srijeda, 18. srpnja 2012.

Essence Ready For Boarding & Fruity LE

U posljednje vrijeme Essence ima vrlo zanimljive limitirane kolekcije (barem na prvi pogled) i većina ih stigne i k nama tako da sam se zaista tome veselila- no na kraju sam ipak ostala razočarana!

Što se tiče Ready For Boarding LE može se reći da je kolekcija zapravo zanimljiva iz razloga što sadržava proizvode koje do sada baš i nismo viđali- i definitivno je prava ljetna kolekcija.

Proizvodi koje sadrži su: Paleta sjenila za oči, 2u1 olovke za oči, kremu za usne i obraze, peel off nadlak, 4 nijanse lakova za nokte, kozmetičku torbicu, oznaku za prtljagu i maramice za lice i tijelo. 

Ono što sam ja imala prilike isprobati su 2u1 olovke za oči- koje me i nisu nešto pretjerano oduševile, kremu za usne i obraze odnosno kao neko kremasto rumenilo u o1 nijansi koje je vrlo slabo pigmentirano pa ga nisam kupila, i paletu sjenila koje je ujedno i jedini proizvod koji sam kupila.

Essence Ready For Boarding LE paleta sjenila 01Beauty On Tour

Dolazi u količini od 5,7 g u slatkoj kutijici sa dizajnom poštanskog žiga, a cijena joj je 30-ak kn. Kad se paleta otvori na gornjoj poleđini ima prikazano kako nanositi sjenila za različite lookove što je zapravo simpatično. Sadrži 6 svježih shimmerastih sjenila koja su dosta praškaste teksture. Pigmentiranost palete je osrednje tj. mogla bi definitivno biti i viša.

Swatch:Essence Ready For Boarding LE paleta sjenila 01Beauty On Tour
Swatch:Essence Ready For Boarding LE paleta sjenila 01Beauty On Tour


Essence Fruity LE koja je trenutno dostupna u dm-u također mi se na prvu činila vrlo zanimljiva i jedva sam čekala isprobati neke proizvode, no kad sam ih prije par dana isprobala skoro sam zaplakala od jada (a bila sam toliko sretna što je kolekcija skoro netaknuta i što ću moći sve isprobati i kupiti).


Kolekcija sadrži slijedeće proizvode: Sorbet sjenila u 3 nijanse, Sorbet rumenilo, Balzam za usne dostupan u dvije nijanse, Lakove za nokte dostupne u 5 nijansi, Mirisni nadlak, Naljepnice za nokte te još jedan nadlak.

Ono čemu sam se ja osobno najviše veselila i što sam htjela kupiti su sorbet sjenila u nježnim pastelnim tonovima te sorbet rumenilo- no na kraju nisam kupila ništa iz razloga što se sjenila nakon što se nanesu uopće ne vide (osim nekakvih sitnih shimmerastih čestica) a ista stvar je i s rumenilom, koje je na prvi pogled toliko lijepe crvenkasto/roze nijanse no kad se nanese uopće nije vidljivo. Lakovi za nokte su mi se na kraju jedini činili u redu no imam već sličnih nijansi pa ih nisam kupila.

Sve u svemu nadam se da će slijedeće Essence LE biti ipak malo kvalitetnije jer čini mi se da je u posljednje vrijeme kvaliteta ravna nuli, a što se mog iskustva sa Essence-om tiče uvijek su me neki proizvodi naprosto oduševili tako da opet čekam takvo razdoblje i odlične proizvode iz limitiranih kolekcija!

xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 6:

  1. Lakovi su scented, u Fruity LE :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu,kao i ovaj nadlak,ali i dalje sam razočarana kolekcijom :)

      Izbriši
  2. U prvoj LE ima dosta stvari koje mi se sviđaju ali neću kupovati budući da si se razočarala u njima! :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ready for boarding je još donekle- olovke za oči nisu loše,lakovi su oke,no onako-sve je prosječno nekako,definitivno su mogli bolje!

      Izbriši
  3. Volim njihove lakiće.
    Ne sjećam se kad sam zadnji put kupila Essence sjenilo. Postojanost im je nikakva, uz bazu su nešto postojanija, ali jednostavno sam ih prestala kupovati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo su se pokvarili u posljednje vrijeme,i sjenila i rumenila su slabo pigmentirana i nepostojana tako da čekam da se opet poprave!

      Izbriši