srijeda, 16. svibnja 2012.

Moje ''Top 3'' boje ovog proljeća/ljeta

Svakog proljeća u meni se nekako javi želja za bojama, pa je takav slučaj naravno i ove sezone. Iz tog razloga sam odlučila u današnjem postu pokazati vam koje su to boje koje su me osvojile ove sezone, no zapravo kad bolje razmislim iste su mi se sviđale i prethodnih sezona tako da sve one vijesti s kojima nas ''bombardira'' modni svijet da se ove sezone nose pastelne boje ali i one neonske, pa prugice, točkice i cvjetni uzorak nekako padaju u vodu jer koliko ja vidim navedeni uzorci nose se svake godine! Sve u svemu meni to zapravo i odgovara, jer boje o kojima Vam danas pišem volim već godinama!

Prva i definitivno moja najomiljenija boja ikad je puderasto ili nude roza. Ljubav između mene i ove boje rodila se prije koje 2-3 godine i nije prestala do danas. Razlog zbog kojeg volim ovu boju je taj što je toliko nježna, toliko nenametljiva a opet posebna! Ovu i ostale dvije boje predstavljam danas kroz setove odjeće/modnih dodataka i kozmetike koje sam složila samo za ovu priliku odnosno post.

...My Nude Dreams...

Nakon ovog seta s Polyvore-a vrijeme je dakle i za moj puderasto rozi set, stvari koje sam odabrala stvarno jako volim, neke su starije a neke novije :) Radi se o h&m topu, suknji i bluzi; u kombinaciji sa maramom, setovima narukvica i prstenja, kao i najdraži nude parfem i rumenilo.










Kod svih ovih boja o kojima danas pričam prisutan je i prilično veliki izbor samih nijansi tih boja. Recimo ova puderasto roza može biti čisto svijetla, može biti ona malo tamnija (više kao boja mesa), pa zatim ona kao rozo/beige/smećkasta, tako da ja recimo imam baš nijanse određenih boja koje volim a koje ne.

Slijedeća boja s kojom se također već duže vremena ''volim'' je koraljno narančasta, boja lososa odnosno ona nijansa narančaste koja u sebi ima i nešto roskastoga (teško je to riječima opisati, hehe). Ova boja posebna mi je iz razloga što je dovoljno intenzivna a opet ne pretjerano, i stvarno je obožavam kombinirati sa puno drugih boja kao što su ljubičasta, zelena, žuta i crna.
My Coral Dream
U svom ''coral orange'' setu predstavljam najdražu mi koraljnu h&m haljinu i suknju, kao i clutch te set narukvica. Prstenje, rumenilo i lakove također obožavam u ovoj nijansi.







Posljednja boja koju vam danas predstavljam mi je osobno toliko divna da sam već lagano opsjednuta, ta opsesija drži me već nekoliko mjeseci i svaki čas uspijem naći neku novu stvar u toj boji koju jednostavno moram imati. Da vas ne držim u neizvjesnosti radi se o prepredivnoj mint zelenoj boji. Činjenica je da je teško naći određene stvari upravo u toj boji (samo recimo kad se uzme primjer lakova za nokte), tako da imam stvari u nekoliko nijansi mint boji, odnosno neke su onako pastelno zelene, neke već lagano prema tirkiznom ali naravno ima i baš onih pravih mint!
...My Mint Dreams...
Što se mog mint seta tiče, u njemu se nalazi predivna mint suknja, cardigan, top, clutch, narukvice, prstenje i lakovi za nokte!








Eto to bi bilo sve za danas, mislim da će mi ove predivne boje svakako uljepšati tople proljetne i ljetne dane i jedva čekam razne kombinacije sa prikazanim stvarima!

p.s. Koji su vaši proljetno/ljetni favoriti kad su u pitanju boje?

xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 11:

  1. Super mi je ovaj tvoj odabir boja za ljeto :)

    I ja volim ove "boje proljeća", makar ih ima već na svakom koraku - jednostavno su preplavile ovaj modni svijet. :D

    Obožavam crvenu, žutu, mint - ma imam široki spektar boja koje volim.

    Btw. pratim te već duže, al eto tek se sad odvažila komentirat. Super si mi :*

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja obozavam boje-pogotovo u ljetnim mjesecima,nezamislivo bi mi bilo bez puno sarenila i uzoraka!
    I hvala puno sto pratis moj blog :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uhhh, prekrasno, posebno sam fan ove koraljno narandjaste, apsolutno je zapanjujuca :)
    Stunning !

    http://ysophisticates.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. bas lijepo,ja si zelim nac neku haljinicu sa zipsom na ledjima,mint hlace i cvjetne patike :D svidja mi se ovaj trend

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe,i ja hoću mint hlače-tj.hoću sve u toj boji ali hlače pogotovo!I bila sam našla savršene ali ostali su samo mali i jako veliki brojevi...grrrr ;(

      Izbriši
  5. Hjoooj kad sam vidla ovu prvu nude sliku srce mi je baš zatitralo...Love it mucho,mucho :D
    A ova coral crvena je *.* mislim da sam vec komentirala da je sako kojeg imas u toj boji pre pre pre predivan...
    I ovi plavi prsteni i naušnice su fora...Sad si me podsjetila da je vrijeme za skočit do trga... Jupiii:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je,nudasta je stvarno jedna vrlo posebna boja,obožavam je već godinama ;)
      thanx!

      Izbriši
  6. Super, i boje i kombinacije!

    OdgovoriIzbriši