četvrtak, 12. srpnja 2012.

L.A. Girl Products Review

Proizvode sa http://lagirl-kozmetika.com/ već sam Vam nekoliko puta spominjala na blogu a danas donosim recenziju za još nekoliko njih- i to naravno onih koje smatram najboljima!

Proizvodi koje ću danas predstaviti su:

* Puder u prahu u nijansi Nude
* Rumenilo u nijansi Just Pinched
* Mark My Eyes & Fineline tuševi za oči


L.A. Girl Loose Powder dolazi u praktičnom plastičnom pakiranju sa aplikatorom za nanošenje a nijansa u kojoj imam ovaj puder u prahu je 01 Nude. Cijena mu je 39,90 kn.

L.A. Girl Loose Powder 01 Nude

Općenito govoreći moram priznati da sam veliki fan pudera u prahu, posebice u ljetnim mjesecima, iz razloga što su na koži vrlo lagani i ''prozračni'' dok ujedno odlično matiraju i fiksiraju ostali make up koji nosimo na licu. Ovaj puder testirala sam nekoliko dana (koji su bili užasno vrući) i jedino što mogu reći je to da sam prilično zadovoljna- prekrivanje je i više nego solidno kad uzmemo u obzir da se radi o puderu u prahu, odlično matira kožu te pomaže da se lice ne zasjaji čak niti nakon par sati.

Swatch: L.A. Girl Loose Powder 01 Nude


Što se same 01 Nude nijanse tiče, na prvi pogled mi se činila prilično tamna (iako je ovo zapravo najsvjetlija nijansa) i bila sam uvjerena da će mi biti pretamna iz razloga što sam navikla da su mi svi ti loose puderi dosta svijetli, i to odmah na prvi pogled. No sam izgled me ustvari zavarao- kad se puder izblenda na licu postaje čisto svijetli tako da bi po meni odgovarao većini ljudi, da sam uzela nijansu tamniji mislim da ne bi odgovarala. Također, osim ove nijanse, puder dolazi u njih još 3. Na donjoj slici može se vidjeti koliko je svjetliji kada se izblenda:
 
Swatch: L.A. Girl Loose Powder 01 Nude

Illuminating Blush u nijansi Just Pinched dolazi u količini od 7,4 g u slatkoj crnoj okrugloj kutijici sa četkicom za nanošenje, a cijena mu je također 39,90 kn.
 
L.A. Girl Illuminating Blush Just Pinched
L.A. Girl Illuminating blush Just Pinched

Ovo mi je drugo po redu L.A. Girl rumenilo koje posjedujem (već sam vam bila recenzirala nijansu Nectar) tako da sam unaprijed znala da će mi odgovarati. Rumenilo je izrazito svilenkaste i lagane teksture, a na licu djeluje vrlo prirodno. Također, dosta je praškasto i trusi se tako da treba paziti da se nanosi sa čim mekšim kistom da bi se izbjeglo to da kist pokupi previše proizvoda.
 
Swatch: L.A. Girl Illuminating blush Just Pinched

Nijansa Just Pinched je prilično intenzivna, visoko pigmentirana roza da dodatkom sitnih shimmerastih čestica, no one su zapravo jedva primjetne i daju vrlo diskretan sjaj licu. Osim navedene nijanse, ovo iluminirajuće rumenilo dolazi u još 10 vrlo zanimljivih nijansi. Sve u svemu vrlo lagano i postojano rumenilo koje se lako blenda i svježe izgleda na licu.
 
Mark My Eyes & Fineline tuševi savršena su kombinacija koja omogućuje da linija povučena tušem bude precizna, intenzivna i postojana. Dolaze u obliku markera/tuševa u olovci i dostupni su samo u crnoj nijansi. Cijena im je 49,90 kn.  
 
L.A. Girl Mark My Eyes & Fineline tuševi
 
 Mark My Eyes tuš (ovaj deblji na slici iznad) omogućuje intenzivno iscrtane oči, vrlo je postojan i što je najvažnije kod ovakvih proizvoda- precizan i lako se nanosi.
 
L.A. Girl Mark My Eyes tuš

Fineline tuš, kako mu i samo ime kaže, omogućuje preciznu i tanku liniju i odličan je za iscrtavanje i završetak linije tušem. Kao i Mark My Eyes tuš, i ovaj se vrlo lako nanosi i ne morate se brinuti da ćete nanijeti premalo ili previše proizvoda iz razloga jer ima optimalno doziranje (iz tog razloga i volim tuševe ovakvog tipa. Također, vrlo su postojani i neće se ''razlijati'' niti nakon nekoliko sati.

Swatch: L.A. Girl Mark My Eyes & Fineline tuševi

Ono što na kraju mogu reći za ovih nekoliko recenziranih L.A. Girl proizvoda, kao i za one koje sam već ranije recenzirala je to da sam s istima vrlo zadovoljna i da me svaki put iznova iznenade. Također, omjer cijene i kvalitete je više nego odličan kao i sama dostupnost proizvoda.
 
p.s. Koji L.A. Girl proizvodi su vama odlični i jeste li ih isprobali uopće?
 
*PR objava 
 
 
xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 7:

  1. Odgovori
    1. definitivno je ;) Odlična je nijansa,moram još koje kupiti-baš mi nekako odgovaraju!

      Izbriši
  2. pozz,od nedavno su dostupni na hrvatskom online shopu- ovo je link: http://lagirl-kozmetika.com/
    Uglavnom brza je dostava i nije preskupa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš sam pogledala njihovu ponudu.imaju stvarno dobrih stvari! :O

      Izbriši
    2. hvala na odgovoru! Pogledat ću! ;)

      Izbriši