utorak, 22. svibnja 2012.

Essence A New League LE

Vjerojatno ste primjetile kako nas Essence ove godine svaki čas iznenadi sa nekom limitiranom kolekcijom tako da im puno hvala!

Danas Vam predstavljam ''A New League'' LE koja me kad sam je prvi puta vidjela na internetu bila dosta zanimala tj. svidjeli su mi se neki proizvodi, no u stvarnosti su me neki dosta razočarali.

Ova limitirana kolekcija sastoji se od slijedećih proizvoda:



* Vodootporni tuš za oči u olovci dostupan u nijansama 01 Came- Saw and Conquered i 02 Oh De Prep

* Tint sjajilo za usne dostupno u nijansi 01 My Retro Jacket's Red

* Multi Colour Bronzing Powder u nijansi 01 Go Classy, Go Retro

* Lakovi za nokte dostupni u 4 nijanse: 01 My Retro Jacket's Red, 02 To blue to be true, 03 Oh De Prep, 04 Tommy's Favorite Green

* Džepna četka za kosu

* Set gumica za kosu u 3 boje

* Soft Touch kremasta sjenila dostupna u 3 nijanse: 01 My Caddy in the Wind, 02 Happy Preppy i 03 Oh De Prep

Dakle dosta raznolik spektar proizvoda no puno toga je već zapravo viđeno, tako da sam uzela samo 2 proizvoda: Multi Colour bronzer i Soft Touch sjenilo u nijansi 03 Oh De Prep.



Pošto je ljeto sve bliže i bliže normalna je stvar da se treba opskrbiti bronzerima, a i ionako padam na ove ''multi colour'' proizvode pa nisam mogla odoljeti. Ovaj bronzer dolazi u količini od 10 g i postoji dakle u samo ovoj varijanti. Cijena mu je oko 27 kn.

Essence A New League LE Multi Colour Bronzing Powder


Kao što je vidljivo na slici, ovaj bronzer sadrži bijelu i 3 nijanse smeđe/beige boje i nema u sebi shimmera već je mat. Lagane je i svilenkaste teksture te ga je potrebno nanositi mekšim kistom kako se ne bi trusio. Može se koristiti sam ili u kombinaciji s nekim rumenilom, pa čak i za konturiranje lica. Sve u svemu meni je ovo čisto solidan bronzer i definitivno ću ga često koristiti ovoga ljeta. Na swatchu se može vidjeti kako nije pretaman tako da ga mogu koristiti i oni svjetlije puti.

Swatch: Essence A New League LE Multi Colour Bronzing Powder




Drugi proizvod koji sam uzela je dakle Soft Touch kremasto sjenilo u nijansi 03 Oh De Prep. Sjenilo dolazi u čvrstom okruglom pakiranju u količini od 5 g a cijena mu je mislim oko 20-ak kn. 
 
Essence A New League LE Soft Touch Eye Shadow 03 Oh De Prep 

Razlog iz kojeg sam uzela samo jednu nijansu od njih 3 je taj što me užasno podjećaju na sjenila iz Essence Ballerina Backstage LE koja imam u svim nijansama i dosta su slična k ovima, tako da sam zato uzela samo jednu.
Odlične je teksture za kremasto sjenilo, ne nakuplja se previše u pregibu oka i vrlo lako se blenda. Također, vrlo je postojano i pigmentirano. Nijansa koju imam je predivna shimmerasta visoko sjajna brončano/smeđa i biti će odlična za razne ljetne kombinacije.


 xOxO, Vanilla Sky!

Essence A New League LE Soft Touch Eye Shadow 03 Oh De Prep



Eto to je sve što sam htjela reći vezano za ''A New League'' LE od koje sam možda malo više očekivala, no zadovoljna sam i s ovim proizvodima koje sam kupila. Također, čekamo slijedeće Essence limitirane kolekcije koje sve redom izgledaju vrlo vrlo zanimljive, i naravno nadamo se da ćemo uloviti sve proizvode koji nam se sviđaju!

Broj komentara: 6:

  1. Hej, Vanilla! Odličan post! :-) Već dulje pratim tvoj blog. Svidio mi posebno onaj o online shoppingu. Dotad mi se bilo teško odvažiti na naručivanje jer nisam imala sve te informacije.:-)Htjela sam te pitati da li ima šanse da možda napišeš post o dojmovima u vezi shoppinga u Sloveniji.:-) O cijenama, trgovinama koje posjećuješ, koliko se isplati otići, o ponudi odjeće u odnosu na Hrvatsku, i općenito, bilo što što ti padne na pamet, a da je korisno za nas koji se tek mislimo odlučiti otići tamo. :-) Vidjela sam negdje na forumu da si pisala da putuješ u Maribor do Europarka u shopping, za koji sam i ja konkretno zainteresirana, pa eto, ne škodi pitati imaš li takav post u planu.:-) Nastavi dalje ovako!:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno što pratiš moj blog i drago mi je da ti se sviđa! I bilo bi mi drago napisati post o shoppingu u Sloveniji pošto mi je to jedna od omiljenijih destinacija,hehe :)

      Izbriši
    2. Hvala unaprijed na postu o shoppingu u Sloveniji! :-) Već se veselim!:-) Inače, neovisno o tome o kakvim proizvodima pišeš, (koji se nekome mogu svidjeti više, a nekome manje), vidi se da u sve ulažeš puno truda. Zato mi se neovisno o konkretnom proizvodu uvijek sviđaju tvoji postovi. Nisu ono obično naslikavanje kakvo gledamo na drugim blogovima, i to te izdvaja od ostalih. Nemoj se promijeniti!:-) Sretno dalje s blogom! :-)

      Izbriši
    3. Hvala ti od srca na divnom komentaru i bez brige-neću se promijeniti!
      Naravno da su na blogu slike važne no uz njih treba ipak i kvalitetan tekst kojeg neki blogeri vrlo često zaboravljaju pa to sve skupa djeluje nekako suhoparno,tako barem ja mislim... Post o shoppingu u Slo bude uskoro,i to ne samo jedan jer u 8.mj.idem u veliku ''tradicijsku'' Maribor-kupnju tako da definitivno bude materijala za post!
      Pozz draga ;)

      Izbriši
  2. Iskreno uopće me nije dojmila kolekcija...baš je nekva hmmm...:/ čudna :/
    uvijek se veselim bronzerima al ovaj mi je baš ružan nekak...
    jedino su lakovi ok....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam očekivala puno više,lakovi su oke ali imam dosta sličnih pa nisam uzimala :) Bronzer sam uzela jer je mat pa će već poslužiti za nešto,al da su mogli bolje napraviti kolekciju mogli su!

      Izbriši