srijeda, 20. veljače 2013.

Review: Rimmel London Lycra PRO Nail Polish

Svi znamo za česte akcije u Bipi koje su ponekad stvarno odlične odnosno može se dosta uštedjeti te dobiti koji proizvod gratis ili slično. Tako je nedavno bila akcija Rimmelovih lakova- ukoliko se kupe dva laka treći se dobije besplatno, što sam ja naravno odmah iskoristila jer su mi se činili zanimljivi.
Dakle danas Vam predstavljam Rimmel London Lycra PRO lakove za nokte koji dolaze u količini od 12 ml u klasičnoj čvrstoj ambalaži. Cijena im je oko 30 kn te postoje u 22 zanimljive nijanse.

Što se tiče općih karakteristika ovih lakova kao meni osobno najznačajniju navela bi svakako samu teksturu- kao što i sam naziv proizvoda kaže ovi lakovi sadrže formulu obogaćenu lycrom koja ove lakove čini prilično različitima od većine ostalih. Upravo zbog te lycre na noktima izgledaju visoko sjajni i nekako ''zaglađeno''. Također, srednje su gustoće te visoko pigmentirani- nijansa koju vidimo u bočici je nijansa koju ćemo dobiti nanošenjem jednog sloja laka.

Još jedna zanimljiva stvar kod ovih lakova je svakako maxi četkica za nanošenje koja omogućava vrlo precizno, ujednačeno i ravnomjerno nanošenje. Nije okrugla i zaobljena kao kod većine lakova već široka, plosnata sa blago zaobljenim vrhom. Po meni, čak i oni koji nisu spretni kad nanose lak sa ovom bi četkicom definitivno trebali to solidno odraditi :)

Na samoj amabalaži proizvoda ima još jedno ''obećanje'' za koje se ne bi u potpunosti složila- a to je da lak na noktima izdrži do 10 dana. Ja bi ipak rekla ovako- bez nadlaka maximalno 3 dana, a sa nadlakom 4-5. Također, vrlo brzo se suše što je meni vrlo bitno kod lakova pošto većinom nemam vremena predugo čekati da se osuši jer uvijek nešto radim i totalno zeznem manikuru svaki put.

Prva nijansa laka koju sam kupila je 292 Sorbet So Good- neutralna svijetla mat lila nijansa koja je meni osobno vrlo draga i posebna, iz razloga što kad sam bila manja postojao lak u sličnoj nijansi koji je bio u vlasništvu moje mame i s vremena na vrijeme bi ga ja ukrala i nalakirala nokte i sjećam se da sam bila extra oduševljena, eto zato mi je baš nekako draga nijansa.

Rimmel Lycra PRO 292 Sorbet So Good
Swatch: Rimmel Lycra PRO 292 Sorbet So Good
Swatch: Rimmel Lycra PRO 292 Sorbet So Good

Druga nijansa koju sam kupila je 297 Show Off, prilično intenzivna visoko pigmentirana mat roza fuksija i moram priznati da iako imam dosta sličnih nijansi u svojoj kolekciji nisam mogla niti ovoj odoljeti.

Rimmel Lycra PRO 297 Show Off
Swatch: Rimmel Lycra PRO 297 Show Off
Swatch: Rimmel Lycra PRO 297 Show Off

Posljednja nijansa koju sam kupila je 306 Velvet Rose i iako je na prvu dosta slična ovoj prethodnoj zapravo je dosta tamnija i više vuče na mat srednje tamnu ljubičastu. Općenito, izbor nijansi u mojoj lokalnoj Bipi i nije nešto prevelik tako da ću još nekoliko nijansi koje su mi zapele za oko planiram naručiti online.

Rimmel Lycra PRO 306 Velvet Rose
Swatch: Rimmel Lycra PRO 306 Velvet Rose
Swatch: Rimmel Lycra PRO 306 Velvet Rose

Na kraju mogu reći to da sam prilično zadovoljna ovim lakovima prvenstveno zbog lakog i preciznog nanošenja, kao i brzog sušenja, a evo i slike gdje se vidi usporedba među nijansama:

S lijeva: 292 Sorbet Good, 297 Show Off, 306 Velvet Rose
S lijeva: 292 Sorbet Good, 297 Show Off, 306 Velvet Rose


xOxO, Vanilla Sky!

















3 komentara:

  1. joj ja ih koristim jako dugo super si mi ti lakići a ove bonbon nijanse me uvijek privuku,neodoljivi su.svakako da je važna kvaliteta koju bih isto preporučila jer bez obzira kako dobru boju ima ako me je zeznula u prošlosti neću ni baciti pogled.
    drago mi je i da su dobili i mala pakiranja ovako ih češće mohu mjenjati :)
    super recenzija


    http://babylovesfashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. obozavam ove lakove jer mi dugo stoje na noktima a cetkica im ne moze biti bolja :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam takav ljubičasti ali nije me baš oduševio :/

    OdgovoriIzbriši