petak, 2. studenoga 2012.

Review: Catrice Glamour Doll Volume Maskara

Ukoliko ste posljednjih dana malo detaljnije provjerile Catrice štandove u drogerijama mogle ste zamjetiti nekoliko vrlo zanimljivih noviteta- ja jesam i nekoliko proizvoda me stvarno zainteresiralo. Prvi kojeg Vam danas predstavljam je Catrice Glamour Doll Volume Mascara.


Na početku bi spomenula to da je sličnost između ove Catrice te Lancome Hypnose Doll Eyes maskare prilično velika, ponajviše samim oblikom pakiranja te nešto manje oblikom četkice i teksturom. Četkica kod Lancome maskare je nešto zaobljenija, gušća i ima nešto duže dlačice, a i sama tekstura je dosta gusta i kremastija.

Što se tiče Glamour Doll Volume maskare odmah na početku moram reći to da sam veoma zadovoljna s njom i da zapravo već dugo nisam naletjela na tako dobru maskaru drogerijskog ranga. Maskara dolazi u pakiranju od 10 ml a cijena joj je oko 34 kn- što je stvarno malo u odnosu na kvalitetu same maskare.

Jedan od razloga zbog kojeg mi ova maskara odgovara je sama tekstura koja nije pregusta i ''preteška'' a opet je dovoljno kremasta da produži trepavice te im podari savršen volumen.

Catrice Glamour Doll Volume Mascara 010

Druga stvar koja je općenito kod maskara među važnijima je naravno sama četkica- koja je kod ove maskare gumena i dlačice su nešto rjeđe raspodijeljene nego kod ostalih maskara što omogućava zahvaćanje veće teksture proizvoda te prekrivanje svake pojedine trepavice. Također, meni osobno se sviđa i sam oblik četkice iz razloga što se sužuje prema vrhu te omogućava izvlačenje trepavica u kutevima očiju, kao i onih malih ''baby trepavica'' koje neke maskare jednostavno zanemaruju.

Kad govorimo o samom nanošenja Glamour Doll maskare ono je zapravo vrlo jednostavno- bitno je pravilno odrediti kut samog nanošenja te od unutarnjeg dijela očiju prema vanjskim lagano rotirajući četkicu polako proći kroz sve trepavice.

Ono što na kraju jednostavno moram reći (još jednom!) je to da sam stvarno oduševljena ovom novom Catrice maskarom i to ponajviše zbog teksture, izrazito crnog pigmenta te oblika četkice te da mi je od prvog nanošenja postala apsolutni broj 1 kad govorimo o maskarama drogerijskog ranga te da ću je neupitno ponovno kupiti. Zanimljivi su i ostali jesenski Catrice noviteti i nekoliko ih je već na mojoj listi koja će biti ''realizirana'' čim sljedeći put uđem u Muller, tako da ćete uskoro moći i o njima čitati na blogu.

p.s. Jeste li već isprobale neke od Catrice noviteta, jeste li zadovoljne?

xOxO, Vanilla Sky!

3 komentara:

  1. ee čekala sam ovo :D žao mi je što nisi stavila kako na tebi izgleda ali imam u planu kupiti ju jer dosad su mi sve takve četkice odgovarale pa se nadam da će i ova a cijena je povoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  2. probala maskaru i moram reci da nisam nešto super impresionirana. meni ne cini nista WOW za trepuše :( solidna, prosječna maskara koja mi uglavnom samo bojom naglasi trepavice... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš sam neki dan vidla ovu maskaru i kasnije kad sam išla u Muller po puder proucavala onu od Lancomea...Stvarno su slicne izvana...Al ta četkicaa...Ne volim gumene, tak da ju vjerovatno ni necu kupit....Kaj se tice ostale kolekcije namjeravam uzet onaj Highlighting powder...To mi je prvo zapelo za oko :D I neke nove lakiće da,da :D

    OdgovoriIzbriši