nedjelja, 17. lipnja 2012.

Moj prvi shopping na DaLjepoti.hr!

Već sam Vam nekoliko puta spominjala novi hrvatski online shop http://daljepoti.hr/ 
tako da je napokon i vrijeme za post odnosno recenziju proizvoda koje sam s istog naručila. Sve u svemu obradovalo me to što se na shopu mogu pronaći brandovi koji do sada nisu bili dostupni u Hrvatskoj, a mene osobno su najviše zanimali Malu Wilz i Be:Yu proizvodi- tako da sam za prvu narudžbu upravo njih izabrala.

Proizvodi koje sam naručila i koje Vam danas recenziram su:

* BeYu Catwalk Compact Powder
* BeYu Eye Base
* BeYu Blusher
* Malu Wilz Camouflage Stick
* Malu Wilz Regeneration Milk & Honey Mask




Prvi proizvod koji Vam danas predstavljam je BeYu Catwalk Compact Powder u nijansi broj 2. Dolazi u vrlo elegantnom pakiranju u količini od 9 g a cijena mu je 109 kn.


BeYu Catwalk Compact Powder nB.2

BeYu Catwalk Compact Powder nB.2


Kao što se vidi na slici, s puderom se dobije i vrlo kvalitetan aplikator za nanošenje a obradovalo me naravno i veliko ogledalo.
Puder je vrlo mekane, svilenkaste teksture, pomalo praškaste i savršeno se stapa s kožom lica.

BeYu Catwalk Compact Powder nB.2


Swatch: BeYu Catwalk Compact Powder nB.2

Swatch: BeYu Catwalk Compact Powder nB.2

  
Nijansa broj 2 je srednja beige i prilično neutralna tako da mislim da bi odgovarala većini. Začudilo me i samo prekrivanje ovog kompaktnog pudera koje je čisto solidno, a odlično je i to što poprilično fiksira tekuću podlogu i lice se ne zasjaji nekoliko sati nakon nanošenja. Sve u svemu mislim da je ovo i više nego odličan kompaktni puder koji se može koristiti ili sam ili u kombinaciji sa tekućim podlogama ili toniranim/bb kremama sada u ljetnim mjesecima.

Sljedeći proizvod koji sam kupila je također BeYu, a radi se o bazi (primeru) za sjenila. Ova baza dolazi u količini od 7 ml a cijena joj je 59,80 kn. Pakiranje je vrlo praktično i omogućuje optimalno doziranje samog proizvoda.

BeYu Eye Base

BeYu Eye Base


Mislim da Vam je već svima poznata moja opsesija bazama za sjenila/tek.podlogu tako da je logično da niti ovoj nisam odoljela. Odlična mi je zbog same teksture koja je vrlo gusta i na prvi pogled u boji kože, no kad se nanese ostavlja jedan sjajni i glatki sloj na očima. Testirala sam je već nekoliko puta i mogu reći da je solidno odradila posao, pogotovo ako uzmemo u obzir ovih par toplih dana, dakle nekoliko sati mi je sjenilo ostalo na mjestu- bez nakupljanja u pregibu oka.


Swatch: BeYu Eye Base


Ova baza za sjenilo dolazi dakle samo u ovoj jednoj nijansi kao što je to i inače običaj kad govorimo o bazama i sve u svemu mislim da je ovo čisto povoljna baza koja vas sigurno neće razočarati a i jako sporo se troši pošto je potrebna stvarno mala količina proizvoda, upravo zbog vrlo guste teksture.

Posljednji Beyu proizvod koji sam kupila je rumenilo u nijansi 120. Rumenilo dolazi u količini od 3 g u poznatom BeYu pakiranju. Cijena mu je 54 kn.

Beyu Blusher 127

Beyu Blusher 127


Rumenilo je predivne svilenkaste teksture, dosta tvrdo i rekla bih čak malo masnije- dakle nije previše praškasto i ne trusi se. Po meni, lakše se nanosi tvrđim sintetičkim kistovima. Vrlo je pigmentirano i nije ga potrebno nanositi više puta da bi se uopće primjetilo na licu a još jedna dobra strana mu je i postojanost i to što se vrlo lako blenda.

Swatch: Beyu Blusher 127

Swatch: Beyu Blusher 127


Nijansa 127 je srednje do tamnije roskasta sa sitnim, zapravo neprimjetnim shimmerastim česticama koje dolaze do izražaja tek kad se rumenilo nanese dajući lagani sjaj. Jedina zamjerka ovom rumenilu je možda količina koja bi i mogla biti veća no prilično se sporo troši pa ću preživjeti ;) Također, rumenilo ukupno dolazi u 6 zanimljivih nijansi.

Nakon BeYu proizvoda, vrijeme je za Malu Wilz Camouflage Stick u nijansi 02. Ovo mi je neupitno najdraži proizvod koji sam kupila i kao što ćete vidjeti na slikama nisam mogla izdržati da ga ne isprobam prije slikanja jer je stvarno odličan. Cijena mu je 67,80 kn a dolazi kako mu i samo ime kaže- u sticku.


Malu Wilz Camouflage Stick 02


Razlog iz kojeg me ovaj korektor toliko oduševio je taj što je vrlo kremaste teksture (nije premekan nego baš taman kako treba biti) i što odlično prekriva. Također, većina i kremastih i tekućih korektora zna dosta brzo ''iskliznuti''  s lica no s ovim to nije slučaj jer je vrlo postojan čak i ako se ne fiksira puderom u prahu ili kamenu. Još jedna stvar zbog koje je poseban je to što je vodootporan- dakle odličan za one dane kad smo na moru!

Swatch: Malu Wilz Camouflage Stick 02

Swatch: Malu Wilz Camouflage Stick 02


Osim ove moje 02 nijanse, korektor dolazi u još 3 zanimljive nijanse- 08, 11 i 12. Ja obavezno u sljedećoj narudžbi naručujem nijanse 08 i 11 iz razloga što je svaka namijenjena za određena područja (tamni krugovi ispod očiju, crvenilo, ožiljci, nepravilnosti...) tako da pošto me ovaj oduševio moram kupiti i ostale.

Posljednji proizvod koji recenziram nisam kupila nego sam ga dobila kao poklon uz narudžbu, a to je Malu Wilz Regeneration Milk&Honey kremasta maska. Dolazi u količini od 50 ml a cijenu neznam jer ovaj proizvod nisam uspjela naći na stranici.

Malu Wilz Regeneration Milk&Honey Creme Mask


Ovo je dakle maska koja hidratizira i hrani kožu a pritom i reducira odnosno smanjuje sve nedostatke kao što su bore i sve ostale nepravilnosti na koži. Nakon korišenja primjetila sam i to da je koža vrlo elastična i zaglađena, a uz to i intenzivno hidratizirana.

Swatch: Malu Wilz Regeneration Milk&Honey Creme Mask


Ono što još mogu napomenuti za ovu kremastu masku je to da ima predivan miris po medu i mlijeku (što mi je inače vrlo draga kombinacija) i to da sam vrlo zadovoljna izgledom kože nakon korištenja iste.


Na kraju, ono što moram napomenuti je to da je meni osobno vrlo drago što se otvorio web shop DaLjepoti.hr iz razloga što do sada nismo imali prilike kupovati Malu Wilz i BeYu proizvode koji su zaista odlični. Također, služba za kupce vrlo je pristupačna i susretljiva, a dostava i plaćanje brzi i jednostavni.

p.s. Jeste li već kupile nešto na http://daljepoti.hr/  ?




xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 5:

  1. nisam, u biti sam sad prvi put cula za njih! idem prochekirat pa mozda nekaj narucim, iako brijem da sminke imam za sljedeca 3 zivota :D odlicna recenzija proizvoda btw, i slike su ti vrlo realisticne!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala puno i drago mi je što ti se sviđa recenzija :)
    Hehe,imam i ja šminke za nekoliko života ali uvijek presudi znatiželja tako da nisam niti ovaj put mogla odoljeti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mali ispravak, BeYu se prije mogao kupiti u Hrvatskoj, čak je nekad davno bio dostupan u pojedinim Kozmo poslovnicama.

    OdgovoriIzbriši
  4. pozz,
    sjećam se da je davno bio dostupan kod nas,ali posljednjih nekoliko godina ga nema a u postu sam misla na online kupovinu odnosno da do sada nismo mogli online kupovati BeYu i Malu Wilz :)

    OdgovoriIzbriši