subota, 13. travnja 2013.

Proljetni Shopping Haul!!!

Već jedno vrijeme planiram napisati ovaj post no nikako da pofotkam stvari i prisilim se sjetiti što sve moram obuhvatiti (tko mi je kriv kad sve bezveze guram u ormar i onda kasnije moram tražiti gdje ima nešto s etiketom pa da znam da je za sljedeći haul!)

Al eto, potrudila sam se ovih dana tako da eto napokon i posta što sam sve kupila kroz 3. i 4.mjesec. Naravno moja proljetna shopping lista je poprilično duga i ovo je samo jedan dio te liste, a za ostatak se treba naravno još pobrinuti- no polako, ima još vremena :)

Pa dakle da i krenemo, u zadnje vrijeme sam često bila u Mariboru/Ptuju tako da sam većinom tamo kupovala. Prva na redu je predivna ''kožna'' proljetna jaknica iz Tally W. koju sam kupila na sniženju, te jedan fora loose top.
Tally W., 10 eura
Tally W., 10 eura

U New Yorkeru sam naišla na predivni ''ombre'' blazer, a osim njega kupila sam i bijelu bluzu sa zakovicama i zlatnu metallic suknju.
New Yorker, 35 e
New Yorker, 15 e
New Yorker, 1 euro

Nadalje, u Takku sam uzela jedan loose top u predivnoj tamno ružičastoj nijansi, a u Mani bijeli T Shirt s printom.
Takko, 29 kn
Mana, 50 kn

Sljedeće stvari su iz h&m-a, moram priznati da su me ove sezone iznenadili sa nekoliko zaista predivnih komada koje sam naravno ''morala'' imati, no ima ih još nekoliko koje pokušavam uloviti tako da držite palce. Apsolutni favorit mi je bijela prozračna haljina iz Conscious kolekcije, crna suknja sa zlatnim zakovicama te crno/bijela haljina.
h&m Conscious collection, 30 eura
h&m, 25 eura
h&m, 30 eura
h&m, 7 eura
h&m, 10 eura
h&m, 25 eura
h&m, 150 kn
h&m, 10 e
h&m, 70 kn
h&m, 35 kn

Na kraju ostaje obuća i nešto nakita (čiju kupnju sam malo zapostavila u posljednje vrijeme no pikiram nekoliko zanimljivih komada tako da neće biti dugo zapostavljeni). Što se tiče obuće kupila sam predivne roze wedgesice točnije u cerise nijansi, te dvoje prekrasne balerinke (i preudobne što je najvažnije).
Pitarello, 40 e
Pitarello, 25 e
Borovo, 150 kn
eBay, nekoliko dolara
eBay, po nekoliko dolara

Dakle ovo bi bilo sve što sam Vam danas htjela pokazati, nadam se da Vam se sviđaju stvari- mene svakako vesele nova kombiniranja tako da nakon duge zime možete očekivati i mnogo novih outfit postova od mene!
 
x.O.x.O. Vanilla Sky!
 
 
p.s. Što ste Vi sve lijepog kupile za ovo proljeće?

Broj komentara: 6:

  1. jako jako lijep ulov...mislim da mi se jakna iz tally w.-a najviše sviđa...i cipele,ofc :D
    đizs,di sam ja kad imaju ovako slatke i jeftine majice u takku i mani -.-
    ja se nisam bas iskazala ovo proljece xD
    kupila sam samo neke cipele, dvoje traperice, neke kožne tajice, prozirnu košuljicu i naravno jeftin nakit s ebaya kao npr. onaj neki metalni remen pa grom naušnice neki geneva sat i tako..moje vrijeme tek dolazi hehe

    OdgovoriIzbriši
  2. mmm sve bih ti ukrala :D Prva jaknica mi se ipak najviše sviđa, a i cijena.

    OdgovoriIzbriši
  3. jel možeš molim te poslikati ovu ogrlicu s ebaya s perima na sebi? kupila bih je al ne znam kak stoji :(
    tnx :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Podalji mi svoj mail na s.m.insomniac@gmail.com pa ti sutra po danu pofotkam i posaljem:-)

      Izbriši
    2. samo te podsjećam :)
      i hvala

      Izbriši
  4. Odlican shopping.. Meni se ove H&M stvarcice najvise svidjaju, pogotovo haljine.. Ja sam uzela cvjetastu suknju (kao sto je tvoja haljina). Nekak sam se naucila suzdrzat da ne kupim 100 stvari odjednom - iako sam narucila 6 satova sa silikonskom narukvicom za ljeto.. :)

    OdgovoriIzbriši