ponedjeljak, 4. ožujka 2013.

Review: Magic Gray/Pink Color Changing Mood Nail Polish

Nedavno sam naišla na web shop http://www.bornprettystore.com/  na kojem se može naći stvarno svašta, ponajviše zanimljivih lakova za nokte, pribora za nail art, geliranje te sve što Vam može zatrebati kad govorimo o noktima.

Mene osobno najviše su privukli lakovi za nokte koji mijenjaju boju (Color Changing Mood Nail Polish)- ovisno o temperaturi (do 33 stupnjeva je sivi a iznad 33 stupnja postaje rozi). Ovo je dakle link od nijanse koju sam naručila:


Dolazi u klasičnom čvrstom staklenom pakiranju u količini od 8 ml, s preciznim aplikatorom koji omogućava ravnomjerno nanošenje. Cijena laka je oko 8 USD.

Dakle nijansa koju sam ja naručila je Gray/Pink odnosno broj #14, i osim ove postoji još nekoliko vrlo zanimljivih kombinacija. Tekstura laka je malo gušća te ga je potrebno malo izmiješati prije nanošenja, te ga ne nanositi u pregustom sloju.

Bilo je malo teško uhvatiti swatcheve i promjene boja no nadam se da ćete shvatiti kako funkcionira :)

Također, na poklon sam dobila i ovaj mali slatki prsten:

Ukoliko ćete nešto naručivati s ove stranice možete iskoristi i ovaj kod za popust (10%) pri prvoj kupnji: DXL91

Eto nadam se da ćete i Vi naći nešto zanimljivo na ovoj stranici jer su cijene vrlo povoljno, ja ću svakako naručiti još sitnica te Vas naravno o tome obavijestiti :)


x.O.x.O. Vanilla Sky!

Broj komentara: 5:

  1. To mi je baš fora samo što nisam znala da postoje takvi lakovi, vidjela sam gelove za nokte ali lak do sada nisam. Baš moram pregledati kakvih sve ima pa si možda koji i naručim.

    OdgovoriIzbriši
  2. Može se napraviti fora gradient, vidim. Zgodno, provela bih cijeli dan s prstima u čaši vode. Malo hladno, malo toplo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da,fora izgleda kad je pola-pola nijanse. Btw ja sam stiskala nokte na radijator i onda van kroz prozor pa mahala s njima da se "ohlade" :-)

      Izbriši
  3. fali nam više tvojih odjevnih kombinacija :)
    imaš stil sličan mom i nekako sam sam se uvijek pronašla u tvojim outfitima....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno si u pravu,skroz sam zapostavila outfit postove,jedan od glavnih razloga je to što me nije baš imao tko slikati,posao i još neke druge obaveze...No eto stiže nam ljepše vrijeme,fotograf je prisutan ponovno tako da budu opet i outfit postovi malo češće na blogu! Hvala svakako na preporuci :)

      Izbriši