nedjelja, 21. travnja 2013.

Sleek Corrector&Concealer Palette + Sleek Contour Kit

Činjenicu da obožavam Sleek palete sjenila i rumenila sam odavno s Vama podijelila, no Sleek ima odlične i ostale proizvode koji su svakako vrijedni isprobavanja.

Danas ću s Vama podijeliti mišljenje o Corrector & Concealer paleti kao i o setu za konturiranje.

Corrector & Concealer paleta dolazi u standardnom Sleek crnom pakiranju (kojeg volim jer djeluje jednostavno i profinjeno), u količini od 4,2 g. Cijena ove palete je oko 10 USD.

Sleek Corrector & Concealer Palette 01

Nijansa u kojoj imam ovu paletu korektora je 01- dvoumila sam se između nje i nijanse 02 no odluka je pala na ovu iz razloga što mi je 02 djelovala dosta tamno, no razmišljam da uzmem i nju za kombiniranje.

Kao što se vidi na slikama, ova paleta sastoji se od korektora, concealera i kompaktnog pudera. Korektor je roskastog podtona i dosta je svijetli, dok mu je tekstura srednje gustoće. Ja ga koristim za posvjetljivanje područja ispod očiju i iako na prvu djeluje skroz bijelo kad se stopi s kožom djeluje sasvim prirodno. Concealer je već žutog podtona, gušće teksture te ima veću prekrivnu moć od korektora tako da je idealan za prekrivanje raznih nedostataka na licu. Kompaktni puder je također žućkastog tona i odlično se stapa sa korektorom i concealerom.

Swatch: Sleek Corrector & Concealer Palette 01

I korektor i concealer se vrlo lako blendaju, ne ističu suha područja te se ne uvlače u sitne borice ispod očiju. Po mom mišljenju ovaj proizvod je prilično univerzalan da tako kažem, jer dozvoljava kombiniranje i prilagodbu podtonu kože tako da bi odgovarao većini. Sve u svemu- i više nego odličan proizvod sa odličnim omjerom cijene i kvalitete.
 
Sleek-ov set za konturiranje koristim već dugo vremena, i pošto sam starog proslijedila frendici da i ona isproba te naručila novog mislim da je vrijeme da Vam i napišem nešto o njemu.
 
Contour Kit dolazi u crnom čvrstom pakiranju slične veličine kao i paleta korektora, u količini od 14 g. Cijena mu je oko 9 USD.

Sleek Contour Kit Light

Ovaj proizvod također imam u Light nijansi jer sve druge djeluju prilično tamno i meni osobno savršeno odgovara.

Proizvod se sastoji od dva dijela: kompaktni puder za konturiranje te highlighter. Dio za konturiranje je veći, tj. ima stvarno puno proizvoda i užasno sporo se troši- tako da proizvod definitivno dugo traje.

Tekstura pudera je svilenkasta, vrlo je pigmentiran te se vrlo lako blenda na licu. Djeluje vrlo prirodno i nema u sebi onog narančastog pigmenta kako znaju imati bronzeri ili kompaktni puderi tamnijih nijansi.

Higlighter mi se također sviđa jer je fine svilenkaste teksture, shimmer čestice su vrlo sitne i neprimjetne te licu daje decentan sjaj. Volim ga koristiti kao highlight ispod obrva te iznad usana- daje predivan efekt.

Kao i paleta korektora, i ovaj proizvod zaista zaslužuje ovu pozitivnu recenziju te mislim da bi se trebao naći u svačijoj kozmetičkoj postavi.

Swatch: Sleek Contour Kit Light
Swatch (na danjem svijetlu): Sleek Contour Kit Light

Nadam se da Vam se sviđaju ovi proizvodi te da ćete ih isprobati, po meni većina Sleek proizvoda ima zaista odličan omjer cijene i kvalitete tako da sumnjam da će vas razočarati bilo što njihovo da kupite :)

x.O.x.O. Vanilla Sky!

Broj komentara: 9:

  1. imam obje paletice i jako ih volim :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
  2. nema li Face Contour u sebi i blusher?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema,rumenilo je u onom novijem Face Form setu,u ovome je samo puder za konturiranje i highlighter:-)

      Izbriši
  3. obožavam sleek, imam paletu i rumenila i jedva cekam skupit sve :D korektori idu na wl :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Takodjer,imaju puno odlicnih proizvoda po super cijenama:-)

      Izbriši
  4. Ne mogu odgovoriti na gornji komentar pa dodajem novi... Imaju li Face Form i Contour isti puder za konturiranje i highlighter? Pitam zbog nijanse jer sam se dvoumila između Light i Medium. Na kraju sam naručila Face Form Light. Sleek je zakon! Jedva čekam da mi dođe paket. Napokon sam uzela i Ultra Mattes V2.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliki vidim po swatchevima oba su u Light verziji vrlo slicni;ja nemam Face Form jer mi jednostavno ne treba posto imam Contour Kit i dosta njihovih slicnih rumenila,inace bi ga naravno odmah kupila:-) I ja mjerkam UM V2 no nikako da se odlucim!

      Izbriši
  5. nemam nista njihovo a volela bih sve da probam :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Set za konturiranje je već dugo vremena u korpi, samo čekam bolje dane što se tiče mani mani pa da naručim :D iznenadila sam se niskom poštarinom :O

    OdgovoriIzbriši