nedjelja, 2. rujna 2012.

Review: New IQ Cosmetics Lipsticks

Pošto sam neki dan ponovno ''slučajno'' zalutala u Bipu čisto da vidim dal ima nešto novo bila sam ugodno iznenađena kad sam ugledala na akciji IQ Cosmetics ruževe koje i inače jako volim!

Neke od njih sam Vam već predstavila na blogu a danas se radi o slijedećim ruževima:

* IQ Cosmetics Blow Up ruž u nijansi Ruby 1
* IQ Cosmetics ruž u nijansi 03 Barcelona


IQ Cosmetics Blow Up ruž u nijansi Ruby 1 dolazi u zanimljivom i nadasve primamljivom pakiranju i to je moj 3. ovakav ruž, a osim pakiranja sviđa mi se i izbor nijansi ovih ruževa, visoka pigmentiranost i tekstura. Dolazi u količini od 4 g a platila sam ga samo 15 kn.
IQ Cosmetics Blow Up ruž u nijansi Ruby 1

Inače, sve nijanse ovih Blow Up ruževa su mat, pa tako i ova Ruby (pretpostavljate- i ovaj naziv nijanse mi je super i savršeno odgovara upravo ovoj nijansi). Upravo za ovu nijansu odlučila sam se iz razloga jer imam puno baš pravih crvenih nijansi no nemam niti jednu ovako tamnu, bordo crven/smećkastu, a ova je upravo takva. Izuzetno je pigmentirana i postojana na usnama, te vrlo kremaste i lagane teksture.

Swatch: IQ Cosmetics Blow Up ruž u nijansi Ruby 1
Swatch: IQ Cosmetics Blow Up ruž u nijansi Ruby 1

Drugi IQ ruž koji vam danas predstavljam također dolazi u količini od 4 g i što je najsmješnije platila sam ga još manje nego ovog prvog- samo 10 kn. Vrlo je ugodnog mirisa i postojanost mu je odlična, tako da po mom mišljenju teško ćete naći tako dobar ruž po ovakvoj cijeni.

IQ Cosmetics ruž u nijansi 03 Barcelona

Mislim da Vam je već jako dobro poznato kako volim roskaste/fuksijaste/boja mesa nijanse ruževa tako da niti ovoj 03 Barcelona nisam mogla odoljeti. Ovo je dakle mat ali visoko sjajna nijansa ruža čija je tekstura toliko kremasta da ćete ga jednostavno obožavati, a o isticanju suhih dijelova usana nema ni priče.
Swatch: IQ Cosmetics Blow Up ruž u nijansi 03 Barcelona
Swatch: IQ Cosmetics Blow Up ruž u nijansi 03 Barcelona

Eto to bi bilo sve što sam htjela s Vama podijeliti vezano uz ova dva odlična (i vrlo povoljna!) ruža. Prvi predstavljeni, bordo crveni, biti će savršen za večernje izlaske a ovog drugog rozog već vidim u razigranim ljetnim lookovima!

p.s. Koje su vaše omiljene boje ruževa?

xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 5:

  1. Uf ovaj drugi ruž je predivan! Najčešće koristim neke svijetlih nijanse,ne usudim se baš staviti tamne, ali volim ih vidjeti na drugima :)

    OdgovoriIzbriši
  2. prekrasni su! je li im to prava cijena ili su bili na sniženju?

    OdgovoriIzbriši
  3. ajme, hvala na recenziji, ruževi su pre :D
    sad si mi otkrila nešto sasvim novo jer ih inače nikad ne bih kupila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na cemu,drago mi je da ti se svidjaju! Ja ih imam vec nekoliko i odlicni su mi ;-)

      Izbriši