nedjelja, 28. travnja 2013.

Milani Baked Powder Blush

Ranije sam Vam na blogu spominjala kako volim Milani proizvode, a bila sam i recenzirala njihov illuminator i rumenilo:


A danas Vam donosim recenziju za Milani pečena rumenila u nijansama Fantastico Mauve i Corallina. Dakle od prije imam Rose D'oro kojeg stvarno obožavam tako da sam iz tog razloga kupila i ova dva (i naravno imam još 2-3 favorita koja ću svakako kupiti).

Milani Baked Powder Blush

Ova rumenila dolaze u elegantnom zlatnom pakiranju, u količini od 3,5 g. Cijena im je oko 10 $ što stvarno nije mnogo za ovako odličan proizvod.

Rumenila su kao što sam rekla pečena, srednje tvrde teksture i vrlo se sporo troše. Pečena rumenila su većinom dosta tvrde teksture, no ova su zapravo lagano praškasta kad se nanose- no taman u toj mjeri da se optimalno nanose i ne truse.

Pigmentiranost im je također vrlo solidna a izbor nijansi općenito vrlo zanimljiv- dostupna su u 9 predivnih nijansi.

Prva nijansa koju ja danas recenziram je 07 Fantastico Mauve. Ovo je jedna prilično neobična mješavina ljubičastih i rozih tonova sa sitnim shimmerom. Na licu djeluje vrlo prirodno te je skroz nosiva.

Milani Baked Powder Blush 07 Fantastico Mauve


Druga nijansa koju Vam predstavljam je 08 Corallina- predivna topla narančasta gradirana od svjetlijih prema tamnijim tonovima, također sa sitnim shimmerom u srebrnkastim tonovima.

Milani Baked Powder Blush 08 Corallina

Na kraju evo i swatcheva od ove dvije divote mada je prilično teško uloviti pravu nijansu, a ne vidi se pretjerano niti shimmer- no bitno da se vidi otprilike kako su divna :)

S lijeva: 08 Corallina, 07 Fantastico Mauve
Milani Baked Powder Blush (gore): 07 Fantastico Mauve, 08 Corallina


Dakle ovo bi bilo sve što sam Vam htjela ispričati o Milani pečenim rumenilima, ja ću svakako kupiti još koju nijansu jer su me osvojila i teksturom i pigmentiranošću.
 
p.s. Jeste li isprobale koje Milani pečeno rumenilo?
 
x.O.x.O. Vanilla Sky!

Broj komentara: 9:

  1. Nazalost nisam probala nijedno,ali ovo koralno obecava :D

    OdgovoriIzbriši
  2. meni je baš ovo MAuve super za mene. al imam jako jako suhu kožu... jel isusuje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koristila sam ih i zimi kad mi je koza takodjer dosta suha na pojedinim dijelovima i nisam primjetila da mi je dodatno isusuju:-)

      Izbriši
  3. Nisam, ali tako lijepo izgledaju da bi ih stavila na zid kao umjetnost. Nisi napisala gdje se mogu nabaviti, tj. kako si ih ti nabavila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bogme,predivno izgledaju:-) Bila sam ja mislim napisala kad sam recenzirala nijanse Rose D'oro i iluminator a sad sam zaboravila:-) Kupila sam ih na beautyjoint-u a mislim da ih ima i na eBay-u;-)

      Izbriši
  4. obe nijanse su mi prelepe i rado bih ih nosila :) nisam koristila nista od njihove kozmetike ali bih volela da probam :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Još nisam isprobala ništa od njihove kozmetike.
    No, vjerovatno hoću nakon ovog posta :)


    http://lukaitina.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Prelepi su, ovaj ljubicanstveni bih rado probala :)

    OdgovoriIzbriši