreme pa naravno nisam ni ovoj odoljela, kao najveću prednost bi napomenula to da L'oreal Nude Magique bb krema koži lica daje svu potrebnu hidrataciju i ne ističe suhe dijelove, vrlo je lagane teksture i lice djeluje blistavo i svježe no što se tiče prekrivanja ova svjetlija nijansa bi definitivno mogla i bolje odraditi posao tako da po mom mišljenju s ovim proizvodom će biti zadovoljni samo oni koji nemaju problematičnu kožu lica. Dakle ukoliko ste jedan od ''sretnika'' mislim da ćete biti zadovoljni ovim proizvodom, pogotovo u ovim ljetnim mjesecima kada želimo na licu imati čim manje make up-a.
 
xOxO, Vanilla Sky!

1 komentar:

  1. gledala sam tester od ove bb kreme ali ova svjetlija nijansa meni je pretamna pa nazalost nista od nje :( (Niki)

    OdgovoriIzbriši