srijeda, 6. veljače 2013.

Catrice Neo Geisha & Essence Hugs and Kisses LE

Oni koji prate Catrice i Essence limitirane kolekcije vjerojatno znaju da su sad trenutno aktualne Neo Geisha i Hugs&Kisses- a oni koji ne znaju će sada vidjeti ;)

Ja osobno se radujem svakoj limitiranoj kolekciji iako mi neke ponekad i nisu toliko zanimljive, nego čisto iz razloga dal ću naići u pravo vrijeme u dm/Muller/Kozmo da provjerim kakvi su proizvodi. S dvije navedene LE sam zapravo imala sreće i naišla na gotovo netaknute u Mulleru tako da sam naravno bila sretna što mogu sve pogledati i izabrati što mi se sviđa.

Dakle Catrice Neo Geisha...Na prvu mi je djelovala stvarno zanimljivo i nekako drugačije od nekoliko prethodnih, no sve u svemu i nije baš toliko posebna kako sam mislila- al dobro, našlo se nešto i za mene!

Iz naziva same kolekcije možete zaključiti da je inspirirana geishama, Dalekim istokom te naravno jarkim bojama. Na početku sam htjela kupiti koje sjenilo, rumenila i lakove za nokte no na kraju sam uzela samo rumenila iz razloga što mi nijanse sjenila i nisu nešto posebno tj.imam ih dosta sličnih, baš kao i lakova za nokte. Olovka za oči te kistić za nanošenje ruža su zanimljivo napravljeni no jednostavno me se nisu dojmili.

Rumenila zapravo nisu samo rumenila nego Lip and Cheek Colour i dostupna su u 3 nijanse. Ja sam se odlučila za 02 Picked Cherry Blossoms i 03 Madam Butterfly. Dolaze u količini od 3,8 g a cijena je ''standardna'' za Catrice LE rumenila- 33,90 kn. Pakiranje samog proizvoda je prilično čvrsto i vrlo jednostavno.
Neo Geisha LE Lip & Cheek Colour 02, 03

Tekstura proizvoda vrlo je kremasta, ne pretjerano gusta dok je pigmentiranost vrlo visoka, rekla bih standardna za Catrice kremasta rumenila. Vrlo lako se nanose i blendaju- bilo kistom, bockalicom ili prstima. Rumenila su matirana kao i većina proizvoda takvog tipa.

Nijansa 02 Picked Cherry Blossoms je vrlo intenzivna tamno roza/fuksija s primjesom ljubičaste i iako na prvu možda izgleda intenzivno na licu je vrlo prirodno i zanimljivo.
Neo Geisha LE Lip & Cheek Colour 02 Picked Cherry Blossoms

Nijansa 03 Madam Butterfly vrlo je zanimljiva pročišćena crvena i na prvu me podsjetila na NYX Reed Cheeks nijansu, iako je teksturom malo drugačije. Kao i nijansa 02- i ova djeluje prirodno na licu i vrlo je nosiva.
Neo Geisha LE Lip & Cheek Colour 03 Madam Butterfly

 Na kraju, pretpostavljam da Vas zanimaju i swatchevi ovih divnih kremastih proizvoda za koje sigurno neću požaliti što sam nekoliko puta provjeravala po Mulleru kad stižu :)
Swatch: Neo Geisha LE Lip & Cheek Colour 02, 03

 Essence Hugs&Kisses LE mi na prvu nije nešto extra zapela za oko no onda sam slučajno naletjela na nju i jednostavno me osvojila sa svojim šarenim i razigranim proizvodima.

 Kolekcija se sastoji od toaletne vode, lip scrub-a, palete sjenila, rumenila, sjajila za usne, lakova za nokte te naljepnica za iste, te umjetnih trepavica.
 
Ono što je mene najviše privuklo su paletica sjenila i rumenilo. Lip scrub je nažalost bio rasprodan već a i njega bi vjerojatno bila kupila.
Hugs & Kisses LE Eyeshadow palette, Blush
 
Paleta rumenila dolazi u slatkom šareno/crvenom pakiranju u količini od 4x1,8 g. Cijena palete je bila 20 i nešto kn koliko se sjećam.
Hugs & Kisses LE Eyeshadow palette 01 Love at first sight

Ako ste već imale priliku isprobati sjenila iz Essence limitiranih kolekcija u sličnim paletama onda otprilike znate kakva su. Srednje pigmentirana, dosta praškasta pa se pomalo truse- dakle ništa posebno. Sve nijanse u paleti imaju sitni shimmer tako da se mogu koristiti recimo samo za naglašavanje neke druge nijanse koju nosimo. Meni osobno najviše se sviđa ova breskvasta u gornjem lijevom kutu (slovo L) i super mi je kao highlight za područje ispod obrva.
 
Evo i swatcheva čisto da vidite o čemu pričam:
Swatch: Hugs & Kisses LE Eyeshadow palette 01 Love at first sight
 
Rumenilo dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju u količini od 7,4 g. Cijena mu je bila oko 23-24 kn.
Hugs & Kisses LE Blush 01 Dating Princ Charming 

 Rumenilo je, kao što vidite sa slika, stvarno preslatko napravljeno. I inače patim na takve slično napravljene proizvode tako da sam ga kupila prvenstveno zbog izgleda. Tekstura mu je vrlo svilenkasta no u isto vrijeme malo i praškasta pa ga treba nanositi mekšim kistom. Pigmentiranost mu je sasvim solidna i izgleda baš zanimljivo kad se pomiješaju sve nijanse zajedno (iako ova slova ultra brzo nestaju!), jedna proljetna breskvasto/roskasta vrlo nosiva nijansa.
 
Swatch: Hugs & Kisses LE Blush 01 Dating Princ Charming

 Eto to bi bilo sve od mene u ovom ''limitiranom'' postu, nadam se da ste i Vi uspjele kupiti sve proizvode koji su vam zapeli za oko iz navedenih kolekcija te da ste zadovoljne s njima!
 
x.O.x.O. Vanilla Sky!

Broj komentara: 10:

  1. uh ja bi ovo LOVE rumenilo kupila odmah koliko mi je lijepo, nije bitno što imam sličnih nijansi :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam takva-odmah padnem na ambalazu proizvoda :-) mislim da ih ima jos u mulleru u WG-u ako je slucajno netko u potrazi!

      Izbriši
  2. U mom Mulleru ih još nema, baš sam danas išla po njih ali figa.. Prekrasni su mi ti lip&cheek color.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam takodjer nekoliko puta provjeravala jer nisam htjela da mi promaknu- uglavnom drzim palce da ih nadjes;-)

      Izbriši
  3. Hugs & Kisses rumenilo mi izgleda savršeno, baš sam si takvo htjela kupiti za proljeće :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš sam gledala u Mulleru kolekciju Hugs & Kisses i nisu mi se svidjela sjenila jer su premeki

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da,dosta im je meka tekstura i truse se,al je ambalaza primamljiva pa je to presudilo kod kupnje,barem u mom slucaju :-)

      Izbriši
  5. Essence lakovi za nokte - Moja slaba točka :D sve bi ih uzela <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovu kolekciju uopće nisam vidjela :O morat ću provjerit, boje me previše privlače :D i

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako pozuri jer su obje LE vecinom rasprodane,eventualno ako ova essence u dm dodje:-)

      Izbriši