četvrtak, 19. srpnja 2012.

Pantene Volume Boost Spray & Serum za ispucale vrhove

U današnjoj video recenziji nekoliko riječi o odličnim Pantene proizvodima koje koristim u posljednje vrijeme, a na mojoj Facebook stranici je u toku i giveaway gdje možete osvojiti jedan Pantene proizvod :)



xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 7:

  1. Pozdrav! nisam imala prilike isprobati taj sprej i serum ali si me totalno zainteresirala i prvom prilikom kupujem serum za vrhove!inace,obozavam njihovu aqua light liniju,pogotovo sprej za kosu koji je najdivniji na svijetu a ne masti kosu,divno mirisi i kad sam u zadimljenom kosa ne povuce miris cigareta (to je jedini preparat za kosu sa kojim sam to primjetila)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su super oba proizvoda,upravo iz razloga što ne maste kosu a daju joj sjaj i lijepo je zaglađena-tako da sigurno nećeš pogriješiti!

      Izbriši
  2. Serum definitivno ide na shopping listu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odličan je serum,nećeš požaliti ako ga kupiš :)

      Izbriši
  3. Nedavno sam dobila Serum i probala sam ga 1-2 puta i sviđa mi se. Lijepo nahrani vrhove i na dodir u mekani i zaglađeni.

    OdgovoriIzbriši
  4. serumi i maske su obavezni kod njege moje kose, jer su mi vrhovi suhi i ispucali, ali pantene serum iz prepaire linije još nisam isprobala, ali mi u recenziji definitivno djeluje super.

    OdgovoriIzbriši
  5. Njegu kose ne mogu zamisliti bez seruma i maski za kosu, a pantene iz prepair linije bi sigurno odgovarao mojoj suhoj kosi

    OdgovoriIzbriši