utorak, 12. ožujka 2013.

Mirišljavi noviteti: Aussie proizvodi za kosu

Spomenula sam Vam već na svojoj Facebook stranici da sam prije nekoliko dana dobila na recenziju Aussie paket proizvoda za kosu koji se sastoji od šampona, regeneratora te maske za kosu.


Aussie proizvodi za kosu za sada nisu dostupni u Hrvatskoj no to će se uskoro promijeniti, dakle trebali bi uskoro stići i k nama. Nemam još točnu informaciju gdje će se moći kupiti i po kojoj cijeni, no nadam se da ćemo uskoro znati više detalja.

Do sada sam jednom isprobala cijeli tretman- dakle šampon, regenerator i 3 minute miracle reconstructor i mogu reći da sam zadovoljna. Moja kosa je, kao što sam već mnogo puta spomenula, prilično mekana i statirana te je nedavno i tretirana bojom tako da joj je dubinska njega i hidratacija svakako potrebna. Nakon prvog pranja zamjetila sam prvenstveno to da mi kosa nije bila toliko statirana nakon sušenja te su vrhovi bili zaglađeni više nego inače.

Naravno čekam da ove proizvode testiram barem 2-3 tjedna pa da onda mogu napisati malo opširniju recenziju, no ovako na prvu mi se čine vrlo zanimljivi. Najbolja stvar kod Aussie proizvoda je svakako miris- mirišu zaista božanstveno, skroz neuobičajeno za proizvode za kosu, uglavnom podsjećaju me na neke slatke žvakaće gume.

Eto to bi bilo sve za sada što mogu s Vama podijeliti, a prava i opširna recenzija slijedi uskoro!

p.s. Kako se Vama čine Aussie proizvodi i jeste li ih već imale prilike isprobati?

P.R. objava (besplatni uzorak by P&G)

x.O.x.O. Vanilla Sky!

Broj komentara: 6:

  1. Nisam ovo u BiH do sad viđala ... valjda će ih biti pa da probam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. nisam probala ali bih jako volela i iskreno se nadam da ce stici u hrvatsku dok ja budem tamo :)

    OdgovoriIzbriši
  3. A što znači da ti je kosa statirana?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naelektrizirana je nakon pranja i susenja fenom,svi koriste izraz "statirana" za takvu kosu:-)

      Izbriši
  4. Baš sam ja htjela pitati za "statiranu" kosu, pa sam prvo guglala, izgleda da nitko osim tebe ne koristi tu riječ :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa statirana,naelektrizirana-kako kome odgovara :) Riječ ''statirana'' koristi barem 10 profi frizera koje sam imala prilike upoznati tako da je to očito neki njihov izraz,tako da mi nije baš jasno kako je nekima nepoznat i čudan.

      Izbriši