petak, 29. lipnja 2012.

Review: Essence Souffle Touch Blush

Da li Vam je poznat onaj osjećaj kad vidite/čujete za neki proizvod i zatim si stvorite u glavi sliku da je odličan a onda dođete i isprobate ga- i jako se razočarate? Mislim da se većina Vas našla više puta u takvoj situaciji- pa tako i ja s Essence Souffle Touch kremastim rumenilom.

Moram napomenuti i to da inače stvarno obožavam kremasta rumenila, zadnje koje sam kupila je bilo iz Catrice FeMALE LE i stvarno je odlično, tako da sam i od ovih Essence koja su od nedavno dostupna imala ista očekivanja.

Dakle ova rumenila dolaze u slatkom okruglom pakiranju od 8 ml i nisu pretjerano skupa-oko 25 kn, a dostupna su u 3 nijanse:

* 010 Fresh Apricot
* 020 Frozen Strawberry
* 030 Cold Wildberry




Dakle ovo su kremasta rumenila na bazi vode i činjenica je da su vrlo lagane i kremaste teksture, i sama tekstura je pod prstima vrlo ugodna te se lijepo blendaju. I sve bi bilo savršeno da kad se rumenilo izblenda da se vidi bilo kakav trag boje na obrazima- no nema ga. Dakle rumenila su skroz nepigmentirana i čak i ako nanesete veću količinu proizvoda nećete dobiti željeni efekt. Uglavnom stvarno sam mislila da ovo budu odlična kremasta rumenila no definitivno sam razočarana, a čak su i same nijanse bile vrlo obećavajuće (i lijepih naziva naravno!).

Essence Souffle Touch Blush 010 Fresh Apricot


Essence Souffle Touch Blush 020 Frozen Strawberry


Essence Souffle Touch Blush 030 Cold Wildberry 

Eto na kraju ove recenzije mogu samo reći da mi je zaista žao što mi ovaj proizvod ne odgovara odnosno što je jednostavno preslabo pigmentiran, nadam se sve u svemu nekoj boljoj verziji :)

 

xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 11:

  1. Od sva tri rumenila, jedino 03 ostavlja kakav-takav trag i slazem se s tobom da su totalno promasili forumulu ovog proizvoda. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno to,jedino ova najtmanija 03 je donekle vidljiva,ove ostale nijanse su koma..Sve u svemu ja sam jedva čekala isprobati ovaj proizvod i žao mi je što su toliko nepigmentirana!

      Izbriši
  2. također sam se radovala kad sam vidjela da stiže,čim je došao u dm idem ja probati sa željom kupnje...i stavim malo na ruku,pa još malo a ono nikakvog efekta,a tako fino izgleda :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš to,divno izgledaju no kad se nanesu- veliko razočarenje!

      Izbriši
  3. boje su tako lijepe, ali i meni se na licu ništa ne vidi kad se nanese,nažalost :(

    OdgovoriIzbriši
  4. nekako sam se odvikla od essenca baš zbog ovih razočaranja, jer uglavnom nemam dobro iskustvo sa njima. dobro da nisam poletila po ova rumenila

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako i ja, prije sam imala dosta Essence proizvoda koji su mi bili super no u zadnje vrijeme su se malo pokvarili,tu i tamo u kojoj LE naletim na nešto oke i to je to :(

      Izbriši
  5. Zašto tako rijetko stavljaš outfit postove? Blog ti je stvarno super, ali mislim da si prije puno češće pisala o odjeći. Sad većinom pišeš recenzije o kozmetičkim proizvodima. Korisni su to postovi, i ti ih pišeš zanimljivo, ali nekako mi fale outfit postovi. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno se slažem s tobom :)
      Razlog što sam malo zanemarila outfit postove je taj što mi ''glavni'' fotograf radi na terenu pa nemam baš koga gnjaviti za slikanje no potrudit ću se da bude kao i prije-eto baš danas ide jedan outfit post :)
      Pozzz i thanx što pratiš blog ;)

      Izbriši
    2. Ok, hvala na objašnjenju! :-) i veselim se outfit postu!:-) stavljala si prije nekog vremena slike odjeće s buvljaka i nekih stvari što si naručila, pa mi je bilo neobično da ništa ne pokazuješ kako to kombiniraš.:-)a to mi je falilo jer sam i ranije iz starijih postova crpila inspiraciju. :-) eto, otud moja mala "primjedba", ako se to tako može nazvati. :-) Hvala još jednom na brzom odgovoru! :-) Pozzz!

      Izbriši
    3. Hvala na ''primjedbi'' i budem se potrudila da bude više outfit postova :)

      Izbriši