četvrtak, 31. svibnja 2012.

...My Navy Dreams...

Mislim da svi već znamo kako su ove sezone opet u modi točkasti, prugasti i cvjetni uzorci tako da su svi vjerojatno sretni pošto je sve navedeno bilo ''in'' i proteklih nekoliko godina, uglavnom meni je jasno da je teško neprestano izmišljati nove trendove i logično je da se oni neprestano vraćaju i ponavljaju. Naravno u nekim slučajevima je to vrlo pozitivno no ja recimo odjeću/obuću/ modne dodatke ne kupujem po kriteriju ''trenutne popularnosti'' već po nekim svojim kriterijima odnosno da li se to meni sviđa ili ne.

Opet sam se na samom početku posta raspisala i otišla u neke krive vode, a stvarno sam samo htjela napisati da volim navy lookove i prugasti uzorak na odjeći i modnim dodacima, ponajviše iz razloga što me podsjeća na ljeto, sunce i more. Moja današnja izvedba je prilično jednostavna, tamno plava suknja koja mi je stvarno draga i koju već jako dugo imam u kombinaciji sa prugama- odabir s kojim se nema što pogriješiti.



















xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 6:

  1. Hej! Tegala sam te na svom blogu - Get to Know Me tag! Znam da imaš video na youtubeu u kom odgovaraš na pitanja, ali eto... Nevezano uz tag, super mi je ova majica - obožavam majice sa zipom na leđima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanx draga,drago mi je da ti se sviđa majica i kroz koji dan ću i ja onda opet napisati nekoliko stvari o sebi i tagati druge blogerice ;) ;)

      Izbriši
  2. otkud je ta majica? predivna jeee :)

    OdgovoriIzbriši
  3. majica je savršena, i super ti stoji. nekako sam se potajno nadala da je iz ove g. majica iako sam i pretpostavila da je od prošle godine. samo nastavi s postovima, uvijek mi je lijepo pročitati kod tebe nešto novo, pogledati neki lijepi odjevni komad :D

    OdgovoriIzbriši