petak, 8. lipnja 2012.

Review: Loreal Color Infaillible Eye Shadows

Današnju recenziju odlučila sam posvetiti predvnim Loreal Color Infaillible sjenilima, bila bi recenzija i prije ali sam radije pričekala dok ih nisam kupila nekoliko, u meni najdražim nijansama.

Kao prvo da napomenem nekoliko općih značajki ovog sjenila. Vrlo zanimljiva je sama tekstura, sjenila kao da su malo masnije teksture, gotovo kremasta, no upravo zbog toga se predivno nanose i dugo ostaju na očima. Sadrže visoku količinu shimmerastih čestica i vrlo su sjajna kad se nanesu. Još jedna odlična stvar je vrlo visoka pigmentiranost (zapravo zaprepaštujuće visoka)i bilo bi odlično da su sva sjenila takva. Testirala sam ih za vrijeme onih nekoliko toplijih dana i mogu reći da se skoro pa niti ne skupljaju u pregibu što je naravno vrlo pohvalno kad uzmemo činjenicu da sam ih nanijela bez baze.



Pakiranje je vrlo zanimljivo i elegantno, po meni i praktično. Sjenila dolaze u količini od 3,5 g i moram napomenuti i to da se užasno sporo troše, upravo zbog same teksture sjenila. Cijena im je u većini drogeriji oko 58-60 kn.



Nijanse u kojima imam ova sjenila su (od lijeva na desno):

001 Time Resist White
012 Endless Chocolat
021 Sahara Treasure

Kao što sam već spomeula, ova sjenila su predivne skoro pa kremaste, glatke teksture, što posebno dolazi do izražaja kod nijanse 01 Time Resist White. Ovo je dakle predivna bijela nijansa, rekla bi da ima i nešto srebrnkasto u sebi vjerojatno iz razloga što su ova sjenila vrlo shimmerasta. Ova nijansa idealna je kao highlighter ispod obrva, ili se jednostavno može kombinirati sa nekim mat tamnijim nijansama sjenila.

Nijansa 012 Endless Chocolat je, kao što joj i samo ime govori, predivna bogata tamna čokolada, sa zlatnastim shimmerom i stvarno predivno izgleda na očima. Ja je volim koristiti za ''soft'' smokey look pošto i inače obožavam neutralne tonove sjenila.

I zadnja nijansa koju recenziram- 021 Sahara Treasure, predivna je brončano zlatna visoko sjajna nijansa koja će biti savršena za osunčane ljetne kombinacije, i mislim da će savršeno izgledati uz preplanuli ten.

Swatch (gledano s lijeva): 021 Bronze, 012 Chocolat, 001 White
(bez blica) 

Swatch (gledano s lijeva): 021 Bronze, 012 Chocolat, 001 White
(slikano s blicem)


Swatch (gledano s lijeva): 001 White, 012 Chocolat, 021 Bronze
(bez blica)
Swatch (gledano s lijeva): 001 White, 012 Chocolat, 021 Bronze

(bez blica)

Na kraju mogu reći samo to da sam sa ovim Infaillible sjenilima stvarno zadovoljna i da ću definitivno kupiti još barem 2-3 nijanse i žao mi je što ne postoji barem malo veći izbor (uz ove moje tri postoje još u njih nekoliko-5 ili 6 i to uglavnom bijele, beige, roskaste, plave, zelene, zlatne nijanse), a mislim da bi ova sjenila zbog svoje teksture bila odlična i u jarkim bojama. Sve u svemu moje preporuke za ovaj proizvod!
 
xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 6:

  1. Može jedno pitanje? Ako je preosobno ili ga smatraš prebezobraznim, nemoraš odgovoriti :) Mene dakle zanima šta ti ovaj S na članku ruke predstavlja? :D

    OdgovoriIzbriši
  2. hehe,nije nimalo bezobrazno a bogme niti preosobno- a niti priča nije nešto zanimljiva :)
    Dakle u srednjoj sam bila jaako opsjednuta sa slovenskom grupom Siddhartom (koju i danas volim ali ne toliko da si S istetoviram al dobro) i zato smo si i ja i frendica bile istetovirale to S na ruci ;)
    Ljudi najčešće pomisle da je prvo slovo od nekog imena ali hvala bogu nije,to ne bi nikad išla tetovirati ali za Siddhartu u ono vrijeme jesam! Razmišljam već duže vremena da malo prepravim tu tetovažu no dosta je bolno mjesto pa se dvoumim još..
    pozz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe, da odlična grupa! Čak sam i jedan njihov album kupila (Rh mislim) ;)

      Izbriši
    2. Odličan je Rh,baš si mi dala volju da si ga malo pustim (ja naravno imam sve albume pošto sam pravi Siddharta freak)
      ;)

      Izbriši
  3. Za ime Boga dragoga, rašpice nisu skupe. Nemoj se uvrijediti, ali ne možeš pisati o šminki, ljepoti i lakovima za nokte s ovako neurednim noktima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno obožavam ovakve komentare...Uglavnom za mene pojam ''neuredni nokti'' znači nešto sasvim drugo (kad su izgriženi,prljavi,s onim kožicama sa strane i sl.) al dobro..
      Također, gledam sliku pa baš ne razumijem na temelju čega si zaključila ovako nešto ali evo objašnjenja iako je ovo recenzija za sjenila pa da je kritika postu upućena bilo bi mi naravno draže.

      Uglavnom cijelo popodne sam nešto radila s noktima i slikala za blog i promijenila par lakova i par izrašpanih oblika tako da su nakon toga svega bili skroz izmučeni i uništeni,a poslije toga sam išla swatchati sjenila i ostale proizvode i nisam ih još bila skratila niti oblikovala pa su zato ''krivo'' izrašpani..Eto i taj misterij je riješen i svaki puta me ovako sakriveno zlobni komentari nasmiju do suza!
      I hvala što pratiš blog ;)

      Izbriši