utorak, 19. ožujka 2013.

Review: Catrice Prime&Fine Illuminating Base & Ultimate Moisture Fresh Skin Foundation

Do sada ste već sigurno zamjetile nove proizvode na Catrice štandu u drogerijama, tako da Vam danas donosim recenziju za još dva vrlo zanimljiva proizvoda koje koristim već dosta dugo vremena.
Radi se o Catrice Prime&Fine Illuminating bazi & Ultimate Moisture tekućem puderu.

Prime&Fine Illuminating Base dolazi u duguljastom, praktičnom crnom pakiranju u količini od 20 ml. Cijena baze je 40 i nešto sitno kn.

Catrice Prime&Fine Illuminating Base

Mislim da je svima već dobro poznato kako obožavam baze za tek.puder i sjenila i naravno da sam morala i ovu isprobati- i nije me razočarala. Vrlo je ugodnog mirisa, srednje guste teksture i još k tome je iluminirajuća tako da licu daje decentan sjaj. Također, sadrži hidratantnu formulu te zbog bisernog sjaja smanjuje vidljivost pora i bora na licu.

Catrice Prime&Fine Illuminating Base

Spomenula sam da je srednje guste teksture i vrlo lijepo sjeda na lice. Što se tiče postojanosti tek.pudera i ostalih proizvoda na lice uz korištenje ove baze neupitno je da je produžuje, no što je meni možda čak i važnije je to da kompletan make up izgleda mnogo bolje.

Dolazi samo u jednoj nijansi a na slikama dolje možete vidjeti kako uopće izgleda izblendana. Sve u svemu- meni se ova baza sviđa i svakako bi je preporučila!

Catrice Prime&Fine Illuminating Base

Sljedeći Catrice proizvod koji Vam danas predstavljam je Ultimate Moisture tekuća podloga.

Catrice Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up

Podloga dolazi u čvrstom crnom pakiranju bez pumpice (što osobno baš i ne volim jer je doziranje prilično neravnomjerno) u količini od 30 ml. Cijena ovog proizvoda je oko 45 kn.

Kao glavnu značajku ovog proizvoda navela bi to da je vrlo lagane, kremaste teksture koja djeluje extra prirodno na licu. Također, vrlo je hidratantna tako da nema govora o isticanju suhih dijelova, što je odlično u ovo hladno vrijeme. Ne sadrži ulja no oni s masnijom kožom bi trebali dobro fiksirati ovu podlogu kako se ne bi zasjajili nakon određenog vremena.

Ova podloga dostupna je u 4 nijanse što i nije puno, ono što je sigurno je to da nedostaje veći izbor svjetlijih nijansi. Nijansa koju ja imam je 010 Light Beige i meni recimo odgovara, tj. tamna je točno toliko da je zapravo na nekoj granici da mi bude mrvicu pretamna. Ima dosta žutog pigmenta u sebi tako da bi za one neutralne i roskaste to mogao biti problem.

Swatch: Catrice Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up 010 Light Beige

Kao što se vidi na swatchu, ova podloga djeluje vrlo lagano i mislim da je pogodna za dnevni i ne pretjerano teški make up. Ja osobno sam je već puno puta nosila kroz dan, recimo za posao i slično i mogu reći da je čisto solidna, uz povremeno matiranje i pravilno nanošenje izdrži cijelo radno vrijeme :)

Na kraju mogu reći to da sam sa iluminirajućom bazom za nijansu zadovoljnija nego s tekućom podlogom koja je solidna no po ničemu se nešto posebno ne izdvaja. Opet, prilično je povoljna i za te novce je zapravo puno bolju i teško pronaći- tako da zbog toga kažem da je čisto solidna i kvaliteta je svakako u skladu sa cijenom.

x.O.x.O. Vanilla Sky!











Broj komentara: 5:

  1. šteta sto nemaju veći izbor nijansi,ova je bas tamna

    OdgovoriIzbriši
  2. Kad će neki outfit post? Hoće li ih biti uopće još? Inače,super je blog i jedan od omiljenih;) samo malo češće outfite...pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš bi trebala neku bazu, hvala na preporuci...
    Kaj se tice podloge nekako me podsjeća na onu MUA mat podlogu...Hmm...Trebala bi to proučit u drogeriji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na cemu:-)
      Ova Catrice je puuno bolja od MUA-ine tako da se svakako isplati ako ti odgovaraju nijanse.

      Izbriši