subota, 5. svibnja 2012.

Catrice Big City Life & FeMALE LE

Pošto su se ovih dana u Kozmu mogle pronaći vrlo zanimljive Catrice LE nisam mogla da i ja ne kupim nekoliko svojih favorita!

Danas Vam kao što i vidite iz naslova posta, predstavljam nekoliko proizvoda iz Big City Life i FeMALE Catrice limitirane kolekcije.

FeMALE LE je već kod nas dostupna još od veljače i ožujka, tako da ste je već sigurno imali prilike zamjetiti, pa pošto je starija od BCL krećemo s njom :)

Ova kolekcija sastoji se od 4 predivna laka za nokte, duo sjenila u kredi, top coat maskare, tuša za oči, sjajila u tubi te kremastog rumenila.

Meni osobno nekako se najviše svidjelo rumenilo u kremi sa mat efektom, iz razloga što je visoko pigmentirano, lagane teksture koja se predivno stapa s kožom i što je vrlo važno za kremasta rumenila- lijepo se da nanijeti i izblendati. Cijena rumenila je oko 28 kn.



Swatch: FeMALE Cream to Powder Blush in C01 A Woman's World


Nadalje, oduševila su me i Aquarelle sjenila u kredi, ponajviše zbog izuzetno visoke pigmentiranosti samih sjenila koja se ne truse previše i vrlo su postojana na očima. Dolaze u duo pakiranjima a birati možete između 3 predivne kombinacije. Cijena ovih sjenila je oko 23 kn.

FeMALE Aquarelle Duo Chalks sjenila (s lijeva): C01 Love Me Gender, C02 Tomboy, C03 Boys Are Back


Vrlo zanimljiva su i sjajila u tubi koja dolaze u dvije nijanse- roskastoj i narančastoj. Kao što se vidi na slici, pakirana su kao male tubice što je meni baš slatko, a cijena im je oko 27 kn.

FeMALE Lip Balm Tubes

Zadnji proizvodi koje predstavljam iz Catrice FeMALE kolekcije su 4 laka za nokte. Po meni izbor samih nijansi je odličan- dvije tople nijanse kao i dvije hladnije, baš predstavljaju cijelu poantu ove kolekcije, a to je dakle uzbudljiv kontrast između njegovanog muškog izgleda i ženske elegancije. Cijena lakova je kao i svim ostalim Catrice lakovima 20 kn.

FeMALE Soft Touch Ultimate lakovi za nokte(s lijeva):  C01 A Woman's World, C02 Nude, C03 Who Are Blue?, C04 So Suit!

Slijedeća kolekcija koju predstavljam je zaista odlična Catrice Big City Life, koja kroz predivne palete sjenila i rumenila kao i lakove za nokte prikazuje 4 vrlo posebna grada- Sydney, Berlin, London i New York!

Svaka paleta sadrži 6 nijansi sjenila za oči, 2 rumenila, dvostrani aplikator za nanošenje kao i malu crnu olovku koja savršeno upotpunjuje svaki look.

Palete koje su mene osvojile neupitno su Berlin i Sydney tako da mi je žao što Sydney nisam uspjela kupiti (ako je se netko želi riješiti- Tu sam!). Berlin kolekcija sadrži toplu boju pijeska, smeđu, sivo-plavu i taupe nijansu sjenila koja su u mat/shimmer kombinaciji, kao i divno roskasto te zlatno rumenilo koje je po meni više kao bronzer.
Također, moram spomenuti da je sama ambalaža ovih paleta toliko primamljiva da se teško oduprijeti kupnji, i još k tome me podsjećaju na Too Faced palete s kojima sam odavno opsjednuta. Cijena ovih paleta je oko 56 kn.




Berlin paleta, Rumenila (s lijeva): Sieggessaule, Unter den Linden

Berlin paleta, Sjenila (s lijeva): Tiergarten, Brandenburger Tor, Am Alex, Berlin Wall, Ku'Damm, Checkpoint Charlie


Također, poslikala sam i London paletu pa kad već imam slike da vam i nju predstavim. U ovoj kolekciji nalaze se nijanse plave pa sve do žute i sive; dok su rumenila u svježim roskastim tonovima.

Catrice Big City Life- London paleta


 Kao što sam ranije spomenula, uz svaku paletu dolazi i jedan lak za nokte, no naravno kupuju se odvojeno od paleta. Kao i kod paleta, i što se tiče lakova favoriti su mi Berlin i Sydney, iz razloga što su tople nijanse koje i inače obožavam. Ovi lakovi obećavaju odličnu prekrivenost i postojanost a široka četkica omogućava precizno nanošenje. Cijena im je 20 kn.

Big City Life Ultimate Nail Lacquer (s lijeva): 04 New York, 01 London, 02 Berlin, 03 Sydney


To bi bilo sve za danas što se tiče Catrice limitiranih kolekcija, koje me moram priznati u posljednje vrijeme sve više i više iznenađuju, i to na onaj pozitivan način!

xOxO, Vanilla Sky!

4 komentara:

  1. Prekrasne su mi ove Big City Life palete, ali nažalost nisam ih stigla kupiti!

    OdgovoriIzbriši
  2. Da,stvarno su odlične palete,meni je žao što i Sydney nisam uspjela kupiti!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zapravo, BCL kolekcija je bila prije feMale kolekcije, samo je kod nas došla puno kasnije nego vani.Btw, kod nas ionako nisu dostupne sve 4 palete, već samo dvije.

    OdgovoriIzbriši
  4. Da,k nama je po obicaju kasnije stigla i naravno samo djelomice..Znam da su samo london i berlin,ali bila sam u austriji kad je tamo bila ta kolekcija i nisam uspjela sydney kupiti jer je samo n.y. jos bio ostao pa kazem da mi je zao jer je i sydney predivna!

    OdgovoriIzbriši