utorak, 8. svibnja 2012.

Review: NYX Lipstick

Nedavno sam naručila na eBayu svoje prve NYX Round ruževe za usne i moram priznati da sam iznenađena i kvalitetom i samom cijenom. Ja naravno kakva jesam kupila sam odmah 6 komada (a i poznata je činjenica da se NYX proizvode ne isplati baš kupovati pojedinačno nego više komada) a ja sam svoje izbidala za manje od 100 kn, što je sasvim prihvatljivo za čak 6 ruževa.



Osim odlične cijene, još jedna stvar koja me oduševila kod ovih ruževa je izbor nijansi (oko 150!), koji je stvarno ogroman i moram priznati da mi je bilo teško izabrati 6 najljepših, no nakon malo proučavanja i pregledavanja swatcheva izbor je napokon pao na nekoliko meni najdražih. Eto samo da vidite zašto je izbor bio prilično težak:









Dakle sad kad vidite zašto je teško odabrati nekoliko najljepših nijansi da napokon i ja napišem koje sam izabrala:

* 638 Sunflower
* 628 Tea Rose
* 620 Paris
* 509 Narcissus
* 521 Chloe
* 511 Chaos



Govoreći o NYX ruževima prva stvar koju moram spomenuti je to da su ruževi izuzetno pigmentirani i boja koju vidite recimo na slici je zaista boja samog ruža.

Još jedna odlična stvar je sama tekstura ruža koja je izuzetno kremasta i stvarno daju predivan osjećaj na usnama a pritom ih ne isušuju kako zna biti kod nekih ruževa.

Također, ugodnog su mirisa i lako se naviknuti na njih. Sama postojanost bi mogla biti i bolja pa je stoga potrebno malo češće obnavljati ruž na ustima, no za ovu cijenu mislim da je postojanost čisto solidna iz razloga što neki moji puno skuplji ruževi traju puno kraće.

Pakiranje mi se također sviđa- dakle crno pakiranje sa fora bijelim slovima, dok je na dnu pakiranja stvarna boja ruža tako da ih je lako raspoznati ukoliko ih imate više komada. Količina ruževa je standardna- 4 g.

Nyx Round Lipstick

Sada kad sam objasnila najbitnije značajke Nyx ruževa mogu napokon na swatcheve. Dakle većina mojih nijansi je mat jer i inače volim takvu vrstu ruževa, a nijanse su ionako same po sebi visoko sjajne.



Nyx Round Lipstick, S lijeva: Sunflower, Tea Rose, Paris, Narcissus, Chloe & Chaos


Swatch: Nyx Round Lipstick (gledano s lijeva): Sunflower, Tea Rose, Paris

Swatch: Nyx Round Lipstick (gledano s lijeva): Narcissus, Chloe, Chaos


Eto drage moje to je sve što smatram da je bitno govoreći o Nyx ruževima, moje mišljenje je to da ih se definitivno isplati kupiti- što zbog odličnog izbora nijansi, što zbog visoke pigmentiranosti i kremaste teksture.

Također, ako trebate savjet od kojeg sellera na eBayu ih je najbolje i
najpovoljnije kupiti- samo pitajte!


 
xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 6:

  1. Uz ovakav izbor nijansi ja se ne bih nikad mogla odlučiti za njih par. :) Od ovih tvojih najljepše su mi "Paris" i "Sunflower".

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe,bogme nije ni meni lako bilo i imam jos desetak nijansi koje jednostavno moram imati :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. Jesu,stvarno su predivni,i sto je najbolje postojani :-)

      Izbriši
  4. Draga, plizz podjeli link sellera :)
    tnx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ej,moram malo pretraziti jer se ne sjecam vise od kojeg sellera sam uzela,ali inace nyx kupujem kod joy'scosmetics,isynnc-a i beautydiscount-a,tako da je definitivno jedan od njih :-) budem provjerila kad se docepam laptopa pa stavim ovdje link:-)

      Izbriši