utorak, 19. lipnja 2012.

Review: John Frieda Luxurious Volume Collection!

Pošto mi često pišete da volite recenzije proizvoda za kosu kao i tutoriale na istu temu nadam se da će Vas i današnji post razveseliti pošto Vam predstavljam John Frieda Luxurious Volume liniju za kosu.

Luxurious Volume linija za kosu sastoji se dakle od šampona, regeneratora, laka za kosu, pjene i losiona koji će kosi podariti potrebnu punoću i volumen.

Proizvodi iz ove linije koje Vam ja danas predstavljam su šampon, regenerator i pjena i nakon mjesec dana korištenja mislim da je pravo vrijeme za objektivnu recenziju.



Kao što sam vam već više puta spomenula, moja kosa je prilično duga, ravna i glavni ''problemi'' su to što je dosta naelektrizirana, mekana i bez volumena. Također, tretirana je pramenovima pa zna biti suha na vrhovima a općenito se dosta brzo zamasti. Spomenula sam ranije i to da oduvijek patim za volumenom i punoćom kose tako da naravno volim i neprestano isprobavati razne proizvode za postizanje samog volumena a novu John Frieda liniju za volumen sam jedva dočekala isprobati.

Krećemo dakle od šampona, koji dolazi u količini od 250 ml a cijena mu je 60-ak kn- ovisno gdje ga kupujete. Dolazi u plavom prepoznatljivom John Frieda pakiranju.

John Frieda Luxurious Volume Shampoo

Šampon je vrlo ugodnog mirisa, ne preguste teksture i vrlo brzo se zapjeni nakon nanošenja i ne treba ga prevelika količina. Također, već pri samom pranju odnosno ispiranju osjeti se pod rukom da je svaka vlas kose kao ''napuhana'' i voluminoznija.

Sljedeći proizvod je regenerator i mislim da već znate kako ja nisam preveliki fan istih iz razloga što dosta omekšavaju kosu tako da sam sretna što to nije slučaj i sa ovim. Dolazi u količini od 250 ml a cijena mu je ista kao i šamponu.

John Frieda Luxurious Volume Conditioner


 Za puno J.F. regeneratora sam čula jako puno pohvala i sama sam ranije isprobala nekoliko istih, a moram priznati da sam i sa ovim vrlo zadovoljna. Razlog tome je što ne omekšava kosu pretjerano i kao i kod šampona, odmah pri pranju se osjeti kako kosa postaje punija i čvršća.

Posljednji proizvod iz Luxurious Volume linije za kosu koji danas predstavljam je pjena za kosu koja dolazi u količini od 200 ml u praktičnom pakiranju- nije kao većina pjena u onom uskom duguljastom pakiranju nego je niska ;)

John Frieda Luxurious Volume Mousse

Pjene za kosu koristim malo češće u zadnjih pola godine iz razloga što mi nikad nisu pretjerano odgovarale (činile su mi kosu tvrdom, sljepljenom, suhom i beživotnom) tako da mi je drago da sam naišla na neke koje mi odgovaraju, a ova iz John Frieda linije za volumen je stvarno sve što tražim od jedne pjene za kosu. Dakle potpuno je lagane, pjenaste teksture i nimalo ne sljepljuje kosu niti je kosa tvrda od nje već čvršća nego obično. Nanosim je nakon što kosu prosušim ručnikom i to uglavnom uz sam korijen kosu i već na početku sušenja se vide rezultati.

Na kraju ono što mogu zaključno reći o J.F. Luxurious Volume liniji za kosu je to da onima koji poput mene žele puniju kosu sa više volumena će ova linija neupitno pružiti sve navedeno. Naravno, neznam sad koliko bi sve to skupa funkcioniralo da se koristi samo jedan proizvod iz linije, no koristeći šampon, regenerator i pjenu ja sam zadovoljna kako mi kosa izgleda- nije otežana, sljepljena niti beživotna, a opet je nekako lepršava i voluminoznija. Također, moja kosa je dosta duga pa ne mogu očekivati čuda i to da mi kosa bude potpuno podignuta od samog korijena no ipak se vidi razlika kada koristim ove proizvode. Po meni, ova linija ne bi možda odgovarala onima kojima se kosa dosta brzo masti dok bi oni sa suhom kosom bili i više nego zadovoljni- ja sam tu u nekoj sredini što se navedenog tiče tako da definitivno preporučam ovu liniju!

* PR uzorak


xOxO, Vanilla Sky!

2 komentara:

  1. Pjena djeluje zanimljiva.
    Nego gdje se mogu kupiti ovi proizvodi?Dm ili?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedan dio asortimana ima Bipa,a u Muelleru je inace najveci izbor :-)

      Izbriši