ponedjeljak, 17. rujna 2012.

Avon Summer Products

Na početku ljeta sam na predivnom ItGirl druženju dobila nekoliko zanimljivih Avon proizvoda koji su i više nego savršeni za ljetne lookove tako da Vam danas predstavljam upravo njih- iako nam jesen polako kuca na vrata!

Proizvodi koje danas recenziram su:

* Avon Glow Bronzing Pearls (Warm)
* Precision Glimmer Powder Eyeshadow (Organic Green)
* Glazewear Sparkle Lipgloss (Mango)


Avon Glow Bronzing perle su po meni svima već vrlo dobro poznat proizvod no naravno nije na odmet nekoliko riječi. Već duže vrijeme imam u svojoj make up postavi dva pakiranja ovih brončanih perli i s vremena na vrijeme (najčešće ljeti) ih volim koristiti.

Avon Glow Bronzing Pearls (Warm)

Dolaze u količini od 22 g u praktičnom okruglom pakiranju sa spužvicom za nanošenje. Iz ranijeg iskustva mogu reći da se stvarno sporo troše!

Kao što i sam naziv nijanse kaže (Warm) prevladavaju topli zemljani tonovi koji na koži izgledaju vrlo prirodno (pogotovo na blago preplanuloj nakon malo sunčanja i odmora na moru). Također, sadrži i sitne shimmer čestice koje dodatno licu daju sjaj i brončani izgled.

Swatch: Avon Glow Bronzing Pearls (Warm)

Sve u svemu po meni je ovo zaista odličan proizvod kao stvoren za ljeto, također vrlo je postojan i visoko pigmentiran te licu daje predivan brončani izgled. Definitivno preporučujem!

Slijedeći Avon proizvod koji vam predstavljam je Precision Glimmer sjenilo u prahu, koje imam u nijansi Organic Green.
Avon Precision Glimmer Powder Eye Shadow (Organic Green)

Ovo sjenilo dolazi u neobičnom pakiranju (pošto je u prahu) te se vrlo lako dozira a aplikator za nanošenje je vrlo precizan.
 
Avon Precision Glimmer Powder Eye Shadow (Organic Green)

Do sada sam isprobala dosta sjenila u prahu i kao i kod većine, i ovo se mora precizno nanositi da se ne bi previše trusilo. Iako baš nisam neki fan zelenih nijansi sjenila ovo mi se sviđa jer je prilično svijetlo i vuče dosta na zlatnu (jer je visoko sjajno) i odlično izgleda u kombinaciji sa zemljanim tonovima.

Swatch: Avon Precision Glimmer Powder Eye Shadow (Organic Green)

Sjenilo je srednje pigmentirano no vrlo je postojano na očima ukoliko se koristi uz bazu te je kao i Bronzing perle- odličan proizvod za ljeto.
 
Posljednje proizvod koji recenziram je Glazewear Sparkle sjajilo za usta (Mango). Dolazi u količini od 6 ml u praktičnom pakiranju sa klasičnim aplikatorom za nanošenje.
 
Avon Glazewear Sparkle Lipgloss (Mango)
Avon Glazewear Sparkle Lipgloss (Mango)

Što se tiče same teksture ovog sjajila mogu reći to da nije previše ljepljivo i da je ugodno na usnama, kao i to da je prilično postojano. Vrlo je ugodnog voćnog mirisa (mango!) tako da je teško odoljeti ne pojesti ga :)
 
Swatch: Avon Glazewear Sparkle Lipgloss (Mango)

Kao što je vidljivo na slici, sjajilo je gotovo prozirno sa velikom količinom šljokica u sebi što meni baš i nije nešto primamljivo iz razloga što ne volim takva sjajila a niti ruževe- jednostavno sam za one mat izgleda. Nekoliko puta stavila sam ovo sjajilo kao dodatak ružu i ne izgleda loše no ja jednostavno nisam naviknuta pa ne mogu dati objektivno mišljenje.
 
Na kraju ono što moram spomenuti je to da su ovo zaista pravi ljetni proizvodi uz koje ne treba puno da se naglasi preplanuli ten, oči i usne i sigurna sam da ljeti svi vole čim manje make up-a na sebi a uz ove proizvode koji su vrlo lagani i prirodni vrlo je lako postići sve navedeno. Nadam se da ste već isprobali koji od ovih proizvoda i ako jeste slobodno napišite kakva su vaša mišljenja i da li vam se ovi proizvodi sviđaju ili ne!
 
xOxO, Vanilla Sky!

4 komentara:

  1. Imam i ja ove bronzane perle i odlicne su mi. Takodjer imam i ovo sjenilo za oci, mada u nekoj tirkiznoj boji i nimalo nisam zadovoljna njime. Boja jako brzo spadne :/

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Perle su vec po meni legendarne :-)
      Sto se tice sjenila takve je teksture da treba malo vise primera staviti da ne sklizne prebrzo.

      Izbriši
  2. bez tih kuglica ne funcioniram :)
    http://rainbow-flower.net/

    OdgovoriIzbriši