subota, 23. lipnja 2012.

L'oreal Lumi Magique Primer & Foundation

Od nedavno ste na policama u drogerijama mogli zamijetiti neke nove L'orealove proizvode tako da naravno niti meni nisu promakli i danas Vam donosim recenziju za L'oreal Lumi Magique bazu za lice i tekuću podlogu.


 
Poznato Vam je od ranije to da ja obožavam isprobavati baze za lice odnosno tekuće podloge tako da naravno niti ovoj L'orealovoj nisam mogla odoljeti a pošto ovaj brand i inače dosta cijenim očekivanju su moram priznati bila visoka.

Lumi Magique Pure Light Primer odnosno baza za lice dolazi u količini od 20 ml u zanimljivom duguljastom pakiranju i moram napomenuti da sama ambalaža u potpunosti odgovara nazivu i namjeni proizvoda. Cijena ovog proizvoda je 89,90 kn.

L'oreal Lumi Magique Pure Light Primer

Kao što joj i samo ime govori, ovo je dakle baza za tekuću podlogu s reflektirajućim česticama koje licu daju jedan zdravi i sjajni izgled. Kao što je svima dobro poznato, baze omogućuju to da podloga ljepše ''sjedne'' na lice kao i hidrataciju i zaglađenost istog. Još jedan razlog iz kojeg ih toliko volimo je to da nam podloga ostaje na licu puno duže nego kad ne koristimo bazu-

Osobno sam do sada isprobala oko 10-ak različitih baza za lice i moram priznati da me svaka iznenadi jer su zapravo toliko različite, a istovremeno imaju isti cilj odnosno namjenu. Upravo tako je i sa ovom Lumi Magique bazom, nakon što se nanese na lice ono postaje svilenkasto, zaglađeno te što je najbolje ima onaj poseban svježi i zdravi sjaj. 

Sama tekstura proizvoda je općenito vrlo svilenkasta i sjajna, kad se pogleda na jačem svijetlu mogu se primjetiti sitne iluminirajuće čestice. Do sada sam ovu bazu isprobala sa tekućom podlogom iz iste linije koju također danas recenziram, ali i sa ostalim podlogama i zaključak je taj da definitivno najbolje i najoptimalnije funcionira sa Lumi Magique tekućom podlogom. Također, za vrijeme ovih (pre)vrućih dana pokušavam izbjegavati preteške tekuće podloge i uglavnom koristim samo tonirane/bb kreme i kompaktne/pudere u prahu tako da sam nekoliko puta Lumi Magique bazu koristila i samu- dakle samo fiksiranu transparentnim puderom i mogu reći da sam i više nego zadovoljna.

Proizvod iz iste linije kojeg slijedećeg recenziram je L'oreal Lumi Magique Ligh Infusing tekuća podloga za lice koja dolazi u količini od 30 ml u klasičnom pakiranju (ovime mislim to da je pakiranje slično kao i kod većine L'orealovih tek.podloga) s pumpicom koja omogućava precizno i optimalno doziranje. Cijena ovog proizvoda je 114,90 kn.

L'oreal Lumi Magique Ligh Infusing Foundation C2 Rose Porcelain

 
Kao što sam već ranije spominjala, već dugo godina volim L'orealove proizvode a posebno tekuće podloge i mislim da sam ih sve isprobala koje su bile dostupne kod nas i taman kad sam mislila da ne može bolje- stigla je ova podloga koja je za mene i više nego savršena!

Sama tekstura ove podloge je toliko lagana i svježa, a nije niti previše gusta i preteška tako da je super za ove ljetne dane. Kao i baza, i ova tekuća podloga na licu ostavlja prirodan i blistav sjaj a zanimljivo je i to da sadrži gotovo 40% vode u sebi tako da ujedno i hidratizira lice i o isticanju suhih dijelova nema ni govora!

Dolazi u 5 različitih nijansi podijeljenih na hladne i tople podtonove kože, a nijansa moje podloge je C2 Rose Porcelain- koja mi savršeno odgovara i iako je ''hladna'' na mojoj koži izgleda vrlo prirodno te se odlično stapa s mojim tenom (i inače L'orealove podloge najčešće kupujem one najsvijetlije).

Što se prekrivanja tiče, rekla bih da je ono srednje i onima koji nemaju nešto previše problematičnu kožu lica biti će čisto dovoljno za ujednačavanje i prekrivanje sitnih nepravilnosti.

Na kraju, preostali su swatchevi baze i tekuće podloge a ono što ja još moram napomenuti je to da zaista nisam požalila što sam kupila navedene proizvode jer su i više nego odlični i jedva čekam hladnije dane jer će oni još bolje istaknuti tu prirodnu blistavost koju ovi proizvodi neupitno pružaju.

Swatch: L'oreal Lumi Magique Primer & Foundation( C2 Rose Porcelain)

Swatch: L'oreal Lumi Magique Primer & Foundation( C2 Rose Porcelain)

 
Swatch: L'oreal Lumi Magique Primer & Foundation( C2 Rose Porcelain)

p.s. osim ova dva proizvoda, L'oreal ima i svoju prvu BB kremu koju sam također kupila i koju trenutno testiram- tako da uskoro bude recenzija!
 
xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 10:

  1. Ova baza mi ima toliko divu ambalažu da bih je samo zbog toga kupila! :) Mislim da ću je morati uvrtiti na popis za kupnju, a želim probati i L'oralov youth code serum. U zadnje vrijeme su izbacili neke jako zanimljive proizode.

    OdgovoriIzbriši
  2. Da,bas zanimljive proizvode imaju u zadnje vrijeme-toliko da sam u istom danu kupila bazu,tek.puder,bb kremu i luminize serum!
    A baza je stvarno odlicna,neces pozaliti ako je kupis.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kakav ti je serum? Imaš možda u planu recenziju?:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vec su slike spremne ali cekam da prodju 2-3 tjedna koristenja pa da bude objektivna recenzija.Ono sto sad mogu reci je to da je lice toliko mekano i hidratizirano kad se nanese da je to milina!Uglavnom recenzija bude uskoro ;-)

    OdgovoriIzbriši
  5. zanimljivo i privlacnooo :))
    Super post!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. A da li baza stvarno produzi trajanje tekuceg pudera? Kupila sam puder i odlican je, i planiram i bazu, ali samo ako zaista produzi trajanje pudera, jer do sada inace nikada nisam korisitila baze :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam do sada isprobala desetak različitih baza za tek.podlogu i naravno neke su bolje neke lošije,no s ovom L'orealovom sam zadovoljna jer daje licu blistavi izgled i naravno da čim se ispod pudera stavi baza da on ljepše sjedne na lice i ne počne prebrzo ''kliziti'' s lica odnosno duže je postojan,tako da sigurno nećeš požaliti ako je kupiš :) Lp

      Izbriši
    2. Pa normalno, kao i sve, nesto je kvalitetno, nesto manje:D ali dobro najbitnije mi je da opet koliko-toliko produzi trajanje pudera :) i hvala na odgovoru :)

      Izbriši
  7. Da li znaš, jel kod vas (u Hrvatskoj) ima i toplih i hladnh nijansi u ponudi?! Meni bi trebala W2, i pošto mi je mama trenutno u Opatiji, hoću da joj kažem da mi ga uzme, ali ne znam ima li nijanse. Kod nas u Srbiji sam viđala samo C2...
    Puno hvala :)

    OdgovoriIzbriši