subota, 2. veljače 2013.

p2 Perfect Face! Products

Ukoliko donekle redovito pratite moj blog/ Facebook stranicu vjerojatno ste zamjetili da obožavam p2 proizvode (koji su nažalost dostupni samo u njemačkim dm-ovima) a zaista su odlični te cjenovno vrlo povoljni (rekla bih u rangu Essence-a/Catrice-a).

Danas Vam predstavljam nekoliko proizvoda iz Perfect Face! linije koja se sastoji uglavnom od primera za lice/oči, fiksatora te transparentnog pudera- dakle svi proizvodi koji nam uvelike pomažu kako bi cjelokupni make up bolje izgledao.

Mene osobno najviše su se dojmili sljedeći proizvodi i veselim se podijeliti s Vama svoje oduševljenje :)

* Perfect Face! Make Up Base
* Perfect Face! Oil Control Base
* Perfect Face! Pore Minimizer
* Perfect Face! Make Up Fixing Spray
* Perfect Face! Eyes Base
* Perfect Face! Finish Powder

p2 Perfect Face! Products

Perfect Face! Make Up Base dolazi u vrlo praktičnom rozom pakiranju u količini od 30 ml, a cijena proizvoda je oko 4 eura.

Perfect Face! Make Up Base

Isprobavanje novih baza za lice me uvijek obraduje pošto volim vidjeti tu razliku odnosno kako drugačije tekuća podloga sjedne na lice kada se koristi u kombinaciji sa primerom. Ova baza oduševila me iz tog razloga što je prilično lagane, ne preguste i kremaste teksture te ostavlja vrlo decentan film na koži lica koji se zapravo stopi s podlogom i nevjerojatna je razlika cjelokupnog dojma samog make up-a da tako kažem.

Također, ova baza sadrži sitne shimmer čestice koje inače baš ne preferiram kod proizvoda ovog tipa no u ovom slučaju one su zapravo vrlo neprimjetne i ne vide se kad se nanese podloga. Ovo mi je već drugo pakiranje ove baze te ću je svakako opet kupiti!

Swatch: Perfect Face! Make Up Base

 Sljedeća baza za lice koju imam od nedavno je Oil Control Base, koja također dolazi u količini od 30 ml te naravno u istom praktičnom pakiranju na pumpicu koja omogućava vrlo precizno i lako doziranje proizvoda.
Perfect Face! Oil Control Base

Kao što sam naziv proizvoda kaže- ova baza namijenjena je onima sa masnijom kožom lica. Tekstura ove baze je za nijansu rjeđa od one prethodne, vrlo je lagana i kao da se bolje upije u kožu odmah pri nanošenju. Pošto nemam baš problema s masnom kožom lica koristim je tako da je nanesem samo na T-zonu i primjetila sam da se ne zasjajim tako brzo kao inače.

Klasična baza mi je možda za nijansu draža jer je koristim za cijelo lice, i baš zbog toga što je kremastije teksture od ove Oil Control mi se čini da daje bolji dojam nakon nanošenja tekuće podloge, dok ova baza namijenjena masnijoj koži reagira malo drugačije no mislim da bi odgovarala onima koji imaju problema sa masnom kožom.

Swatch: Perfect Face! Oil Control Base

 Još jedan odličan proizvod koji sam otkrila iz Perfect Face! linije je Pore Minimizer koji dolazi u zanimljivom pakiranju u količini od 10 ml. Cijena mu je oko 3-4 eura.

Perfect Face! Pore Minimizer

Iako nemam pretjeranih problema s proširenim porama, povremeno se na području oko nosa zna pojaviti koja izraženija pora tako da sam ovaj proizvod kupila ustvari čisto da ga isprobam (pošto do sada nisam baš koristila takve proizvode).

Proizvod je prilično guste, svilenkaste teksture i sadži malo silikona koji zapravo djeluje kao filler. Vrlo se lako razmazuje i zaista popuni sve pore ali i druge nepravilnosti na koži lica koja bude vrlo glatka nakon nanošenja pa samim time make up koji se nanosi djeluje ljepše i pravilnije.

Swatch: Perfect Face! Pore Minimizer

Proizvod koji također skoro svakodnevno koristim je Perfect Face! Make Up Fixing Spray koji dolazi u staklenoj, vrlo čvrstoj bočici u količini od 30 ml. Cijena mu je oko 5 e.
Perfect Face! Make Up Fixing Spray

Kod svih fiksatora koje sam do sada isprobala zapravo mi je najvažniji sam raspršivač iz razloga što ako on nije dobar neće biti dobar niti sam fiksator iako je možda čisto solidan. Najbolji primjer za to je e.l.f. fiksator koji ima vrlo loše doziranje i kapljice su jednostavno prevelike te se ne stvara ona maglica koja je bitna kod fiksatora.

Kod Perfect Face! fiksatora raspršivač je zaista odličan, kad se dva-tri puta špricne na lice osjeti se samo vlažna maglica a ne kapljice. Osuši se za kojih 30 sekundi i definitivno pomaže da cjelokupan make up duže izdrži na licu (testirano i na ljetnim vrućinama!) tako da mi je ovo omiljeni fiksator već duže vrijeme.

Perfect Face! Eyes Base dolazi u malom okruglom plastičnom pakiranju koje baš i nije najpraktičnije osim ako ne nanosite bazu sa kistom, u količini od 5 ml. Cijena joj je oko 3,5 eura.
Perfect Face! Eyes Base

Tekstura ove baze vrlo je kremasta, vrlo se lako nanosi te je ugodnog mirisa. Nijansa je na prvi pogled boje kože, no kad se razmaže zapravo je prozirna (podsjeća me teksturom na Artdeco bazu, neznam da li bi na prvu znala koja je koja). Ono što je kod ove baze  prednost je to da prilično pojačava intenzitet sjenila, a nedostatak da se nakon 3-4 sata sjenila počnu nakupljati u pregibu oka što je dosta kratko u odnosu na neke druge baze.
Perfect Face! Eyes Base

Posljednji proizvod iz Perfect Face! linije koji Vam predstavljam je Finish Powder koji dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju u količini od 9 g. Cijena mu je oko 4 eura.

Perfect Face! Finish Powder

Vrlo je svilenkaste teksture, nije pretjerano praškast i vrlo se lako nanosi. Sviđa mi se iz razloga što odlično matira kožu a ujedno je transparentan. Dolazi u samo ovoj nijansi (010 white brilliance). Čekam toplije dane da vidim da li će i onda ovako dobro matirati kožu kao što to radi sada. Eto za primjer lice mi se ne zasjaji niti nakon 8 sati na poslu što je s većinom ostalih kompaktnih i transparentnih pudera bilo ustvari nemoguće bez ikakvih korekcija, tako da ga koristim već mjesec dana svakodnevno i ne mislim prestati tako skoro :)

Perfect Face! Finish Powder

Na kraju ove recenzije mogu reći to da zaista obožavam većinu do sada isprobanih p2 proizvoda (a isprobala sam tek. podloge, kompatni puder, rumenila, bronzer, maskare, lip linere, olovke za oči...) te se nadam da će u nekoj bližoj budućnosti i naši dm-ovi uvesti ovaj brand!

p.s. Jeste li imale prilike isprobati koji p2 proizvod i kako vam se čine?

x.O.x.O. Vanilla Sky!

Broj komentara: 5:

  1. nisam imala prilike probati,no baš bi voljela Pore Minimizer :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, ja bih isto Pore Minimizer..
    Hitno mi treba neki takav proizvod :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Koja šteta što nema kod nas :( ja bih htjela fixing spray :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš šteta što nema ovog brenda kod nas. Ja bih def pore minimizer, i meni treba tako nešto ASAP, pore su mi ogromne. I također bih bazu za masnu kožu. Moram reći da prvi put vidim proizvod u tubi i još na pumpicu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se nadam da bude jednog dana i kod nas :-) I meni je bilo zanimljivo pakiranje na prvi pogled,bas to sto kazes-tuba s pumpicom,al prakticno je svakako!

      Izbriši